Nembongkeun hiji gambar georeferenced dina Google Earth

Anggap kuring badé ditingalikeun ku gambar georeferenced anu aya dina wéb.

Mah geus aya anu dikaitkeun ieu sateuacan, tapi dina hal ieu mah badé proyek peta anu henteu di hard drive kuring tapi online. Ieu mangrupikeun peta peta sesar géologis di Honduras sarta sadia dina ramatloka Dr Robert S. Rogers.

sesar géologis

1. Georeferencing

Kahiji, kami ngundeur éta teras nempatkeun éta dina hard drive.

sesar géologis

Pikeun tujuan ieu, sareng saprak éta lambar ti skala anu langkung langkung ti 1 ku hiji yuta, georeferencing ka Chilazo éta cukup Hal ieu dilakukeun ku cara ngimpor eta salaku gambar superimposos lajeng manjang nepi ka wates pasan; lamun anjeun koordinat tungtung, éta tangtu henteu langkung akurat nyelapkeun latar / lon.

Sagedengeun ti eta, kuring geus nangtukeun hiji perkiraan% opacity 65.

Sakali ieu parantos rengse, éta disimpen salaku kml ti 1 kb ngan.

1. Ngarobih kml nu

Mimiti, hayu urang nempo yén kml henteu ngandung gambar, tapi nujul kana tempat anu disimpen:

<? xml version = »1.0 ″ encoding =» UTF-8 ″?>
<kml xmlns = »http://www.opengis.net/kml/2.2 ″ xmlns: gx =» http://www.google.com/kml/ext/2.2 ″ xmlns: kml = »http: // www .opengis.net / kml / 2.2 ″ xmlns: atom = »http://www.w3.org/2005/Atom»>
<GroundOverlay>
<Ngaran>Gagal géologis</ Ngaran>
<color> 91ffffff </ warna>
<Ikon>
<href>http://geology.csustan.edu/rrogers/terranes.jpg</ href>
<viewBoundScale> 0.75 </ viewBoundScale>
</ Ikon>
<LatLonBox>
<North> 16.77506106182943 </ north>
<south> 12.24368463513841 </ kidul>
<East> -82.69883751605062 </ wétan>
<west> -89.70371452334636 </ kulon>
</ LatLonBox>
</ GroundOverlay>
</ Kml>

Janten pikeun nyieun kml payil anu sanésna anu sanésna, anjeun kedah ngedit koropakna kalayan nganggo notepad, ngarobah alamat tina piringan lokal ku salah sahiji gambar anu dikaluarkeun dina wéb sareng ngaran. Panon, sareng notepad anjeun tiasa ngedit file kml, kmz moal kusabab éta file dikomprés.

Ogé anu bisa dipigawé ti Google Earth, ngarobih sipat lapisan. Tingali éta ngan ku ngaganti url, ku salah sahiji peta anu aya di ramatloka éta, abdi tiasa ngalakukeun deployment lantaran diékspor éksprés dina sarua.

sesar géologis

Ku jalan kitu, tingali ayeuna pikeun némbongkeun episentrum gempa bumi anu lumangsung saprak 1970.

sesar géologis

Di dieu Anjeun tiasa tingali kml nu tina conto.

Este artikel séjén ceramah ngeunaan gagal ditémbongkeun dina layanan diterbitkeun

5 Balesan pikeun "Témbongkeun gambar georeferenced di Google Earth"

  1. Google Maps teu gaduh pilihan pikeun ngaluyukeun opacity, henteu noel API

  2. kml ieu dianggo sami sareng peta google teuing? ... sabab kuring nyobian eta tapi opakity henteu dianggo 🙁 ... kumaha abdi tiasa ngarobih opakitasna sangkan dianggo dina peta google ...

  3. Alus !!, Ayeuna enya!

    Hatur nuhun.

    Allan

  4. Sanggeus superimposed, Anjeun milih gambar dina panel kénca, klik katuhu tur pilih sipat.

    Teras anjeun ningali sudut héjo, anu anjeun tiasa leueur kana anjeun resep, kawas tombol puseur pikeun muterkeunana.

  5. Pikaresep pisan resep, tapi kuring henteu weruh kumaha cara manteng atanapi ngaleutikan gambar saatos ngimporana salaku gambar superimpos. Abdi moal diaktipkeun alat atawa paréntah naon wae. Kumaha ieu hal ???

    Pangalusna hormat jeung nuhun sakali deui pikeun flown teh.

    Allan Lopez
    Kosta Rika

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.