Webinars, Naha anjeun damel di Bentley?

Dinten I dihadiran konferéensi online mimiti dibere Bentley, salaku format anyar naon ieu konferensi taunan; naon geus disebut beconnected.

Fungsionalitas: disatujuan

média pamuter

Saatos discomforts kuring panungtungan waktu kuring diusahakeun pariksa dina, abdi tos haté ningali via Media Player dianggo ogé mibanda dijieun video atawa cicing konferensi. Kalayan masalah umum nyieun printscreenKusabab éta moal mungkin.

média pamuter Ogé kumaha carana komunikasi jeung ngenalkeun presentasi di mana ogé, hiji video ti hiji mojang elegan ngajadikeun transisi tur tingal euweuh masalah. Lajeng, dina van panel nyimpen éta sks kaala ku attending kursus, sanajan aranjeunna katingali sanggeus 24 jam.

Pangalusna, éta presentasi dina paménta, sakali didaptarkeun na titimangsa release panungtungan bisa ditempo salaku mindeng sakumaha dipikahoyongna. audio nu keur ngalakukeun pisan jelas, teu meakeun teuing bandwidth na malah Anjeun bisa mencet tombol akselerasi maot layar unggal 20 detik naon bakal hirup nu gunana lamun hayang nempo PowerPoint tur euweuh audio atawa butuh catetan. Anjeun oge bisa milih titik awal dina pananda wagel. Gemblengna, fungsionalitas mana ogé sarta Kuring ngabayangkeun yen bakal aya bari.

Pikeun maranéhanana anu hirup, anjeun tiasa ninggalkeun ulin diaktipkeun, mimitian nalika siap.

Tema: disatujuan

Dina ieu balik ogé, aya eusi cukup keur jalan, geospatial, struktur, tutuwuhan, pertambangan, plumbing jeung jaringan layanan.

Sahenteuna téma sigana cukup lengkep pikeun wewengkon mana Bentley boga istimewa, anu geus dibawa pamaké pisan satia anu dimimitian kalawan Microstation tapi ayeuna mangpaatkeun aplikasi particularized.

Panongton: Kuring gaduh mamang kuring

Hal ieu leungit di jalan, rarasaan yen tina bade ngaliwatan hiji aula anu puseur konvénsi ku Starbuck dina leungeun jeung kasampak jero hiji lounge dimana jumlah panongton sarta diondang tukang PowerPoint nyandak katingal a.

Kuring nebak ti sisi sejen kedah tiasa kaluar informasi jelema ningali disambungkeun nuturkeun streamingTapi pendapat abdi, dunya teu siap pikeun ieu, sahenteuna dina konferensi hirup. Tur kalawan ieu kuring teu hayang contradict téori abdi, abdi terang ieu teh cara dunya ieu leumpang di wewengkon latihan, tapi serius ragu kumaha geus I katingal dina konferensi hirup, dimana éta mindeng hésé pikeun narik 25 kabetot ( aranjeunna nganggur urgent mun ngalakukeun), tahan minat maranéhanana (nu dianggap boga aya ti momen aranjeunna aya) jeung maksa ka mairan (lamun puguh ka kaluar tina aya na ngan datang ka ménta kartu). Ayeuna transformasi eta kana format anyar, dimana jigana 25 kabetot téh lantaran merlukeun euweuh jadi di AS, tapi boga jadwal muuuuy sibuk, loba teu boga konektipitas santun sarta sakali anjeun ngawitan némbongkeun maranéhna saukur tiasa klik nguap.

panongton Bentley urang teu ESRI na AutoDesk, dimana Kuring geus kungsi tarung jeung haggle pikeun tempat di konferensi dimana nepi ka 200 jalma. Sarta Bentley kudu mikir ngeunaan ieu, kusabab latihan online mangrupakeun leyuran alus tapi pangalaman nyebutkeun yen mun karya kedah aya komitmen pohara kuat.

A sababaraha taun ka tukang, Bentley dijieun survey Hadirin dina konferensi taunan tur 95% ngaku jadi wareg; Kuring nebak yen aranjeunna bakal méakkeun latihan ieu deui jeung abdi tiasa assure yén loba bakal lament nu Starbuck.

Eusi: dupi kudu ningali

Kuring milu dina konferensi ku Pat Philotheus of Microsoft. Pribadi, kamiskinan kuciwa presentasi, bodo maranéhna sempet dieureunkeun salila tapi teu garis bubuka geospatial where he has datangna ngomong yén cai haneut ... aya haneut.

subjek éta metot ti mimiti (spasial anu teu husus) atawa éta dina basa Inggris "Spasial teu husus"Sobat ieu bisa ngagunakeun Tangtu PowerPoint kusabab masalah anjeun kitu, teu jadi loba tukang.

Callable, hakekat subjek, spasi nu kiwari ngan hiji deui Kanyataanna, utamana di lingkungan web dimana standarisasi geus karya nu geus commissioned aplikasi hibrid leutik dipikawanoh salaku mashups. Tapi keur kaula, geus goréng, lajeng abdi ieu ngantosan ningali anu dipénta atawa consulted; atawa kuring henteu ngarti ogé yén hirup pintonan bakal kadéngé ku sakabéh, atawa tiiseun teuing panjang.

ngabandingkeun metot antara cara konvensional lingkungan spasi, dimana nya kungsi:

  • Candak jeung normalisasi koordinat
  • Jieun lapisan dina peta
  • Meunang data
  • Jieun tindih lapisan
  • nyebarkeun

Bari hareup ieu disederhanakeun data tabular kusabab sisi spasi téh ngan hiji atribut ... deployment mangrupa hitungan web konvensional.

Abdi teu bakal geus salah, pikeun mintonkeun hal leuwih ti printscreens sababaraha situs web nu terpadu Virtual Bumi. A grafis albeit kalawan AutoShapes (gaganti vignettes basajan), dimana eta ditempo yén data nu geus tetep sami, éta naon ayeuna kami geus aya tabel tinimbang ningali lingkungan spasi, jadi tampilan a, nu geus novelty sarta ngajadikeun urang tingali tapi salawasna pikir pakait sacara spatial. Tapi tungtungna mah, memang can ngarti yen keur Microsoft, aya nanaon husus pikeun mintonkeun di lingkungan spasi ... kabeh Google geus didahar hirup.

Wasted hiji masalah badag pikeun urang ... gampang ngomong, kami dédéngéan

datang

Ayeuna kuring kudu ngadagoan ngembangkeun tematik tur diwengku geospatial mimitian ti Juli 1.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.