The Coklat Girl Tari

angy Dina sababaraha kali kuring nyarios mojang Chocolate Dance, ayeuna kuring hoyong ngamajukeun abstraksi nya mangpaat sareng ngan hiji alesan:

Anjeun buka didinya jeung anjeun tetep nya.

Ieu mangrupa bagian ti pos "Manggihan diri anjeun lover a" Sakumaha kabuka sakumaha akal kitu tiasa, jero, praktis, subliminal. Rasa salaku anjeun tiasa ngagabungkeun gairah kanggo carita, carita, sajak, kebon, moal kaleungitan pagawean na salaku géologi sareng manias nuju teknologi GIS.

____________________________________________________

Kusabab aya usum panas sareng ngabantosan kuring pikeun nyandak waktos kanggo sasarengan dinten kuring nyuhunkeun anu abdi teu tiasa dianggo.

Kusabab kadang éta halos henteu dianggo sareng dipikaresep anjeun Karya anjeun jeung anjeun peryogi anu sanés anu sanés, sabab anjeun henteu tiasa, henteu sanggup hirup pending teh ngan tina Kahirupan anjeun atawa bit waktos anu anjeunna bakti ka anjeun, sabab Réréncangan anjeun Fillta ngeusian anjeun ka luhur atanapi henteu sanés atanapi anjeun henteu ngagaduhan anu caket dieu.

Sabab Pikiran anjeun, Awak anjeun, Jiwa anjeun aranjeunna ngajantenkeun anjeun pikeun milarian anu sanés sareng anu ngandung harti yén lamun anjeun henteu mendakan, anjeun teu ngarasa alus. Lantaran bagja janten Anjeun peryogi saeutik, anjeun kedah gaduh gairah a ...

Dina dinten kasaimbangan ieu, mun ngirangan naon anu ayeuna sareng taun ieu tina Séptémber kuring manggihan sorangan milarian pencinta anu sanés, enya anu mikinta ka aranjeunna disebut Jorge Bucay, Ti saha anu téks kuring bawa ka anjeun dinten. Kuring geus sok ngalaman sababaraha pencinta, Kami anu awéwé teu satia ku alam, sakapeung mah geus leuwih awét, sakapeung kirang, sakapeung langkung-séwih anu sanés waktos kirang, kadangkala mingpin abdi ka gélo sareng kacapean jeung sajabana tetep ku kuring sabab salawasna eupan bagéan tina kuring ... kabeneran aya di momen ieu kuring ayeuna perencanaan sareng naon bakal ieu di tangtu salajengna jeung kuring ngabayangkeun sorangan entangled di aranjeunna, gairah, beuleum, fascinated sabab butuh kuring uninga tempat séjén, batur "Kuring", batur "YOU", anu sanés Cara janten antara YOU jeung kuring tur tanpa aranjeunna hirup keur kuring henteu bakal sami ...

meureun YOU ogé dinten ieu pamikiran ngeunaan kelas Nia nu bakal ngamimitian pas anjeun mulang tina lalampahan anjeun, atawa anu kelas téater nu sok hayang ngalakukeun, atawa anjeun anjeun bakal meser sapedah éta pikeun muka jeung ngarasa haratis, atawa anjeun bakal ngadaptar dina eta kursus tulisan kreatif nu tos Anjeun pilari seueur pisan sareng nu pisan hoyong ngalakukeun, atanapi meureun anjeun mutuskeun yén waktosna jadi solidari @ sareng anjeun gabung yen LSM anu geus ditalungtik ku anjeun pisan, atawa balik deui ka kelas tarian jeung anjeun pasti diajar Streeptease, atawa ngarobah imah anjeun sabab anjeun parantos mutuskeun yén anjeun moal deui hoyong hirup tanpa kebon, lantaran anjeun kedah tingali sareng miara tatangkalan, nempatkeun leungeun anjeun dina taneuh sareng Anjeun ngaliwat hirup tanpa kungsi anu hilap ngaleungitkeun kembang, atanapi anjeun jadi gélo ngeunaan bacaan sareng nyuruk unggal buku anu tumiba kana panangan nalika anjeun aya di subway, atanapi meureun anjeun mimitian masak saatos ngarasa yén éta serat Anjeun sareng Anjeun ngalakukeun hal eta kanggo diri anjeun, babaturan, sareng manéhna, sareng éta sareng anjeun jadi gairah jeung resep kana karaharjaan Anjeun dina waktos anu sareng ...

Sangkan anjeun, yén anjeun baca kuring sareng anjeun masih kenal teu kenal terang pisan naon keur kuring ngobrol ngeunaan dieu, kuring ninggalkeun anjeun téksna, anu kuring parantos dibagi sareng anjeun ti Ngabayangkeun Identities, Ku kituna reflections on Kahirupan anjeun y Pencinta anjeun, Karep anjeun, Mikanyaah anjeun y Waktu nu ngahaturanan kana naon anjeun estu resep sareng naon bagja o UNHAPPY anu ngajadikeun anjeun ...

"Loba jalma gaduh lover sarta seueur batur hoyong gaduh eta. Sareng aya anu ogé anu henteu gaduh deui, sabab henteu mikahayang éta sareng jalma-jalma anu kagungan éta sareng kaleungitan, atanapi mutuskeun éléh.
Misterius, ieu dua kelompok pamungkas anu biasana nyaéta anu paling caket anu nyambung ka kantor dokter pikeun nyebutkeun yén aranjeunna hanjelu atanapi gaduh gejala anu béda: insomnia, kurangna wasiat, pesimis, ceurik tina nangis atanapi ngaraos paling rupa-rupa. Nyebutkeun yén kahirupan maranéhanana nuju béréndélan sareng tanpa ekspektasi, sabab boga ukur ukur salamet sareng aranjeunna henteu terang kumaha carana ngingetkeun waktos bébas ku aranjeunna hirup sacara langsung diarten sareng tanpa harepan, sabab tiasa dianggo ngan salamet sareng Aranjeunna henteu terang kumaha carana ngeusian waktos bébas maranéhanana.

Pondokna, kecap langkung seueur, kecap-waktos anu langkung leres.
Sateuacan nyarios ieu, aranjeunna parantos didatangan di kantor anu sanés anu aranjeunna nampi fotosnu Duka di hiji diagnosis aman: Depresi sarta resép dilawan tina anti-depresi dina tugas. Sanggeus ngadangukeun maranéhna tarik, kuring nyaritakeun aranjeunna yén maranéhna teu kedah ageung; naon maranéhna bener butuh ... Lta cinta.

Buka aya sareng maca eta tos rengse.

_____________________________________________________

Sampel kudu cukup ngartos naha éta karesep kuring, Abdi hoyong nyerat komentar anu awakens. Tangtosna, pikeun nempo poto-poto dina résolusi 🙂 anjeun bakal kedah nambihkeun kana Facebook.

3 Balesan pikeun "The Girl with Chocolate Dance"

  1. Nya, kuring ngiringan duanana ... Blog awéwé éta gaduh vibes anu saé ... ... éta hadé pikeun urang ... Éta ibarat "terapi" ... Mugi kuring tetep nyerat mangtaun-taun deui ... sareng anjeun ogé !!! Salam ka anjeun duaan

  2. Wah, jawaban dina 10 menit henteu ngantosan kuring. Nu poto ... hehe, eta kajadian alami.

  3. Ay G! Anjeun tinggalkeun abdi karesep! Nuhunkeun pos ieu, pikeun ngabagikeun coklat abdi sareng rasa anu aya asih! Ieu ngan saukur kecap kuring ...!
    Hiji ciuman kuat jeung Abdi miharep boga dulur mendakan Pecinta. . .!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.