anakku na papanggihan na

x hareup

Creator: DJo (putra abdi)

Umur: taun 10

Kelas: Will 6to.

Karakter: Future X (Episode 1)

Manéhna nyebutkeun skéma nu aya dina armor pinuh, kalayan Konci ornate. Karakter ieu geus bisa dipake pikeun sawatara waktu na najan mimitina panginten ieu adaptasi basajan tina Megaman (Rockman), kedah tingali maranéhna komik ngartos yén éta téh hurup a. Abdi ngabayangkeun kreativitas anjeun nalika anjeun boga leuwih taun (teu loba kawas kuring).

Balesan keur 4 "putra abdi tur papanggihan na"

  1. Hehehe, Kabeneran teu présidén rugbi pamiarsa.

    Hapunten, éta geus bulan peuting sleepless jeung tungtung taun.

  2. Présidén egeomates blog komunitas pamaké atas nama eta digambarkeun, wishes pikeun nganyatakeun ngarareunah ku indolence anu manifesting nu sobat Honduran di kali panganyarna, ninggalkeun kaayaan tina helplessness kana blog pamiarsa dina henteuna éntri anyar.

  3. Dina panempoan abdi, robot ieu atanapi Android sareng katingal kusam pinuh ku amarah di sababaraha janji rusak tina proyék gvSIG jadi

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.