seratan Subliminal Manifold

Kuring jujur ​​ulah ngarti anjeunna iklan manifold di kaca download gambar ieu mucunghul:

gambaran

Manifold nganggap yén lantaran ukur hates Linux Ubuntu bisa dipasang dina server sareng Iis, tapi teu némbongkeun iklan jadi senang jeung Microsoft:

Malah saméméh urang ningal aranjeunna ngadamel pelele logo 7 pikeun siaran, sarta kami ngarti yén gentlemen ieu pisan goréng dina marketing, jadi hayu urang kasampak di posisi cemerlang departemen-Na:

  1. Microsoft Explorer mangrupakeun shit crap, éta leres
  2. traktor Manifold nyokot eta up na ngirimkeun ka band Daur mulang ???
  3. Sarta didaur ulang kaluar aplikasi sejenna nu kuring wani teu nebak, lantaran salah sigana Gmail, anu pas kana treuk sampah ... jeung dulur téh tumpukan ... !!!!!

Kuring nyaho éta absurd méakkeun on masalah kasatiaan anjeun, tapi éta henteu unserious pikeun parusahaan ngajaga jenis ieu suratna?

Hiji Balesan to "Talatah Subliminal Manifold"

  1. Jigana kakawasaan seratan subliminal dipicuna hiji jalma pikeun ngalakukeun hal atawa meakeun naon merek badag maksa atawa ngarobah kursus pamilu, numbu ka kakuatan ekonomi, kumaha oge, Kami dedicated kana ulikan ngeunaan kakuatan méntal jeung spiritualitas, téhnik nu kuring make pikeun mantuan batur néangan reprogram aspék négatip pikiran subconscious anjeun, kalayan kauntungan hébat keur ngahasilkeun kabagjaan, kamakmuran, duit jeung kaayaanana dina kahirupan urang, abdi ngajak anjeun didatangan situs abdi http://www.energiayprosperidad.com/programacion.html

    sensei salam Diego labrousse

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.