System Émbaran Geographic maké GIS Manifold

manifold manual gisIeu mangrupa salasahiji produk anu janten pelesir ka pangropéa, sareng anu di sumanget kanggo anu aranjeunna diwangun ayeuna, aranjeunna didamel sadia pikeun masarakat. Ieu pitunjuk anu ngécéskeun kumaha nerapkeun Sistem Informationmbaran Geografi kota nganggo Manifold GIS.

Vérsi anu diédit hasilna ieu diwangun dina kerangka Program pikeun nguatkeun kotamadya, anu warisan tina sehat sistematisasi ngaharepkeun nyebarkeun tempat-harepan yén ieu tiasa dianggo pikeun nagara-nagara séjén. Salami anu nyieun usaha ieu publik, pangaweruh téh demokratisisasi sareng ningkat ku kolaborasi tina komunitas diajar anu ayeuna ngagambarkeun rohangan pikeun ngabagi kana Internét.

Struktur dokumén ngawengku:

surah 1

manifold manual gisIeu kumaha cara diwangun hirarki lapisan sareng komponenana di Manifold GIS, ogé kapercayaan proyek utiliti kota salaku conto. Alsota ogé ngenalkeun masalah ngerjakeun proyéksi pikeun data sareng eusi dibagi kana bagian:

  • Struktur dina SIG di Manifold
  • The SIG kota
  • Proyéksi komponén

surah 2

manifold manual gisAyat ieu nunjukkeun aspék anu paling penting anu patali jeung pangwangunan sareng ngedit data, tina impor data vektor kana konstruksi dataframes. Ayeuna ngan nyingkepkeun yén kuring nyadar yén kreasi konfigurasi tematik sahiji jenis témplat.

  • Data konstruksi
  • Konstruksi sarta ngédit objék dina gambar
  • Ngatur tabél sareng teh
  • Konstruksi peta

surah 3

Di dieu, logika dasar tina operasi Manifold ditempokeun dina analisis data sarta nyiptakeun hasil anyar tina pamundut:

  • Analisis data
  • analisis spasial
  • theming
  • consultations

manifold manual gissurah 4

Dina tahap pamungkas ieu dipintonkeun, naon mungkin dilakukeun sareng Manifold nalika nyiptakeun kaluaranan kaluarannana. Najan bagean ieu pondok, tamat kaluar tina jasa panénbitan OGC, éta anggap yén ieu mangrupikeun aspék dasar pamaké dasar GIS sareng anjeunna dianggap yén tina ayeuna hal ieu mangrupa bagian ti téma IDE. Bagéan ieu bab panungtungan nyaéta:

  • Publikasi di Manifold
  • Simpen dina komponén vistes
  • Jieun perenah
  • Nyebarkeun tata perenah

Di tungtung salaku papiliun kami nambihan buku atribut anu nyimpulkeun karakteristik lapisan anu digunakeun dina conto ieu. Sedengkeun

Hal ieu dipulangkeun ka masarakat, pikeun digunakeun sabagé conto sistematisisasi produk anu peryogi pasti dina kontéks kami, henteu ukur anu ngawangun na tapi pisibilitas sareng integrasi kana prosés integral manajemén pangaweruh. Geus aya kiridit na anu dituduhkeun ku cara-masing masing-masing supaya saha waé anu bade nganggo éta tiasa nganggo tanda sumber anu dituduhkeun di dinya. Dina panutup tukang oge konteks ti bagian manual ieu téh, sabab bagéan mangrupa bagian tina réncang dokumén 18 anu diwangun ku tilu seri: Téknis, Administratif sareng Teknologi Lainna kaca anu dijaga ukur dina format 54.

Salaku conto kuring ningalikeun anjeun proyek na di Amérika Kidul, sareng anu kuring bagikeun dokumen éta sawatara poe ka tukang sareng anu nguntungkeun pamakéan mangpaat alat ieu pikeun ngaluyukeun pangabutuh sorangan. Salawasna nganggo Manifold GIS.

manifold manual gis

Di dieu anjeun tiasa ngundeur versi PDF kanggo wéb

Salah Walon kana "Sistem Informationmbaran Geografis nganggo Manifold GIS"

  1. sudos editor deui hatur nuhun kanggo manual sareng contona ningali anjeun geura-giru.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.