Meunang altitudes of a jalur di Google Earth

Nalika urang ngagambar jalur di Google Earth, anjeun tiasa visualize élévasi na dina aplikasi. Tapi sawaktos Anjeun ngundeur file, ngan mawa lintang jeung bujur Anjeun koordinat. luhurna sok nol.

Dina artikel ieu kami baris nempo kumaha carana nambahan kana file ieu dicandak ti model élévasi digital (SRTM) Ngagunakeun Google Earth.

Tarik jalur on Google Earth.

Dina hal ieu, Kuring teken hiji titik jalur antara dua extremes dimana Abdi hoyong propil.

Témbongkeun profil dina pagunungan Google Earth.


Pikeun ngagambar propilna, jalur anu nyabak kalayan tombol beurit katuhu sareng pilihan "Témbongkeun profil élévasi" dipilih. Ieu mintonkeun panel handap mana, nalika diliwatan, posisi sareng élévasi dipintonkeun dina obyék.

Ngundeur file kml.

Pikeun ngundeur file, ketok dina panel sisi sareng tombol mouse anu bener pilih "save place as ...". Dina hal ieu urang bakal nyebat éta «Rute leza.kml», teras pencét tombol «Simpen».

masalahna nyaeta ningali file ieu, urang nyadar yén low kalawan koordinat tapi tanpa luhurna. Ieu koropak mun anjeun visualize kalawan Excel, tingal kumaha aplikasi nu ns1 kolom: koordinat boga daptar sakabeh hucu tina jalur, sarta élévasi nyaeta sabudeureun nol.

Meunang élévasi.

Pikeun élévasi, urang bakal make program TCX Parabot Parobah. Mémang, nalika muka éta kml aslina urang bisa nempo yén élévasi nyaeta nol dina kolom Alt.


Pikeun menebatkeun luhurna, kami pilih opsi "Modify Track", tombol "Apdet Altitude". Sauran aya talatah anu nyebutkeun yén kedah nyambung ka Internet diperyogikeun yén élévasi anu parantos diropéa. Gumantung kana jumlah titik nu bisa ngirangan aplikasi tapi sanggeus sababaraha detik urang tiasa ningali yén jangkungna parantos diropéa.

Simpen élévasi kml.

Pikeun nyimpen kml sareng pagununganna, kami ukur pilih tab "Exportkspor", sareng milih simpen file kml.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, ayeuna teh file kml boga luhurna na.

TCX Parabot Parobah mangrupakeun program haratis nu kumisan ti keur sanggup ngagabungkeun ruteu, Anjeun bisa ngékspor teu ukur keur kml, tapi ogé ruteu .tcx (Pelatihan Center), -gpx (Umum file GPX), .plt (Oziexplorer lagu PLT file), .trk (CompeGPS file), .csv (anjeun tiasa ningali dina Excel), .fit (file Garmin) jeung ploar .hrm.

Ngundeur TCX Parabot Parobah

Hiji Balesan to "Cokot altitudes sahiji jalur di Google Earth"

  1. baixei atanapi TCX mais nao atualizando ieu altitudes némbongan salaku m>
    atanapi feito deve ser

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.