Arivte teuing keur Insinyur Sipil

arivte Arivte.com Éta komunitas kalayan loba lalulintas ti Peru tapi eusina dipikaresep umum di wewengkon nu beda-beda Téknik Sipil.

A bit nyusahkeun isu aksés, sabab format mangrupa forum ku subforums, mangaruhan dispersi eusi tapi sakali didaptarkeun na pikeun manggihan thread teh, nyaeta mun ngamangpaatkeun eta isu organisasi.

Upami teu kitu, ku pilarian basajan dina Arivte anjeun tiasa manggihan sagalana ti link basajan tina Rapidshare ka tutorial pinuh.

arivte Pikeun sampel salah sahiji dokumen isu tukang ngawengku desain struktural lengkep wangunan dua-carita maké Etabs ... Heboh!. taneuh dwg napel dina pos na hambalan memori ngandung rarancang lengkep complemented ku kontribusi, saran jeung kritikna pembaca di forum.

Di dieu téh poko utama pikeun anjeun nyandak katingal a ... na satengah séjén sabab moal jadi cukup.

specialties

  • rékayasa struktural
    • rékayasa seismoresistant
    • masonry
    • Desain beton bertulang
    • Desain Beton Precast, Pra jeung Post stressed
    • desain baja
    • Desain kai
    • Analisis linier, Desain Dumasar Performance
    • unsur terhingga
    • Karya Panalungtikan. tesis
  • sasak
    • Bridges beton
    • sasak baja
    • Pra-stressed sasak beton
    • Walkways
    • sasak sambungan kabel-ari
    • Karya Panalungtikan. tesis
  • rékayasa jalan
    • topografi
    • Karya Panalungtikan. tesis
  • rékayasa géotéhnik
  • rékayasa hidrolik
    • cai nginum
    • sewerage
    • Bendungan na Embalse
    • hidrolik Fluvial
    • struktur hidrolik
    • Karya Panalungtikan. tesis
  • Manajemén proyék
  • Konstruksi na Bahan Téhnologi
  • elmu lingkungan

Perpustakaan: Buku - Tumbu - Blog

  • umum
  • ku husus
    • rékayasa struktural
    • sasak
    • rékayasa jalan
    • rékayasa géotéhnik
    • rékayasa hidrolik
    • Manajemén proyék
    • Konstruksi na Bahan Téhnologi
    • elmu lingkungan
  • universitas buku
  • rékayasa Standards

Palaksanaan na konsultan Project

  • Palaksanaan karya sipil
  • Konsultan Works Sipil
  • Konstruksi, konsultan na suppliers bahan

Software & Hardware

  • Itungan jeung Desain Struktural
    • Sap2000
    • Etabs
    • tengtrem
    • nedunan 3D
    • Staad Pro
    • Staad yayasan Pro
    • Analisis Autodesk Robot Struktural
    • struktur Tekla
    • Risa 3D
    • CYPE
    • OpenSees
    • lusas
  • itungan hidrolik jeung desain
    • Epanet
    • WaterCAD & WaterGEMS
    • SewerCAD & SewerGEMS
  • Anggaran, Planning na Works Control
    • Nu Ngarencana Primavera Project
    • Microsoft Project
    • sistim S10
    • Presto
  • Desain Komputer-dibantuan
    • ProSteel 3D
    • AutoCAD
    • AutoCAD Struktural Detailing
    • 3D sipil - Desktop Land
    • Autodesk Revit
    • Samoja Point
  • Hardware na Software Utiliti
    • Hardware: komputer, laptop, kalkulator
    • software utiliti
    • Mathcad
    • MatLab & Simulink - MathWorks

Unggal jejer dina forum tiasa syndicating per individu nuturkeun maca hiji. Best of Arivte mangrupa konstruksi pangaweruh koléktif nu dihasilkeun tina input ti nu, pakasaban hébat.

5 balesan pikeun "Arivte teuing keur Insinyur Sipil"

  1. jeung anjeun teu tiasa ngalebetkeun situs, saha weruh q kajadian sarta lamun masalah bakal direngsekeun

  2. situs Arivte.com numbu euweuh gawe deui

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.