Gringo wangunan gaya, gelombang séjén

Hiji dinten menarik, tujuan utama ieu nangtukeun téhnik konstruksi pikeun perumahan di Amérika Serikat.

Instruksi geus alus, sarta kuring miharep nulis lalaunan kana extent waktu kuring dina hal ieu rék difokuskeun persépsi kuring ngeunaan gaya gringo.

Hispanics gaduh béda budaya hébat jeung Amerika, kasus konstruksi perumahan mangrupa conto

Pikeun urang, meuli imah anu peryogi dasar, pakait raket jeung kulawarga, sarta geus ilahar yén lalaki ngora anu réngsé universitas na nikah jeung bareng jeung na katingal pasangan keur imah atawa ngawangun janten kalawan barudak maranéhanana séjén kahirupan maranéhanana atawa sahenteuna sajauh mungkin. (urangKuring ngawangkong ngeunaan lingkungan mesoamericano sacara umum)

Pikeun Amerika imah téh status tinimbang kabutuhan a. Éta leuwih milih renting mun owning imah di padumukan warga (subdivision) dimana teu balik gaya hirup Anjeun.

Pangwangunan imah urang ieu pakait raket jeung bahan sakurilingna jeung kaayaan kaamanan. Sangkan ngagunakeun loba aggregates, kayaning bata, blok beton, mortir jeung beton bertulang. Urang tutup tanah urang ku témbok kuat ngajaga urang ti penjahat, sarta kami mastikeun yén mobil téh jero, upami mungkin pamakéan bolong serpentine atawa listrik ... jeung leuwih pérak anjeun boga, nu leuwih luhur tembok.

Imah di suburbs Aranjeunna ulah, ngan nganggo pager a (pager) Ngan kai dina tonggong taneuh (pakarangan) Tapi kapentingan sabalikna aranjeunna tinimbang kasampak padang rumput hejo Anjeun héjo. mobil Anjeun dihurungkeun tapak lacak garasi, Ngan make ieu sareng kana gudang di jero taneuh tempat aranjeunna nyimpen sagalana anjeun teu butuh.

imah subdivision bahan na aya lampu, kai, serat semén sarta Chingle. kaperluan maranéhanana anu gélo pikeun urang, anu AC mangrupa kawajiban jeung kudu eta dina jam 24, sadaya gaduh asuransi nu nyertakeun sarta lingkungan standar tinggi anu hormat. Ulah maranéh ngalalaworakeun kana padang rumput hejo, teu ngabogaan mobil di pakarangan, lamun buka kalayan poop anjing Anjeun dina jalan jeung rengse, anjeun meunang hiji kantong husus dibeuli di Wallmart sarta nyokot eta up ... aturan ogé.

mexicnos imah Simkuring geus pisan metot ningali naon maranéhna mikir kami, teu suka cara urang nu urang mawa dayeuh maranéhanana. Kami geus ngumbara suburbs béda jeung neighborhoods dimana loba Latinos (sanajan aranjeunna ngabejaan kabeh Mexicans anu nyarita Spanyol) jeung mangrupakeun kanyataanana nu teu bisa dihindari. Latinos geus dijieun pager megatkeun tradisi, urang messed mobil diparkir di hareup na sabaraha cicing di imah hiji, urang boga buruan pinuh ku mobil $ 700. Teu yén ieu téh goréng, tapi éra ningali sarap di jalan, jeung nongkrong baju dina pager sarta stereo jeung nu bisa panyiksaan malah Freddy Krugger.

Urang geus di wewengkon urang tina warna (tanpa keur rasialis, anu hideung) jeung oge wewengkon nilai tinggi Houston. Urang ogé ngadatangan jalan mana George Bush hirup di wewengkon katelah Peringatan.

IMG_1617

Sababaraha conclusions tiasa ngagambar, kahiji nyaeta Amerika nu gélo (lolobana). Hiji jalma anu ngawangun 3,500 kaki pasagi, nu bakal mayar 950 rébu pérak sarta dimana ukur cicing dua jalma ... ah, jeung anjing, sadaya sangkan gaya hirup, sarta diondang sakali unggal dua bulan babaturanana dahar sausages patio nu, inuman sababaraha bir na boga guyonan pisan bad ... éta gélo. Kuring yakin teu boga pamanggih slightest dina gunung di Amérika Tengah mangrupakeun imah diwangun ku kai besi tua, sareng hateup tiled, dua kamar dimana urang cicing jeung 7 salamet dina $ 60 sabulan ... atanapi kirang.

Leres, aranjeunna budaya béda, dina hal ieu Kuring ngan nyieun perbandingan jeung aréa Mesoamerican.

Tapi sajaba ti shock budaya, latihan geus luhung, nyaho téhnik wangunan maranéhanana jeung kumaha aranjeunna ngagaduhan ka industrialize prosés sanajan maranehna ayeuna dina runtuhna serius ku krisis global.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.