arsip pikeun

Acer Aspire

Masalah utama Acer Aspire Salah

Sanggeus sataun satengah gawe ti hiji Acer Aspire Hiji, nyieun tingkat latihan CAD / GIS, posting, sarta ngotektak sababaraha desain grafis, didieu urang nyimpulkeun pangpentingna. Jéntré kungsi diucapkeun ku opat masalah, tapi kiwari nyimpulkeun sababaraha opat jeung nganalisis naha éta ngajadikeun rasa atawa teu balik ...

uDig, gambaran kahiji

Malah saméméh urang candak katingal di parabot open source séjén di wewengkon GIS, kaasup Qgis na gvSIG, sajaba ti program non-gratis kami geus diusahakeun sateuacan. Dina hal ieu urang bakal ngalakukeun jeung pamaké-Friendly Desktop Internet GIS (uDig), salah sahiji jelema nu datang dina PortableGIS. Mana timbul uDig mangrupa konstruksi a ...

masalah 3, Acer Aspire Hiji: Hiji konci

Saatos keur kerja, salah sahiji kenop sigana jadi dikonci, lemes jeung asak teu nulis, anjeun kudu tekanan kuat. Balik bangor téh ngabogaan konci anu jadi di kibor konvensional éta gampang meuli keyboard anyar pikeun ngalereskeun konci, tapi pikeun laptop ieu teu ...

2 masalah: Acer Aspire Hiji: Ulah nyambung Skype

Malah saméméh urang ningal kumaha ngajawab masalah sora tina Acer Aspire Hiji, ayeuna kuring kungsi tarung alatan ujug-ujug ieu teu mungkin pikeun nyambung ka Skype kitu dumadakan. Naha make Skype mimitina nyandak sakumaha amatir tapi lajeng I kudu iinditan pisan jeung nohonan tugas barudak kuring peuting, ...

gvSIG 1.9 RC1, siap pikeun ngundeur

Anjeun ayeuna siap pikeun ngundeur gvSIG RC1.9 1, kahiji Vérsi calon distribution (Release Calon) ti 1243 313 Ngawangun Agustus. undeuran nyandak bari, nya éta mimitina jasa gvsig.org luar, ti mana ngawangun, teras versi sadia pikeun uncompress eta handap tur ngajalankeun mucunghul file sakumaha ngaruksak. ...

PC maksimum, majalah

The Agustus ngaluarkeun Maximum PC geus gede, éta rada leuwih mahal batan batur tina tingkat na ($ 9 di AS jeung $ 12 di nagara sejen), tapi boro patut $ 25 ngalanggan taunan, jeung édisi 12. Saatos PC Magazine ngaleungitkeun edisi cetak na dina basa Inggris, abdi mimiti meakeun majalah ieu, biasana ...

Best of Micro Center

Kamari curhat ngeunaan follies of MicroCenter, ayeuna kuring rék nyieun daptar naon atuh kapanggih paling salvageable. harga sakabéh henteu nyata low dibandingkeun nu kapanggih di nagara Hispanik, tapi rupa-rupa sarta novelty lamun éta. Loba hal ieu ulah datangna, atawa ngalakukeun ...

rinci Salajengna ngeunaan Houston

Beda tina lalampahan ieu mah geus nyokot sagigireun latihan sababaraha poé di tukeran keur pakansi kuring, méré kuring waktu nganjang ka sobat Google Earth, anu hirup deukeut situs ngeunaan naon Compaq, HP ayeuna. Di dieu téh ditambahan naon angin éta ...