Konférénsi Séntral ESRI

gis esri Datang dina uleman gunana kana konferensi ESRI pikeun Amérika Tengah, dina hal ieu bakal diayakeun di Tegucigalpa, Honduras nu 21 22 na 2008 Méi.

Tapi teu ukur bakal konferensi, tapi Manajemén rékayasa, Mana teh distributor of ESRI di Honduras, bakal ngajarkeun hiji subyek husus di tangerang GIS sateuacan na sanggeus konférénsi éta bakal diajarkeun ku tanaga Certified ESRI na Envi.

agenda:

12 13 na Méi data kadali kualitas
14, 15 na 16 Méi Produksi jeung ngedit data
18, 19 na 20 Méi canggih jeung ArcGIS na ENVI Analisis Wagub
21 22 na Méi Konférénsi Séntral ESRI
23 24 na Méi Nyieun jeung ngédit plot

Ieu bakal Fitur némbongkeun duanana ESRI na Trimble, GeoEye na Envi, sajaba ti némbongkeun Toys anyar maranéhna bakal ilubiung dina latihan jeung sesi paripurna.

hargana

$ 20 pikeun konferensi di
$ 100 keur latihan (per jalma, per poé)

gambaran sarta sajaba - titik teu nu geomatics teu boga kreativitas étatapi ieu Mara Téknik Managerial bisa ngagunakeun pikeun investasi di pamasaran dasar, alatan brosur teh uleman ngabogaan seni salinan / chemical pisan goréng, Gambar pixelated, naskah digambar ka perverse tur euweuh gambar perusahaan dina lima daun ... ah! pesawat ti dimungkinkeun aya nice.

Dina hal anu mana waé, sémah ti nagara sanés tiasa ngahubungi email gpalacios@ingenieriagerencial.com, sabab dina titik piksel brosur anjeun henteu tiasa maca pisan informasi inpormasi.

2 balesan pikeun "Konférénsi Séntral ESRI"

  1. katuhu Gerardo're, upami jalma investasi dina acara kawas kieu leuwih $ 1,000, ngajadikeun rasa méakkeun duit saeutik dina pamasaran profésional.

    salam

  2. Tina brosur ... Ieu bener pisan bad ... .. =) (Ti jihat desain, abdi hartosna ...)

    Sarua "kamuruan" anu janten ahli kartographer atanapi spesialis GIS karasa ayeuna nalika anjeunna nabrak kana "neocartographer" ...

    Ieu mangrupakeun conto alus ngeunaan kaayaan anu désainer hirup pikeun leuwih 20 sababaraha taun ka pengker, abdi bakal nyebutkeun, di mana téknologi / parabot ieu kami nganggo janten populér massively.

    Dina pamanggih kuring, alat popularizasi, salian ti ieu "musibah ahir" sapertos ieu brosur "dirancang" ku sababaraha insinyur pikaboseneun, saé. Urang kedah ningali positip. Beuki jalma teu tiasa ngahontal alat, beuki dunya bakal suguh.
    Sajaba ti éta, alat kasebut kakara éta. Nilai ditambahkeun teu aya. The spesialis GIS anu mendominasi alat, lamun gaduh imajinasi sangkan metot nganalisa teu pira, teu?

    Hampura kuring ditinggalkeun sakabeh masalah ieu kalayan comment .. =)

    Salam!
    Gerardo Paz

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.