SuperGIS, gambaran kahiji

Dina kontéks Kulon kami SuperGIS teu ngahontal hiji posisi signifikan, kumaha di Wétan, diomongkeun nagara kawas India, Cina, Taiwan, Singapoore, nyebut sababaraha-SuperGIS boga posisi metot. Kuring geus rencanana pikeun nguji parabot ieu salila 2013 sataun jadi Kuring geus dipigawé ku gvSIG y GIS manifold; ngabandingkeun fungsionalitas maranéhna; pikeun ayeuna kuring ngan bakal masihan tempoan heula ti ékosistem sacara umum.

SuperGIS

Modél scalability teu denote akar Sistim ieu, nu dasarna dilahirkeun kalayan SuperGeo, hiji parusahaan meunangkeun ka ngadistribusikaeun produk tina ESRI di Taiwan sadar ieu gampang rancang produk sorangan mun ngajual hiji alien. Ayeuna anjeunna mangrupakeun on unggal buana, kalawan hiji strategi internationalization nu nyebutkeun misi na: meunang janten diantawis Top 3 sahiji merek kalayan ayana global jeung kapamimpinan dina inovasi téhnologis dina konteks geospatial.

SuperGIS

Ti dinya muncul jadi clone sahiji aplikasi panglobana dipaké ti ESRI, sapertos nu malah nu ngaran nu ampir persis sapuk; kalawan adaptations sorangan anu datang ka masihan anjeun hiji nilai metot nambahan sarta tangtu kalawan harga pisan ékonomi.

Jalur utama kiwari anu rék ngajalankeun versi 3.1a téh:

desktop GIS

Di dieu teh produk utama SuperGIS Desktop, ngandung Kabiasaan dasar tina alat GIS generik di wewengkon kayaning newak, konstruksi, analisis data sarta generasi peta pikeun percetakan. Aya sababaraha Tambah-ons anu haratis pikeun versi ieu, paling nyieun meta versi desktop salaku klien on data dilayanan ti ekstensi lianna. Ieu Tambah-ons téh:

  • klien OGC ka lengket standar kayaning WMS, WFS, WCS, jsb
  • GPS panarima pikeun nyambung jeung ngokolakeun data eta narima.
  • Klien Geodatabase pikeun ngarojong lapisan handap ti Aksés MDB, SQL Server, Oracle Ruang, PostgreSQL, jsb
  • Genténg Alat Peta, kalawan nu bisa nyieun data nu bisa maca aplikasi online of SuperGIS Mobile na Web GIS Super.
  • Server klien pikeun nyambung ka data dilayanan via SuperGIS server na muka aranjeunna salaku lapisan ka versi desktop kalawan kamungkinan analisis ieu saolah-olah éta lapisan lokal.
  • Gambar Server Desktop klien, kawas nu leuwih saméméhna, mun interaksi dipigawé dina posisi, nyaring tur nganalisis data dilayanan ti layanan extension gambar.

ekstensi SuperGISSajaba ti éta, maranéhna unggul dina ekstensi handap:

  • analis spasial
  • Spasial Stadistical Analyist
  • 3D analis
  • Biodiversiti analis. Ieu draws perhatian eta boga leuwih ti indexes assessment 100 keur sebaran spasial sato dina setélan alam.
  • Network analis
  • Topology analis
  • Tur kalawan aplikasi ukur di Taiwan aranjeunna CTS na CCTS, kalawan nu bisa nyieun parobahan ka projections dipaké di nagara ieu (TWD67, TWD97) jeung nyambung ka basis data spasial sajarah Taiwan sarta Cina.

server GIS

Di handap ieu mangrupakeun parabot pikeun medarkeun peta tur data manajemén dina konteks dibagikeun. Ogé ngamungkinkeun versi desktop sakumaha rojongan klien mobile pikeun Ladénan Wéb dijieun tina versi SuperGIS Desktop, SuperPad, baku WMS, WFS, WCS na KML.

Pikeun nyebarkeun data boga aplikasi handap:

  • Superweb GIS, wizards metot pikeun nyieun jasa Web kalawan témplat siap pake dumasar Adobe Flex sarta Microsoft Silverlight.
  • SuperGIS Server
  • SuperGIS Gambar Server
  • SuperGIS Network Server
  • SuperGIS Globe

GIS pamekar

Ieu perpustakaan komponén pikeun ngembangkeun aplikasi maké OpenGIS baku SFO kalawan Visual Basic, Visual Studio .NET, Visual C ++ na Delphi.

Salian versi generik disebut SuperGIS Engine anu ekstensi kawas versi server anu sajajar jeung ekstensi desktop:

  • Network objék
  • objék spasial
  • Objék Ruang Stadistical
  • biodiversiti objék
  • 3D objék
  • objék SuperNet

SuperGIS pad2mobile GIS

Dina aplikasi mobile aya sababaraha kalawan fitur Palasik, jeung nu lianna kalayan particularized pamaké Vérsi Tungtung:

  • SuperGIS Mobile Engine pikeun ngembangkeun aplikasi pikeun alat nu bagerak.
  • SuperPad nanganan GIS konvensional
  • SuperField na SuperSurv kamampuhan pikeun aplikasi di wewengkon topografi
  • SuperGIS Mobile Tour merenah pikeun nyieun tujuan wisata workflow-berorientasi kaasup bahan multimédia study.
  • Mobile Cadastral GIS, ieu téh mangrupa aplikasi husus pikeun manajemén cadastral najan ukur aya nepi ka Taiwan

GIS online

  • SuperGIS Online
  • Layanan data
  • fungsi Services

Dina kacindekan, hiji garis produk metot bari teu eusian rentang sajajalan ti ESRI, aranjeunna ngagambarkeun alternatif ekonomis pikeun pamaké kalawan leuwih ti parabot 25. Ayeuna ngagabung dina daftar software nu urang geus reviewed.

Hiji Balesan to "SuperGIS gambaran kahiji"

  1. Kuring éta bisa wartosan SuperGIS jawab pasar Éropa.
    Undoubtedly, éta SuperGIS bade janten saingan galak mun ESRI (I mudahan jadi jeung mutuskeun pikeun nurunkeun harga); tapi boga masalah pamasaran sarta jasa geus commented ka aranjeunna. Sanajan aranjeunna geus diucapkeun jeung pausahaan ka pasar ti AUI (kawas kuring), aranjeunna nolak masihan rojongan teknis ti nagara sorangan. Ti titik abdi of view ieu salah jeung anjeun kudu kontak langsung kalayan rojongan misalna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.