Translia layanan panarjamahan Vérsi profésional

Eusi tarjamahan kana basa sejen anu peryogi pisan umum. Eusi méakkeun pamakéan pribadi jeung Inggris, Portugis atawa Perancis, urang yakin yén Google solves masalah. Tapi lamun éta hiji dokumen komersial, sabab kasus tawaran dina lembut dieusian nu dibere dina basa hususna sarta dimana a hermeneutics goréng bisa ngakibatkeun masalah hukum, eta merlukeun Traducción Profésional.

kedah janten langkung urgent lamun gaduh sakedik waktos atanapi upami kota nu teu boga jasa tarjamah kana konteks basa langka, nyandak conto: Japanese, Arab, Jerman.

Translia

Jang ngalampahkeun ieu, aya Translia, hiji solusi online henteu ngan keur jalma anu merlukeun jasa panarjamahan Vérsi tapi ogé pikeun maranéhanana anu ngawasaan leuwih ti hiji basa, sarta wani dianggo online. Di dieu nu kumaha:

Translia penerjemah.

Anjeun tiasa ngadaptar sakumaha penerjemah a, nunjukkeun ka domain basa, sarta dianggo ti imah. Anjeun tiasa pilih nilai minimum keur kecap, disadiakeun ukur ningali poéna anu pas preferensi, dina ahir bulan asalna duit via PayPal atanapi mindahkeun bank.

Tanslia pikeun maranéhanana anu perlu panarjamahan Vérsi a

Kantun ngadaptar, kirimkeun ka dokumen ditarjamahkeun sarta milih fitur sapertos:

  • Waktu nu diitung, ti jam ka minggu. Ieu masihan prioritas dumasar kana kasadiaan Diréktori full-waktu.
  • tipe Tarjamahan, anu tiasa sagemblengna profésional, salaku dokumen légal siap pikeun publikasi, gancang pikeun pamakéan pribadi sarta loba torek ngartos eusi.

Pikeun sababaraha kaayaan ieu:

  • Sistim nu bisa ngahijikeun leuwih ti hiji penerjemah, mun meunang kaluar dina jangka waktu jeung kualitas harepan. Umumna éta segregates eusi kana ayat leutik ambéh loba bisa kolaborasi.
  • Kolaborasi anu ogé dumasar kana ranking kahontal pikeun duanana narjamahkeun, ningali balik atawa bener.
  • nasabah teu mayar dugi anjeun pinuh wareg, Anjeun tiasa ngalakukeun kitu via PayPal atanapi kartu kiridit.

Pamustunganana, layanan hébat.

Translia Affiliate

tarjamahanSajaba ti éta, aya hiji affiliate layanan nu bayaran anjeun komisi pikeun tiap jalma ti hiji kakait kawas ieu, requests atanapi nawarkeun jasa panarjamahan Vérsi ngaliwatan Translia.

Ku kituna lamun ditéang tarjamahan, atanapi karya ti imah sakumaha penerjemah a, Translia éta.

2 balesan pikeun "Translia, tarjamahan profésional"

  1. good morning. kumaha anu anjeun lakukeun bebeneran éta kuring teu pilari nanaon tentang masalah ieu sarta kaleresan éta topik ieu abdi bores kuring pisan: P, tapi congratulate anjeun lantaran jalan nu wrote kuring fascinated. Pikeun kahiji kalina Kuring geus kapanggih eusi pantes kana jaringan. Hiji salam.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.