Aplikasi pikeun sawah - AppStudio pikeun ArcGIS

Sababaraha poé katukang urang milu tur masihan publisitas ka webinar fokus kana ArcGIS nyadiakeun parabot pikeun aplikasi wangunan. Anjeunna milu dina webinar Ana Vidal na Franco Viola, anu prinsipna emphasized mimitina di AppStudio pikeun ArcGIS, dijelaskeun saeutik carana ArcGIS panganteur disambungkeun kalayan sakabeh komponen anak, duanana aplikasi desktop kayaning maké web.

dasar

Agenda webinar ieu ditetepkeun ku opat titik dasar: salaku pilihan témplat, setélan gaya, sarta aplikasi beban web dina platform atawa toko dimana pamaké tiasa ngundeur aplikasi sareng ngagunakeun di wewengkon pribadi atanapi bisnis Anjeun. Utiliti anu aplikasi dijieun gumantung kana naha maranéhanana dijieun, jadi ArcGIS ngagolongkeun aplikasi na:

  • kantor - desktop: (Dipatalikeun jeung sakabeh program nu aya patalina jeung lingkungan ArcGIS desktop, kayaning Microsoft Office)
  • médan: Dupi aplikasi nu nyadiakeun fasilitas pikeun pendataan di sawah, kayaning Kolektor pikeun ArcGIS atanapi Navigator
  • masarakat: Nare di aplikasi nu pamaké bisa komunikasi sarta nganyatakeun pamadegan naon ngeunaan lingkungan, collaborating dina pendataan keur GIS, anu ayeuna disebut
  • Birokrat: Ieu dirancang pikeun nyieun aplikasi pikeun web atawa alat mobile (responsif) ngaliwatan témplat configurable, AppBuilder Web pikeun ArcGIS, atawa protagonis dina webinar AppStudio pikeun ArcGIS.

AppStudio pikeun Arcgis, mangrupa aplikasi anu nyiptakeun "Aplikasi pituin Multiplatform" ie, nu bisa dipaké ti PCS, tablet atanapi smatphones. Hal ieu dimaksudkeun ku dua format keur dipake, dasar salah nu ieu diakses tina web. Jeung aplikasi paling canggih anu diundeur pikeun pamakéan ti PC Anjeun. Jeung AppStudio, Anjeun gaduh kamampuhan pikeun nyieun aplikasi ti scratch, atawa butuh témplat saméméhna dina aplikasi atawa saméméhna dijieun ku pamaké. Vidal némbongkeun sababaraha aplikasi anu dijieun tina AppStudio, pikeun maksud nu béda, ti pariwisata, gastronomy, ékologi, jeung crowdsourcing.

integrasi téhnologi

aspék Lucuna tina tantangan jeung pertimbangan sangkan nalika mutuskeun pikeun nyieun hiji aplikasi tur naon béda atra antara ngembangkeun kode programming tur jieun aranjeunna ti AppStudio.

"Tantangan ieu AppStudio geus platform ramah-pamaké, ékonomis diaksés ka umum, pikeun mempermudah ngembangkeun aplikasi asli nu bisa disebarkeun ka sadaya platform"

Mun aya hiji inisiatif pikeun ngamimitian nyieun hiji aplikasi Konci husus program, nyandak catetan: ieu ongkosna mahal di unggal rasa (anjeun kudu gaduh lega ékonomi, manusa jeung ibukota waktu) ogé tangtukeun kumaha éta bakal ngadistribusikaeun nu aplikasi, nangtukeun parameter kaamanan; kayaning nyieun penegak publik atawa swasta pikeun pamaké tangtu. Éta ogé penting mertimbangkeun dina kapanguruasan na upgrades, nu biasana paling pajeulit sabab ngalibatkeun loba waktu.

Hal ieu dipikaharti yén AppStudio, waragad disederhanakeun, duanana waktos di séktor finansial, oge incredibly gampang ngagunakeun (utamana pikeun maranéhanana anu teu patali jeung dunya programming na geus pernah aya di kontak kalayan eusi sagala tina tipe ieu); salah teu kudu jadi hiji pamekar ngalaman. AppStudio, ieu dumasar kana ArcGIS Runtime dinyatakeun sababaraha perpustakaan anu ngawenangkeun analisis jeung peta tampilan, sarta ogé ngawengku hiji aplikasi mobile, nu bisa simulate naon tampilan final maranéhna saméméh ngirim ka toko aplikasi masing-masing. Lumaku pikeun sababaraha platform, nu tambah sejen, saprak éta bisa ngomong yén euweuh larangan dina pamakéan ku sistem operasi.

Pikeun aplikasi asli ieu dirojong on sistem 5 (ios, Android, Windows, Linux Ubuntu jeung Mac), anjeun kudu ngahasilkeun 5 kali kodeu programming (5X), di dieu Kang salah sahiji kasusah pikeun pamaké biasa, tapi anjeun geus direngsekeun ku ApStudio (1X - kode sababaraha platform make). téhnologi Qt Ieu liwat - kerangka.

Salian komentar-terusan dina kesederhanaan tina pamakéan AppStudio, paling berharga éta ningali sababaraha aplikasi dijieun kalawan platform ieu, kayaning: TerraThruth, Turt atanapi ékologis Kelautan Unit Explorer, nu salah sahiji conto ngurangan runtah waktu saprak dinya éta dimekarkeun di ukur 3 minggu.

Sareng conto praktis, di hambalan awal webinar maranéhanana éta pikeun nyieun hijiplication basajan tur dikirim ka toko aplikasi masing-masing, emphasizing yén éta moal kudu boga pangalaman cukup di programming GIS, nalika urang ningali panganteur platform AppStudio desktop.

The fungsi anu nyaman, gampang pikeun maluruh; di tiap update aranjeunna ditambahkeun langkung témplat anu hosted on platform jeung gumantung kana naon tema pikeun némbongkeun. Circuit Recoleta jeung kasenian - contona, inpo anu parusahaan disebut Gallery, anu diperlukeun nyieun hiji aplikasi nepi ka némbongkeun lokasi acara nu patali jeung seni antara Palermo ieu dipaké.

Wisata Peta template ieu dipilih keur parusahaan ieu sabab dirancang pikeun ngalaan déskripsi ngeunaan poko naon; salah sahiji peculiarities na téh nya éta bisa disambungkeun kana sagala Story Peta nu dijieun saméméhna. ciri dasar nu ditempatkeun: Judul, subjudul, pedaran, tag, sarta pintonan munggaran ieu dicandak.

Setélan aplikasi dituluykeun sanggeus milih citakan, kalawan sipat ieu, hiji ukuran gambar latar, font na tampilan dipilih. salah mun tour Peta pakait jeung citakan nu geus dihijikeun ka aplikasi nu liwat hiji ID anu dijieun.

Salajengna, ikon bakal di toko aplikasi, jeung gambar nu ditampilkeun bari loading aplikasi nu dipilih. nambahkeun sampel atawa sampel, éta oge mungkin, sarta anjeun bisa nambahan saloba diperlukeun, ngawengku, contona: sambungan kana kaméra alat, lokasi real-time, barkod maca atanapi auténtikasi ngaliwatan maca sidik.

Ieu hususna platform nu maca, lamun PC, Tablet atanapi smartphone, upami anjeun hoyong sadayana tilu peron bisa dipilih, sarta pamustunganana climbs kana ArcGIS toko online tur aplikasi wéb béda.

Kontribusi ka geoengineering

AppStudio pikeun ArcGIS ngagambarkeun inovasi téhnologis hébat, teu ukur keur simplify gawé dina programming, tapi keur betah pamakéan, laju kalawan nu bisa nyieun hiji aplikasi pikeun Tujuan husus tur nyieun ditingali dina sakabéh toko aplikasi . Nya kitu, salah sahiji titik paling istiméwa mangrupa hal anu ngamungkinkeun test - test kumaha iyeu teh pangalaman pamaké.

Anjeun bisa nyebutkeun yén aplikasi anu dijieun kalawan fitur fokus kana ngembangkeun spasi, gaduh kontribusi gede geoengineering, kantun lantaran aplikasi ieu bisa ngidinan komunikasi hadé antara analis sarta pamaké nu aya kaitannana ka lingkungan. Unggal aplikasi mibanda kamampuhan pikeun ngirim data ka GIS awan lajeng nyieun kaputusan, anu ngabalukarkeun urang disebutkeun yen baris jadi titik konci pikeun ngamekarkeun lingkung beuki disambungkeun, dimana daya sarta parabot téhnologis mun ngahijikeun pangalaman pamaké.

AppStudio mangrupakeun salah sahiji bab ngeunaan ArcGIS Advanced Kursus Pro

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.