Bentley warta Newsletter Latin America

Ti Wakil Présidén Bentley pikeun Amérika Latin Alfredo Castejón ngahubungkeun ka urang dina édisi munggaran dina format komunikasi ieu:

sistem bentley 1Urang parantos tahap anyar dina komunikasi sareng Pamaké ieu ngalangkungan ieu newsletter dina waktu dina sajarah Bentley yén urang bakal émut mangtaun-taun. Mangrupikeun waktos nalika kecap anu bakal urang sering ngadangukeun nyaéta "Sambung" (atanapi Sambung). Harti tina kecap ieu bakal diasimilasi dina dimensi anu béda sareng dina kontéks anu béda. Dina kasempetan ieu, urang ngenalkeun kecap dina panggung anu nampi Edisi Bentley CONNECT urang.

Salaku minggu parantos dilangkungan, implikasi promosi konsép anu Disambungkeun ku Pamaké, Nyambung dina Proyék Sambung sareng antara Perusahaan Disambung bakal langkung jelas; kitu ogé dampak anu jéntré ieu bakal aya dina sajarah urang.

Kuring ngajak anjeun diajar ku sadayana sayogi hartosna inovasi anu ditawarkeun ku produk édisi ieu. Nalika ieu kajantenan, urang ngadeukeutan acara summit urang: Taun di Konperénsi 2015 Infrastruktur, anu mana urang sakali deui bakal nyaksian kamajuan anu luar biasa dina Proyék infrastruktur.

Dina perkenalan ringkes ieu kuring ngulang deui naon anu parantos dinyatakeun dina sababaraha kali: unggal waktos Insinyur ti Amérika Latin henteu hadir kana acara ieu, kasempetan belajar anu hadé pikeun Téritori leungit. Kuring ngadesek Komunitas Amérika Latin pikeun ngajantenkeun usaha anu pas pikeun milu dina acara anu unik ieu. Dina cara anu sami, abdi ngarepkeun usaha anu ayeuna anjeun lakukeun dina proyék Anjeun bakal ngahasilkeun bahan anu dipikabutuh pikeun naekeun partisipasi anjeun dina 2016 Edition.
Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun ngabagéakeun ka Pamaké kami sareng ngaharepkeun aranjeunna suksés dina Proyékna.

Alfredo Castrejón
VP - Amérika Latin
Bentley Systems, Inc.

ProjectWise: Proyék Profesional dina Konstruksi

sistem bentley 2Minuhan di ieu video ilustrasi Kumaha cara ningkatkeun pangiriman proyék konstruksi ku ningkatkeun komunikasi antara tim kerja nganggo ProjectWise, sistem kolaborasi anu dirarancang ku Bentley Systems pikeun ngarobihkeun pangiriman proyék rékayasa:
Pikeun leuwih jéntré ngeunaan ProjectWise

Konsep Sambung: Coba Masa Depan

sistem bentley 3Bentley nembé ngaluncurkeun CONNECT Edition, platform umum pikeun pangiriman proyék dina operasi infrastruktur. Peluncuran éta dilaksanakeun kalayan sababaraha acara di sakumna dunya, di Amérika Latin acara lumangsung di Mexico City,pendak sareng video ieu kumaha éta peluncuran SULANGAN Edition tina Bentley.
Pelepasan kalebet versi édisi anyar MicroStation sareng Navigator, mangrupikeun pangujian anu nyobian vérsi anyar ieu sareng ékspérimén sareng program perkenalan kami. Tingali didieu kumaha cara ngalakukeun.

Kenalkeun aplikasi Bentley gratis anu aya di jari Anjeun

sistem bentley 4Milarian aplikasi gratis anu ditawarkeun ku Bentley Systems kanggo duanana pangguna sareng profesional dina arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi. Milari di dieu sajumlah aplikasi kanggo alat sélulér anjeun, pikeun pangguna Microsoft Windows atanapi kanggo pangguna réspit anu bakal ngabantosan anjeun saderhana proses poé-poé dina proyék infrastruktur Anjeun.

Konperénsi Taunan Konperénsi 2015 Infrastruktur

sistem bentley 5Konferensi 2015 Konferensi Taun Taun anu datang di London Kusabab unggal taun ratusan profesional prasarana bakal ngadatangan bagian tina presentasi sareng bengkel téknologi sareng industri anu diajarkeun di dieu, salian disaksian ratusan proyék ti sakumna dunya anu dipamerkeun di dinya . Anjeun tiasa ogé gabung kami di London
Diajar langkung lengkep di dieu.
Bentley ogé ngan ukurkeun proyék anu paling luar biasa pikeun pamakéna dina buku taunan anu nekenkeun inovasi, visi, kualitas sareng produktivitas: The Infrastructure Yearbook
Anjeun tiasa ningali édisi taun ka tukang di dieu

Ngagabungkeun Bentley Systems Sosial Media Komunitas di Spanyol

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.