ActualidadGPS.com, hiji blog dedicated ka GPS

Ieu analisis disponsoran.

Sawatara waktos ka tukang GPS éta mangrupikeun alat-alat anu digunakeun wungkul ku agronomis, juru ukur atanapi ahli teknis anu didadarkeun ka geolokasi. Kiwari aranjeunna ka unggal madhab, da tutumpakan kana ponsel saprak aksés Internét ditempatkeun dina alat seluler sarta yén fungsi posisi global dicandak kana lingkungan lalulintas; Hal ieu ngajadikeun subjékna kawentar di golongan jalma ngora sanajan sanes boga sahanteuna yén maranéhna aya 20,000 kilométer di luhur.

gps warta

Blog GPS ayeuna mangrupa salasahiji situs maranéhanana, anu didédikasikeun ngobrol ngeunaan pangwangunan téhnologis di gps, ti pangpita modéren ka modéren modern, sareng akurasi goréng pikeun pangukuran tapi kalayan aplikasi anu saé pisan pikeun navigasi sareng gadget online tiasa bagja. Diantara anu kaunggulan pangalusna blog ieu nyaéta:

Organisasi ku kategori

Dina blog na, nyeratna ningalikeun ka kami kaulinan siga anu digolongkeun dumasar brand na fungsionalitas; contona abdi tiasa milih kategori Magellan sareng nembongan langsung:

Modél Roadmate 1430, Roadmate 1400, Master 5340 ... sareng sadayana sadayana pos anu ngagaduhan Magellan salaku kategori.

Aya ogé sababaraha kategori penting anu sapertos:

Pilihan pikeun Ngaiklan

Actualitygps mangrupikeun blog monetized, ku anjeun upami anjeun resep ngarobih produk anjeun kana sering-topik anu ieu, anjeun ngagaduhan alternatif pikeun nembongkeun iklanna sareng anjeun tiasa ogé manggihan tumbu anu penting kana situs anu dipikaresep ku kapentingan-garis sami.

Kontak langsung jeung panulis

Nalika kuring ngalakukeun resensi, kuring manggihan tumbu anu kaganggu, kuring ngirimkeun pamundut ka nyeratna sareng anjeunna langsung ngajawab kuring; Hal ieu méré kuring ideu anu upami anjeun ngagaduhan mamang pasti anjeunna bakal tiasa ngajawab Anjeun sareng buka anu sadayana retakan kanggo gaya tulisan.

Nembe dimimitian hiji forum, pikeun ngajawab sagala mamang anu mungkin waé anu pamaké sareng sanggup muka kasempetan pikeun masyarakat badan ngubaran.

Jadi upami anjeun hal anu kedah ngadamel modél GPS anyar, atanapi ngabandingkeun merek béda, kuring nyarankeun anjeun Actualidadgps.com.

3 Balesan pikeun "ActualidadGPS.com, blog anu didadarkeun di GPS"

  1. Situs pisan metot anu anjeun ngamajukeun, sareng kuring terus ngajalajah dina jero! Neverta henteu kunanaon pikeun neuleuman heula tentang pangahirna di dunya GPS, ku kabéh kamajuan anu dijieun unggal taun.
    Salam!

  2. Baraya, kuring maca di Garmin ngabogaan GPS ékologis nu nyaritakeun Anjeun jalur pangpanjangna sareng ngidinan anjeun simpen suluh, aya anu nganggo sababaraha tur tiasa ngawartosan kumaha gawéna?
    Gracias!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.