acara geo-rékayasa

Rebo, Jun 3, 2020
8: 00am
Konperénsi + AEC Next Technology Expo + konperénsi anu penting dina konperénsi dagang sareng nétral panyadia ...
Rebo, Jun 3, 2020
8: 00am
Acara ngajual-nétral anu ngarah dina 3D sensing, pamrosésan sareng alat visualisasi sareng sistem kalebet ...
Senén, Jun 8, 2020
12: 00am
GEOMATICA ANDINA nyaeta rapat rapat professional anu damel dina survey, management and pro ...
Senén, Oktober 12, 2020
8: 00am
Taun dina infrasturktur Konférénsi 2019 Bentley mangrupakeun papanggihan global inohong bisnis di Mun nu ...