seratan Subliminal Manifold

Kuring jujur ​​ulah ngarti anjeunna iklan manifold di unduh halaman gambar ieu mucunghul:

gambaran

Manifold nganggap yén lantaran ukur hates Linux Ubuntu bisa dipasang dina server sareng Iis, tapi teu némbongkeun iklan jadi senang jeung Microsoft:

Malah saméméh urang ningal aranjeunna ngadamel pelele logo pikeun vérsi 7, sareng kami ngartos yén gentlemen ieu ngalakukeun pisan pamasaran dina pamasaran, janten hayu urang nganalisa posisi cemerlang di departemen maranéhna:

  1. Microsoft Explorer mangrupakeun shit crap, leres 😉
  2. Traktor Manifold nyokot éta, teras dikirim ka pita daur ulang ???
  3. Sareng aplikasi sanésna kaluar tina daur ulang, anu kuring teu wani nebak, sabab salah sahiji na siga Gmail, anu diakomodir dina truk sampah ... sareng sadayana tumpukan ... !!!!!

Kuring terang éta mangrupikeun masalah anu teu leres pikeun nyarioskeun kasatiaan anjeun, tapi sanés serius pikeun perusahaan tetep nganggo jinis pesen ieu?

Hiji Waleran ka "Manifold Subliminal Messages"

  1. Jigana kakawasaan seratan subliminal dipicuna hiji jalma pikeun ngalakukeun hal atawa meakeun naon merek badag maksa atawa ngarobah kursus pamilu, numbu ka kakuatan ekonomi, kumaha oge, Kami dedicated kana ulikan ngeunaan kakuatan méntal jeung spiritualitas, téhnik nu kuring make pikeun mantuan batur néangan reprogram aspék négatip pikiran subconscious anjeun, kalayan kauntungan hébat keur ngahasilkeun kabagjaan, kamakmuran, duit jeung kaayaanana dina kahirupan urang, abdi ngajak anjeun didatangan situs abdi http://www.energiayprosperidad.com/programacion.html

    sensei salam Diego labrousse

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.