arsip pikeun

Android

Léngkah pikeun ngalacak hapé

Saran pentingna telepon sélulér ayeuna dina kahirupan urang sapopoé, urang condong ngurus éta budak saurang budak, ti ​​meuli éta hal éta nyertakeun, kacamata anu temper pikeun perlindungan layar, cingcin dina tonggong pikeun cekelan sareng panyepengan pikeun cai dina kasus henteu kabuktian ...

Majalah MundoGEO ayeuna tablet

MundoGEO, pausahaan paling wawakil dina widang geospatial di wewengkon komunikasi Amérika Latin geus dibuka dua aplikasi pikeun majalah MundoGEO bisa ditempo ti alat nu bagerak, duanana Apple ios sarta Android. Ngan sataun ieu, majalah dihijikeun eusi majalah InfoGNSS InfoGEO na Sajaba ieu kaasup ...

Jieun aplikasi mobile sorangan

Conduit nyaeta kamungkinan solusi pangalusna kaluar aya kana ngawangun aplikasi mobile. The kalenturan anjeun boga, ditambah jumlah platform dirojong ngagambarkeun hiji pakasaban luar biasa tina Birokrat maranéhanana bisa nyimpen hiji blog, hiji feed RSS atawa eusi aplikasi jejaring sosial siap pikeun distribution di toko ...