Sabaraha teh software dina blog ieu

leuwih ti dua taun ka tukang nulis ngeunaan isu téhnologi gélo, biasana software sarta aplikasi. Dinten I nyandak nyieun hiji analisa naon hartina mun nyarita ngeunaan software, hoping pikeun ngabentuk hiji pamadegan, nyorot kaunggulan katut cara aranjeunna ngabales ékonomi panghasilan jeung kecap lalulintas generasi Internet sahenteuna jadi Wasalam iklan via Adsense .

software Éntri anu ngalibetkeun Kadatangan nu ngalibetkeun sharing dihasilkeun
AutoCAD 127 32,164 112.03
Microstation 115 2,991 7.64
ArcGIS 73 8,768 6.96
Google Earth 144 12,257 16.24
GIS manifold 78 512 2.32
gvSIG 37 1,501 2.25
IntelliCAD 13 2,239 2.26
maya Bumi 30 215 0.03
ArchiCAD 7 435 0.97
Cadcorp 7 43 0.09
MapInfo 7 295 0.30
total 638 61,420 151.09

Konci

Kuring consulted Google Analytics, dumasar persis bulan 5 panungtungan ngaliwatan rundingan ku kaasup keyword sarta nerapkeun duanana nami parusahaan salaku software utama. Total kunjungan ti konci maranéhanana éta 113,953 sarta jumlahna aya $ 320.02 datangna ku kecap konci.

ArcView

tiket

Kuring geus dianggap éntri pos ditulis atawa sabaraha kategori dumasar kana panel samping, iwal MapInfo, kalayan saha kuring kungsi ngandelkeun quest hiji liwat LiveWritter saprak to date teu mangrupakeun kategori a.

kunjungan

Éta metot mean 61,420 54% tina total kunjungan datang ti mesin pencari ngagunakeun kecap konci. Mana bisa hartosna yén leuwih ti 50% nu datang kuring datang ti Google datangna 11 kusabab program ieu.

revenues

Ngabandingkeun total revenues sumping ti program 11 ieu ngalawan ka total datangna ku kecap konci, mangka menyimpulkan yén 47% datangna ti dinya.

software gisDina watesan positioning, urang bisa ngabagi nu kunjungan antara Jumlah tulisan pos, ieu bakal masihan kami kamampuhan pikeun ngabales ku program lalulintas sarta ieu tabél.

AutoCAD geus direspon saluareun naon geus I dikaitkeun dinya, berkat popularitasnya tur tingal nu berkat ieu, IntelliCAD kadua responds. ArcGIS lajeng diteruskeun ku Google Earth nutup luhureun opat.

Ieu lucu kumaha gvSIG dina media Hispanik téh hadé diposisikan ti Microstation. Sarta kasampak kawas Manifold GIS bakal ngantri bareng jeung Cadcorp, nu hartina teu alus software bisnis nyarita saeutik dipikawanoh dina watesan sharing iklan tapi mangtaun meunang scoop nu.

Jalan, nulis ngeunaan software mangrupakeun salah sahiji gagasan awal blog ieu. Manggihan lalulintas geus alus, neangan cara Google Adsense nyaéta mangpaat tapi diajar hal anyar unggal poé ... éta pisan satisfying.

5 balesan pikeun "Sabaraha teh software dina blog ieu"

  1. pamundut heubeul, abdi miharep someday mangga nya.

  2. Kuring kudu ngantep anjeun terang yen kuring maca blog anjeun kalawan sababaraha prekuensi. Na enya, kuring satuju yen loba hal kuring maca kudu ngalakukeun kalawan AutoCAD sarta Google Earth, sanajan kuring kapanggih artikel pisan metot ngandung program langka, anu, keur sagala rupa alesan, abdi teu dicandak kamerdikaan pikeun ngundeur atanapi mun nyarankeun ka kenalan abdi.

    blog anjeun sabab sigana kuring proposal pisan metot teknis (jeung naha henteu, komentar pribadi) anu presents hiji analisis metot ngeunaan program ilahar dipake teu jadi umum. Tangtu, Anjeun butuh waktos Anjeun pikeun manggihan ti aranjeunna, nebak atawa ngirim Anjeun informasi sarta anjeun kumaha bae aub. Nu éta rupa kalawan abdi, sabab niat téh babagi pamanggih anjeun dina produk na téknologi nu batur masihan urang uninga tina situs na teu fooling sabudeureun on loba kaca, nu kadang teu boga waktu pikeun ngalakukeun.

    Dina dasar ieu sareng nyobian ngartos harti pamungkas ngeunaan blog teh, urang kedah ngartos naon hartina iklan tikét anjeun dina hirup anjeun (anu kuring ngabayangkeun anu euweuh hal gede) atawa kumaha relevan nya éta pikeun anjeun. Jigana eta mah anu kanyataan pembelajaran-Bahan pangajaran nya éta kapuasan greatest bisi anjeun sarta mangrupakeun pragmatis, nu ngayakeun alus atawa goréng.

    Kuring kedah ngaku yén kuring boro asup kana "bewara", kacuali aranjeunna relevan terang program atanapi produk. Anu ngajantenkeun kuring ka pamundut ieu: (Kuring terang kuring henteu acan lebet dina lebet halaman, tapi ...) Naha anjeun tiasa ningal ulasan ngeunaan produk pangsaéna, paling sering dianggo sareng anu paling kéngingkeun ngeunaan GPS? Abdi hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan éta sareng pangajen pikeun terang naon bédana konvensional antara produk sareng operasi umumna. Kuring janji ningali tautan anu anjeun nyarankeun… hahahaha !!! :-))

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.