TwinGeo - ngartikeun deui Konsep Téknik Geo -Y1E1

Simkuring bungah pisan ngembarkeun peluncuran édisi munggaran tina majalah TwinGeo, anu ngandung istilah Geo-rékayasa saperti carita panutup. Majalahna bakal nyertakeun kabebaran kaléranan, kalawan édisi digital dibéréskeun eusi multimédia, diundeur dina pdf sareng versi citak dina acara utama anu katutupan ku tokoh protagonis na.

Dina carita utama édisi ieu, istilah geo-rékayasa keur diinterpretasi deui deui, kitu eta spéktrum anu ngawengku ranté peunteun tina candak data kana mata ngamimitian tina modél bisnis anu saheulaanan conceptualized.

Dina halaman pusatna asalna tina infographic anu ngagambarkeun évolusi istilah GIS, CAD, BIM anu dina kontribusina sajarah anu didadarkeun henteu ngan tren standardisasi dina ngokolakeun inpormasi tapi diwartakeun hiji thread umum anu ngarah kana rarancang-deui prosés anu disebut «élmu bumi», beuki kirang ekslusif. Spéktrum dina na infographic ngalegaan ka ngahiji BIM + PLM dina kerja tina revolusi industri kaopat pikeun ayeuna ditunjuk sareng akronim sapertos Digital Twins, SmartCities Geus aya di industri gaya-Uber-Airbnb.

Sejen tina artikel utama parangkatna dina Amministrasi Tanah, diantarana diajukeun ku 2014 Cadastre, nyaritakeun ngeunaan prestasi jeung tantangan anu henteu acan dilereskeun dina widang ieu anu panulisan kanyataanana alami kudu dihijikeun sareng model transformasi dibawa ku jadi manusa Tendalan anu anu ka 2034 Cadastre ngadeukeutan pendekatan na pamaké ahir kalayan kalungguhan anu leuwih aktif dina pangénggalkeun sareng infrastruktur data spasial anu disambungkeun ku hak, kawajiban sareng keterbatasan urutan umum dina pendekatan téknik pendaptaran ogé disajikan. teu ngan hubungan spasial.

Akibatna, dua artikel utama ieu di antarana lima kasus; tilu difokuskeun kana modeling data primér sareng dua on hasil tina nganut BIM pikeun ningkatkeun prosés industri.

  • Plex.Earth mana Lambros masihan terang ka urang ngeunaan larutan CAD-GIS anu dicampur tina peryogi Insinyur Sipil,
  • e-Cassini, pangadegna, dipintonkeun urang kumaha panyimpenan inpormasi ti topografi anu tiasa dilakukeun salaku titik Hub sabenerna tunggal.
  • Présidén Chasmtech ngécéskeun kumaha model rupa bumi digital diturunkeun tina gambar satelit anu akibat akurat akur-caket pisan anu dicandak langsung.

majalah twingeoDina kerangka téma ieu, majalah ngawengku rélemén ti pausahaan anu langkung luhur dina industri; AutoDesk, Bentley Systems, Esri, Topcon, Trimble, Hexagon sareng Microsoft.

Urang ngajak anjeun mikaresep ieu kaca maca 60, sedengkeun édisi saterusna parantos. Pikeun ayeuna majalah ditawarkeun dina pormat digital, ngaliwatan layanan dina percetakan jeung pengiriman barang dumasar paménta atanapi dina format fisik dina acara dimana protagonis na ilubiung.