arsip pikeun

Acer Aspire

Zagg, anu pelengkap pangalusna pikeun iPad

Salah sahiji masalah utami dina adaptasi sareng iPad nyaéta keyboard. Bakal aya anu biasa, tapi saatos sabulan kuring nyimpulkeun alesan ieu nyegah kuring ngalakukeun hal éta: Dina hiji sisi, ramo kuring teuing gendut, sareng ngoperasikeun keyboard na hésé pikeun kuring. 25 taun ka hareup kuring ngahargaan kursus ngetik kuring ...

Masalah utama Acer Aspire Salah

Saatos sataun satengah damel ti Acer Aspire One, ngalakukeun CAD / GIS dina tingkat latihan, ngeposkeun, sababaraha desain grafis sareng browsing, didieu kuring nyimpulkeun anu paling penting. Sacara rinci kuring parantos ngadiskusikeun opat masalah, tapi ayeuna kuring nyimpulkeun ngeunaan opat deui sareng nganalisis naha masuk akal atanapi henteu teraskeun ...

TatukGIS Viewer… panempo anu saé

Sajauh ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna (upami sanés anu pangsaéna) panempo data CAD / GIS anu kuring kantos tingali, gratis sareng praktis. Tatuk mangrupikeun garis produk anu lahir di Polandia, mung sababaraha dinten ka pengker versi 2 ti tatukGIS Viewer diumumkeun. Anu nongton anu sanés Upami urang ngahargaan program gratis mérek sanés, ...

uDig, gambaran kahiji

Sateuacan urang ningali alat sumber kabuka anu sanés di daérah GIS, diantarana Qgis sareng gvSIG, sajaba ti program anu gratis anu parantos dicobaan sateuacanna. Dina hal ieu kami bakal ngalaksanakeun éta nganggo User-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji anu datang dina PortableGIS. Dimana uDig asalna mangrupikeun konstruksi ...

Geofumed: 48 garis hideung bodas

Nutupan taun ayeuna, anu parantos seueur rasa anu anéh, kuring ngan ukur miharep anjeun senang 2011 anu urang bakal seueur laksanakeun. Pikeun anu maca blog ieu langkung ti 299 éntri, postingan ieu parantos réngsé, pikeun anu henteu, ampir 50 garis ngahartikeun seni geosmoking kalayan raoseun. Téknologi GIS / CAD (8):…

masalah 3, Acer Aspire Hiji: Hiji konci

Saatos damel, salah sahiji konci na siga anu nyangkut, kuring mencét lemes sareng henteu nyerat, peryogi tekanan anu langkung kuat. Janten kumaha bangorna gaduh konci sapertos kitu, dina keyboard konvensional langkung gampang mésér keyboard énggal tibatan ngalereskeun konci, tapi dina kasus laptop ieu henteu ...

Kuring, pendaptaran Land jeung Google Earth

Kuring nembé angkat ti wisata, antara tuang Creole, tekanan tina babak kualifikasi pikeun Piala Dunia sareng nyugemakeun padamelan, ieu mangrupikeun sari tina sababaraha frase perdagangan anu teu tiasa dilupakan. Konsultan: -Gancang! -dialog beberesih! Anu kartunis: -Ufff !!! Iraha aranjeunna mayar? Panaksir: -Manéh aranjeunna ngingetan kuring ... Bos:-layar Print! Éta tina ...

2 masalah: Acer Aspire Hiji: Ulah nyambung Skype

Sateuacan urang ningali kumaha ngabéréskeun masalah sora Acer Aspire One, ayeuna kuring kedah bajoang sabab ujug-ujug teu mungkin nyambung ka Skype, ujug-ujug. Naha kuring nganggo Skype? Mimitina mah mimiti salaku hobi tapi kuring kedah sering ngumbara sareng ngerjakeun PR barudak abdi di wengi,…

gvSIG 1.9 RC1, siap pikeun ngundeur

GvSIG 1.9 RC1 ayeuna siap diunduh, sebaran calon pelepasan munggaran (Calon Leupaskeun) ti Build 1243 Agustus 313. Unduhan lami-lami, sabab mimitina gvsig.org henteu ngagaduhan jasa, ti mana gedong diunduh, maka vérsi na aya nalika unzipping sareng ngaéksekusi éta muncul salaku file anu rusak. ...

PC maksimum, majalah

Édisi Agustus tina Maksimum PC parantos saé, éta langkung mahal tibatan anu sanés tina tingkat na ($ 9 di Amérika Serikat sareng $ 12 di nagara-nagara sanés), sanaos langganan ngan ukur $ 25 sataun, kalayan 12 édisi. Saatos Majalah PC ngaleungitkeun édisi cetak na dina basa Inggris, kuring mimiti nganggo majalah ieu, umumna ...

Best of Micro Center

Kamari kuring nuju nyarioskeun ngeunaan kabobolan MicroCenter, ayeuna kuring badé ngadamel daptar naon anu kuring mendakan paling tiasa ditebus. Sacara umum, harga-harga henteu pati rendah dibandingkeun sareng anu dipendakan di nagara Hispanik, tapi ragam sareng kabaruannana. Seueur hal-hal ieu henteu sumping, atanapi henteu ...

rinci Salajengna ngeunaan Houston

  Béda tina perjalanan ieu nyaéta salain ti latihan anu kuring lakukeun sababaraha dinten pikeun ngagentos liburan kuring, éta masihan kuring waktos kanggo nganjang ka rerencangan abdi ti Google Earth, anu dumuk caket markas Compaq, ayeuna HP. Di dieu kuring ninggalkeun anjeun sababaraha naon anu angin ...