Wattio: konsumsi Listrik calakan di imah

vatio1

Microsiervos nembe diterbitkeun artikel, nu nujul ka proyék nyimpen energi jeung duit imah.
Najan sabenerna hiji proyék anyar éta bener metot; sarta lamun eta bener naon pasang aksi ... bisa ngarobah cara urang ningali énergi.

Salawasna bray perhatian kuring masalah ieu. Abdi émut putra abdi tuh a proyék adil elmu di kelas lima. Ieu imah miniatur kalayan kamar nu sabenerna jero. konstruksi na éta hina, kotak tina hiji printer Kodak anu ku jalan kuring indit faulty, kotak hateup pizza dina Minggu, sarta dina Toys lego dilayanan salaku jati. Tastefully, cet acrylic jeung kahayang meunang dijieun spektakuler tetep.

Kahirupan percobaan éta cahaya jeung fasilitas. Kawat ngagem hiji garis saklar on hateup dimana urang némbongkeun:

Sabaraha maneh bisa ngahemat; lamun urang dipake beusi saminggu sakali, upami tinimbang manaskeun cai panas pancuran dipaké deui lamun urang ngaleungitkeun katerangan sareng curhat dina hateupna ... na unggal switch ieu putting kaluar lampu béda imah.

Tungtungna, proyék nu meunang tempat munggaran, sarta ieu nyeri ngancurkeun eta teu boga tempat pikeun nyimpen eta.

Muhun, Wattio masih dina fundraising handapeun modél microfinaización kitu sakali anjeun tawaran siap:

  • Ngahemat energi, 10% 25% 50%, éta nepi ka kami!
  • Mungkas sayaga, nu ngagambarkeun ngeunaan 10% tina konsumsi listrik.
  • Bandingkeun konsumsi somah kami kalawan rumahtangga lianna.
  • Nampi dina laporan mail dina pamakéan énérgi urang.
  • Ngadalikeun thermostat anjeun sarta alat-alat sejen ti mobile urang.
  • Ngadegkeun timetables pikeun gadget urang.
  • Jadwal lampah sarta ngabejaan di gadget urang.
  • gol set na lagu.
  • Nampi eupan balik na tips pikeun ngahemat énergi.
  • Simulate ayana di bumi nalika urang jauh, kawas dina pilem "Home Alone"!

Sarta sakabeh ieu dimungkinkeun ku alat ieu disambungkeun kana saling jeung nu bisa diaksés via Internet:

lalay

  • Ngawas listrik.
  • Disimpen dina panel listrik, ukuran konsumsi sacara real waktu tilu sirkuit.
  • Dipaké pikeun ngabandingkeun konsumsi lembur kalayan imah lianna.
  • Anjeun bisa ngirim alarm lamun paripolah mahiwal lumangsung.
  • Merlukeun euweuh parabot pikeun instalasi.

Gerbang

  • kontrol touch Switchboard pikeun nempatkeun tempat rék di imah: dina tembok, dina méja ...
  • Ieu minicomputer anu dijalankeun dina Linux.
  • Salah sahiji gerbang anu nyambungkeun alat Sistim Wattio kalayan layanan awan.
  • Cai mibanda palabuhan USB pikeun sagala rupa fungsi.

pod

  • colokan pinter nu ukuran toko Daya listrik.
  • Eliminates sayaga.
  • Ieu bisa dipaké pikeun simulate ayana di imah lamun anjeun teu keur.
  • Anjeun bisa ngirim alarm lamun paripolah mahiwal lumangsung.
  • Ngajaga ngalawan leuwih-beban.

termal

  • Smart thermostat.
  • Nu Ngarencana mingguan jeung menit resolusi 15.
  • Gampang ngagunakeun, pitur hawa kabayang Pilihan.
  • Anjeun tiasa ngatur ti smartphone anjeun dimana wae anjeun.

Ningali leuwih rinci ngeunaan Wattio; tuturkeun link:

http://kcy.me/hjuo

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.