Semifinalists tina jadi Awards 2008

gambaran Daptar semifinalis BE Awards 2008, nyaéta pangajén anu dibagarkeun ku Bentley Systems ka pausahaan anu ngenovasi sareng nerapkeun téknologina, parantos diterbitkeun, samentawisna acan diterbitkeun sacara resmi.

Jeung pelesir hébat kami ningali yén Records Center Nasional tina Él Salvador geus ngahontal finalis, sarta ogé bieu keur pangajén husus "masarakat sustainable".

Simkuring miharep anjeun lengkah dina Honduras 2004 na 2005 éta henteu ngan finalis a tapi junun meunang tempat munggaran dina proyék sarimbag ... tapi tina segi institutionalization sarta kelestarian tina naon nu Salvadorans dicokot tebih payun.

Dina kategori Cadastre na Administrasi diwengku Di handap ieu mangrupakeun semifinalists:

organisasi proyek nagara
Records Center Nasional Ngembangkeun Tanah Nasional na Harta El Salvador
Marshalls Kantor Handap Silesia E-pamaréntah prakarsa Handap Silesia, anu ngamungkinkeun para ngembangkeun sustainable Holland

Gemeente Utrecht, Pamekaran Urban

Prof Module

Holland
Pikeun Geo-Émbaran Agénsi Modeling jeung visualisasi 3D - Kota of Hamburg Alemania
Urząd Miasta St. Warszawy Pintonan peta akustik keur ibukota Warsawa jeung sistem kompléks pikeun nyiptakeun maranéhna Polandia
Geodeticky mun kartograficky ustav Sistim émbaran jeung kontrol geodetic Slowakia
ISKI Genel Mudurlugu manajemén asset Sistim émbaran ngeunaan cai sarta manajemén sewerage (proyék ISEMBIS Istanbul) ... deui kalkun
Surveying na Mapping Biro Zhejiang garis dasar produksi skala grafis digital di Propinsi Zhejiang Cina

Kompetisi ti nagara-diomongkeun Spanyol, sajaba ti Él Salvador:

  • Train Speed ​​Terminal High di Barcelona (Spanyol) Dina kategori Inovasi di Rail jeung Angkutan
  • jeung Venezuela Perluasan tutuwuhan Politenileno dénsitas luhur dina kategori Inovasi di Minyak sarta Gas.

Pondokna, finalis séjén 134 téh:

America (57)

  • Amérika Sarikat 49
  • Brazil 5
  • Él Salvador 2
  • Vénézuéla 1

Asia (22)

  • India 8
  • Cina 7
  • Pilipina 2
  • Japan 2
  • Hong Kong 1
  • Saudi Arabia 1
  • Singapura 1

Éropa (40)

  • Walanda 10
  • Jérman 5
  • Italia 4
  • Britania 4
  • Polandia 4
  • Rusia 3
  • Dénmark 3
  • Luksemburg 2
  • Slowakia 1
  • Spanyol 1
  • Républik Cheka 1
  • Irlandia 1
  • Yunani 1

Afrika (8)

  • Afrika Kidul 5
  • Turki 2
  • Aljazair 1

Oséania (7)

  • australia 5
  • Selandia Anyar 2

Urang baris nempo yén urang meunang minggu hareup ieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.