konstruksi kai, gaya gringo

Poe kadua éta sagampil metot, urang geus ningali sahanteuna opat model konstruksi:

imah Prefab, desain sejen Palasik tapi angkatan kana situs, teras desain husus sarta tungtungna a témbok beton bertulang.

Dina hal ieu abdi hoyong konsentrasi dina wangunan kai, nu sigana teh jiwa konstruksi AS. Éta panasaran mikir ngeunaan nyieun imah dua-carita mibanda sahanteuna 3,500 kaki pasagi, urang pikir sababaraha bulan; pikeun Amerika, ngalakukeun hal eta dina 25 poé presales ka kiriman kenop, geus ilahar.

kai konstruksi CN

urbanisasi

aranjeunna nelepon subdivisionTur mangrupakeun prosedur nu aya alusna rencanana tapi oge lingkungan budaya numbu ka loba tradisi duanana keur kamajuan salaku sub urban.

The kolektor kokotor umum bakal yén kota mibanda tapi balong rainwater bakal jieunan disebut "situ". Keur topografi datar, maranéhna boga walungan pindah tempat cai na di badai a, jadi unggal ngembangkeun geus dirancang hiji laguna jieunan mana caina asalna di pipa ageung ti inlets.

imah kai

nu Cimientos

yayasan slab Aranjeunna nganggo slab yayasan kalawan beton na pos-tensioned sambungan kabel premixed ngajadikeun mesin sanggeus casting.

bolts perimeter nu mana dasarna geus anchored tembok sarta bertulang kalawan kuku bended gun tekanan.

tembok

sobat Méksiko

Sagalana geus kai, panels modular anu angkatan ti pabrik. cengkéh Tiap bagian mawa tanda nunjukeun mana Lasser perenahna, dina kuku disimpen kalayan gun sarta ngandung sajenis karét dina ujung, nu geus dibereskeun ku panas ninggalkeun paku.

Di tungtung dinding urat dipaké dina T dina 45 derajat pikeun bracing jeung klip husus dina dasarna pikeun nyegah imah ti keur diangkat ku angin dina Hurricane a, tapi lamun datang ka puting beliung teu pira ngomong.

entrepiso nu

ADEs entrepiso Hayu urang jenis playwood ngarah tanda hideung dina garis lanté handap pikeun panduan aranjeunna. Sakabéh struktur nyaeta kai, make balok husus pikeun manjang lila, nu mangrupakeun potongan kai glued triplek jeung matak dina aditif husus, teras eusian dina blanks kalawan joist angkatan kalayan pelat kai.

Hateup jeung lianna

pipelinesKabéh ceilings anu Chingle, luhur na jero aya nu Saluran AC mangrupa kawajiban bisa nyingkahan (Houston teh kota jeung konsumsi pangbadagna AC). Dina plumbing pipelines fléksibel anu dikawasa ti panel salaku urang bakal make listrik.

Waktos ... Sagala rupa industrialized, pabrik boga karyawan saukur nyieun cut dina 45, 8 salila jam gawe maranéhanana. Hiji imah dua tingkat kalawan 1,300 kaki kuadrat, bisa réngsé, ti yayasan pikeun mibanda eta siap gerak dina 25 poé. Sanajan paling dicokot keur salse, contona Kuring némbongkeun, diwangun dina dua dinten struktur kai sakabéh kalayan genep urang di poé jam 7.

poe kahiji mah ningali awal, poe kadua kuring leungit hateup ningali kuring sababaraha menit ahir.

IMG_1893

Hiji poé engké

100_4930

2 balesan pikeun "konstruksi kayu, anu gringo-gaya"

  1. pisan metot pangalaman Anjeun.
    query keur palapis luar maké ??

  2. Sampurasun babaturan, kuring ti Argentina sareng kuring ngawangun rumah tangga tapi dina kalapa kuring resep pisan kana gaya Amérika anu kuring hoyong upami mungkin ngirim kuring bahan dina siling sadaya anu aya hubunganana sareng konstruksi kayu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.