SuperGeo asup satru kalayan GPS PL nawarkeun solusi turnkey pikeun ios

SuperGeo Panyiaran ngumumkeun hiji kolaborasi metot kalayan GPS PL, model gawe nu draws perhatian tur unggal poé keur diwanohkeun ku pausahaan tinimbang bersaing pikeun pasar, sinergi ngadamel pikeun pangalaman pamaké hadé.

3r-aktip-supersurv

Dua pausahaan nawiskeun solusi GIS mobile pikeun bagian GPS.L na di pasar Polandia geus ngembangkeun dina méré jasa konsultan, latihan, rojongan teknis na daptar produk hardware. Sanajan jangkauan anak saluareun watesna, ka nagara Éropa kalér tatangga.

Samentara éta, SuperGeo geus ngembang aplikasi GIS tingkat software. SuperSurv bisi aya ukur alat Android tapi ogé kiwari keur ios. Aranjeunna teu kahiji, kompetisi anu tangguh ayeuna yén alat nu bagerak pisan fashionable, konektipitas téh leuwih efisien sarta jasa geografis online boga standar pisan stabil. Hal ieu ngajadikeun tablet salaku parabot gawé dianggap teu ukur keur aksés data, tapi oge pikeun moto informasi tabular di sawah, tarik akurat dina layar toél, ngalakukeun pangropéa parcelario data disingkronkeun dina server terpusat, diantara hal lianna.

nyatana nu pamaké nu sarua, duanana keur software geolocation salaku hardware dina nu aksi kasebut dieksekusi.

Ti sinergari dua perusahaan, mendakan solusi "turnkey" anu katelah 3R SuperSurv, anu mimiti difokuskeun kana pangguna basa Polandia sareng Éropa. Éta bakal pikaresepeun pikeun ningali dampak anu aya di para pangguna, terang yén GPS.PL parantos naékkeun alat geolokasi salami dua puluh taun nganggo aplikasi maritim, aeronautical, tatanén, perhutanan, lingkungan, pertahanan sareng data panangkepan data umum. sawah.

Bari eta mangrupakeun versi SuperSurv diadaptasi kana konteks, aya hiji nilai ditambahkeun dina pangalaman ieu, saprak saluareun ngajual tablet kalayan hiji software dipasang, parabot GPS.PL nu ngaapresiasi ku konsumén ku cara keur tim di kaayaan ngarugikeun. 3r-aktip-aréa-STD

Eta teu kudu sarua sakumaha bade hiji toko Apple mésér tablet a, meuli SuperSurv di ZatocaConnect, install sarta beroperasi. Di dieu urang ngobrol ngeunaan hal nu sejenna ... babaturan Polandia urang bisa disebutkeun dina sababaraha bulan.

Inpo nu langkung lengkep ihwal SuperSurv: http://www.supergeotek.com/ProductPage_SuperSurv.aspx

Tempo langkung seueur ngeunaan 3R-SuperSurv di GPS.PL: http://www.gps.pl/3r

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.