SuperMap - mantap na leyuran komprehensif GIS 2D 3D

SuperMap GIS nyaeta panyadia layanan GIS kalayan lila dina pasaran sareng catetan lagu saprak lahirna dina rupa-rupa leyuran dina konteks geospatial. Ieu didirikan dina 1997 sataun, ku grup para ahli tur peneliti jeung rojongan ti Akademi Élmu Cina, basa operasional na aya di Beijing Cina, sarta anjeun bisa ngabejaan yen pertumbuhanana geus kutang di Asia, tapi ti 2015 eta geus miboga hiji jaman metot ékspansi berkat na téhnologi inovatif platform GIS, awan GIS, 3D-seni GIS na GIS klien.

Di ngadeg na dina saminggu Gbr di Hanoi, urang kedah waktuna ngabahas hal-hal anu parangkat lunak ieu, kanyahoan kana seueur kontéks Barat. Saatos sababaraha interaksi, kuring mutuskeun nulis artikel ngeunaan naon nu paling narang kuring tentang Supermap GIS.

SuperMap GIS, diwangun ku sababaraha téknologi konci -platform- nu ngawengku parabot ngolah sarta manajemén data geospatial. Kusabab 2017, pamaké geus ngarasakeun update maranéhanana, SuperMap GIS 8C, kumaha oge, 2019 ieu diawalan jeung SuperMap 9D publik, anu diwangun ku opat sistim téhnologi: GIS Awan, multiplatform GIS terpadu 3D GIS na bigdata GIS.

Pikeun leuwih hadé ngarti naha eta dianggap solusi lengkep, anjeun kudu nyaho kumaha produk maranéhanana dijieun, nyaeta, nu kumaha tiap salah sahijina.

platform GIS

The GIS platform, nyaéta: dina iDesktop, Cibalong GIS, sarta Mobile GIS. Kahiji tina iDesktop disebut tadi, anu dimekarkeun dumasar kana plug-in -suplemén- kompatibel jeung rupa CPU, kayaning ARM, IBM Power atanapi x86, sarta jalan éfisién dina sagala lingkungan operasi anu dipasang téh Windows, Linux Ubuntu, sarta integrates fitur 2D na 3D.

Sagala pamaké, individu, parusahaan atawa pamaréntah tiasa make aplikasi desktop ieu saprak éta pisan gampang pikeun nanganan na dirancang dina gaya aplikasi Microsoft Office. Dina aplikasi ieu, aranjeunna sadayana parabot ilahar ditempo dina sagala GIS desktop pikeun loading na mintonkeun data, lembaga wangunan, atawa prosés analisis, nu ngagabung ku aksés ka peta web, promosi kolaborasi antara pamaké. Dina fitur operasional na kaasup: manajemén jeung visualisasi gambar photogrammetric, BIM, sarta awan titik.

Pikeun GISMobile, anjeun tiasa dianggo di ios atanapi lingkung Android, sarta bisa dipaké pikeun duanana 2D data offline sakumaha 3D. Aplikasi ditawarkeun ku SuperMap Mobile (SuperMap Flex Mobile na SuperMap iMobile), kaasup survey lapangan, tatanén tepat, transportasi calakan atawa pamariksaan tina fasilitas, ditambahan ieu bisa jadi customizable ku pamaké.

GIS awan

Salah sahiji dilawan tur teu bisa balik pikeun tren manajemén data geospatial. Éta platform dihubungkeun jeung sababaraha terminal GIS pikeun pamaké / klien bisa ngawangun produk dina ragam efisien sarta stabil. Ieu ngawengku SuperMap iServer, iPortal SuperMap iManager na SuperMap, nu diwincik di handap ieu.

  • SuperMap iServer: Éta platform-kinerja tinggi jeung nu bisa ngalakonan kagiatan kayaning administrasi jeung ngagolongkeun of 2D na 3D jasa, sajaba nyadiakeun sumberdaya pikeun ngembangkeun ekstensi. SuperMap iServer kalawan, anjeun tiasa ngakses jasa data katalog, data visualisasi sacara real waktu atanapi ngawangun aplikasi Data Big.
  • SuperMap iPortal: Portal GIS manajemén sumberdaya terpadu dibagikeun - sarta beban-search, layanan pendaptaran, kontrol aksés sumber multi-, nambahan téhnologi pikeun nyieun peta wéb.
  • SuperMap iExpress: Hal ieu diwangun pikeun ngaronjatkeun pangalaman aksés pamaké pikeun terminal via jasa proxy sarta téknologi cache akselerasi. Kalawan iExpress nyaéta dimungkinkeun pikeun ngawangun sistem aplikasi multiplatform WebGIS murah. Ogé ngamungkinkeun publikasi gancang produk kayaning mosaics na 2D 3D.
  • iManager SuperMap: dipaké pikeun layanan manajemén jeung perawatan, aplikasi tur jilid badag data. solusi Docker ngarojong - téhnologi containers- pikeun ngahontal ngadegna efisien of GIS dina awan, sarta kreasi Data Big, ieu ngamungkinkeun kinerja tinggi na konsumsi sumberdaya low. Ieu fits sababaraha platform awan, sarta dibangkitkeun indikator ngawaskeun euyeub.
  • SuperMap iDataInsight: ngamungkinkeun aksés data geospatial tina komputer ka - lokal sareng di web, éta ensures yén pamaké bisa boga tampilan dinamis data pikeun ékstraksi saterusna. Cai mibanda rojongan pikeun loading data kana spreadsheets, jasa awan web, grafik euyeub.
  • SuperMap Online: produk ieu manten hal nu manggihan merenah for loba renting jeung hosting data GIS online. The SuperMap Online nyadiakeun pamaké kalawan GIS a hosting di awan jadi anjeun bisa ngawangun GIS publik, anu bisa nampung, ngawangun jeung babagi server data spasial. SuperMap Online, nyarupaan naon eta nawarkeun ArcGIS Online, aya converging fitur sapertos: analisis prosés (Buffers, interpolations, ékstraksi informasi, koordinat konversi atanapi jalur itungan jeung navigasi), data loading 3D, penerbitan sarta cara babagi data SDK online rupa konsumén, aksés ka data tematik.

GIS 3D

Produk SuperMap geus terpadu 2D manajemén jeung data 3D kalawan fitur sarta parabot mungkin: modeling BIM, manajemén serong data photogrammetric, data modeling ti scanner laser (titik awan), ngagunakeun elemen vektor atawa 2D raster yén maranéhna nambahkeun jangkungna jeung tékstur data pikeun nyieun objék 3D.

SuperMap, geus dijieun usaha ngabakukeun data 3D, ieu mungkin di Ngahijikeun Tatar tur nambahkeun téknologi kayaning kanyataanana maya (VR), WebGL, augmented kanyataanana (AR), sarta percetakan 3D. Ngarojong data vector (titik, polygon, garis) jeung fitur téks (CAD annotations), Revit na Bentley langsung maca data, model élévasi digital, jeung data grid; kalawan nu data bisa dihasilkeun tina textured meshes konstruksi, operasi voxel rasters, ngarojong pikeun itungan nambahkeun épék dimensionality on objék.

Sababaraha aplikasi lingkungan 3D SuperMap téh:

  • simulasi aplikasi perencanaan: ngawangun skéma scheduling ku ngajalankeun hiji jangkung stateful jeung katerangan alam nu nyata-spasi.
  • Desain tata spasial: nurutkeun wewengkon sarta ciri sahiji modél 3D, sistem ngawangun elemen salaku jalan.
  • rundingan 3D: kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngawas sumber daya alam sarta real estate, pikeun nangtukeun lokasi Anjeun tur jieun rencana panyalindungan.

Badag DATA GIS

Liwat téknologi SuperMap, prosés bisa dipigawé tampilan, gudang, ngolah data, nganalisis spasial sarta pangiriman data sacara real waktos, ieu keur inovasi dina SIG + Big Data.Proporciona SuperMap iObjects pikeun narik komponén GIS platform ngembangkeun, anu méré pamaké kamampuhan GIS teh diperlukeun pikeun ngatur Big Data. Di sisi séjén, aya bisa jadi disebutkeun, nu nyadiakeun téhnologi kinerja tinggi dinamis ngaliwatan rojongan pikeun modifikasi tina gaya peta, apdet na Répréséntasi dina ngagambarkeun nyata waktu, oge perpustakaan open source na téknologi tampilan tawaran badag data spasial (paburencay plot, thermograms, peta grid, atawa peta ngeunaan trajectories.

fitur nu disebutkeun di luhur téh dipaké pikeun ngaronjatkeun pamahaman lingkungan, nu ngakibatkeun ngembangkeun sarta kaputusan-pembuatan on jejer kayaning: Smart Kota, layanan umum, manajemén salaku pakotaan jeung sumberdaya alam. - Beijing, spasi geografis pigura kotana digital sistim nu basisna awan Urban Manajemén District Chogwen: studi kasus, dimana maranéhna dipaké pikeun ngagunakeun SuperMap sarta téknologi dina pamadegan nyebut ìueden visualized , musibah Geoportal Japan informasi kareta System keur pamasangan badag skala dumasar SuperMap Jepang sarta Platform keur prediksi halodo.

Mun urang nyandak salah sahiji luhur ngaranna, contona: Sistim Émbaran pikeun pamasangan kareta badag skala di Jepang dumasar kana SuperMap, Anjeun kudu nangtukeun yén SuperMap Gis, manages sagala fasilitas kareta api di Jepang, jadi volume data téh anu kacida gedéna jeung beurat, sarta merlukeun platform anu meets syarat kualitas sarta konektipitas harepan.

SuperMap dilaksanakeun layanan Internet sarta Intranet jasa, ditambah hiji data modél manajemén jeung objék SuperMap, kalayan anu consultations informasi spasial, update statistik, update spasial (panempatan labél jeung badan), salinan peta dijieun, analisis buffers, desain na percetakan; kabéh ieu ngaliwatan hiji tampilan informasi husus - diwangun dina SuperMap- ukur pikeun data dihasilkeun ku parusahaan ieu, nu ekspektasi group JR East Japan yén manages sistem kareta anu patepung.

Éta metot ngeunaan solusi ieu, betah pamakéan, hiji garis produk pinuh jeung variatif, integral tina produk maranéhanana, kinerja stabil fungsi sarta ogé dipaké tiasa alternatif alus for jeung sya fokus kana hasilna. Produk ditawarkeun teu dimaksudkeun solely pikeun geographers atanapi geomatics, tapi ogé geus dibawa ka pamaréntah jeung bisnis awak, saha, ngaliwatan pamakéan tujuanana, bisa nyieun tailored kana kaputusan realities spasial.

https://www.supermap.com/

http://supermap.jp/

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.