Sabaraha teh software dina blog ieu

Kuring kantos nyerat jejer téknologi gélo langkung ti dua taun, biasana parangkat lunak sareng aplikasina. Dinten ayeuna kuring hoyong nyandak kasempetan pikeun ngalakukeun analisa naon hartosna ngobrolkeun ngeunaan parangkat lunak, kalayan ngarep-ngarep ngabentuk opini, nyorot kautamaan sareng kumaha résponna kana pendapatan ékonomi sareng kecap-kecap anu ngahasilkeun lalu lintas dina Internét sahenteuna ngeunaan iklan via AdSense .

software Éntri anu ngalibetkeun Kadatangan nu ngalibetkeun sharing dihasilkeun
AutoCAD 127 32,164 112.03
Microstation 115 2,991 7.64
ArcGIS 73 8,768 6.96
Google Earth 144 12,257 16.24
GIS manifold 78 512 2.32
gvSIG 37 1,501 2.25
IntelliCAD 13 2,239 2.26
maya Bumi 30 215 0.03
ArchiCAD 7 435 0.97
Cadcorp 7 43 0.09
MapInfo 7 295 0.30
total 638 61,420 151.09

Konci

Kuring parantos konsultasi dina Google Analytics, dumasarkeun kana 5 bulan terakhir, ku pamundut kanggo kalebet ku kecap konci sareng nerapkeun duanana nami perusahaan sareng parangkat lunak utama. Total kunjungan tina kecap konci éta nyaéta 113,953 sareng tina total $ 320.02 sumping ku kecap konci.

ArcView

tiket

Kuring geus dianggap éntri pos ditulis atawa sabaraha kategori dumasar kana panel samping, iwal MapInfo, kalayan saha kuring kungsi ngandelkeun quest hiji liwat LiveWritter saprak to date teu mangrupakeun kategori a.

kunjungan

Éta pikaresepeun yén 61,420 hartosna 54% tina total kunjungan ti mesin pencari nganggo kecap konci. Anu tiasa dianggap langkung ti 50% pengunjung kuring anu asalna ti Google sumping kusabab 11 program ieu.

revenues

Ngabandingkeun total revenues sumping ti program 11 ieu ngalawan ka total datangna ku kecap konci, mangka menyimpulkan yén 47% datangna ti dinya.

software gisDina watesan positioning, urang bisa ngabagi nu kunjungan antara Jumlah tulisan pos, ieu bakal masihan kami kamampuhan pikeun ngabales ku program lalulintas sarta ieu tabél.

AutoCAD parantos ngaréspon saluareun naon anu kuring parantos nyarioskeun perkawis éta, berkat popularitasna sareng ningali berkat ieu, IntelliCAD ngaréspon kadua. Teras ArcGIS dituturkeun ku Google Earth pikeun nutup opat heula.

Éta panasaran kumaha gvSIG di lingkungan Hispanik langkung hadé diposisikan tibatan Microstation. Sareng nonton Manifold GIS buntut sareng CadCorp, anu hartosna sanés urusan anu saé pikeun ngobrol ngeunaan parangkat lunak anu teu dipublikasikan dina hal pendapatan iklan tapi mangrupakeun kameunangan pikeun kéngingkeun scoop.

Kumaha waé ogé, nyerat ngeunaan parangkat lunak mangrupikeun salah sahiji ideu awal dina blog ieu. Milarian patalimarga parantos saé, milarian cara pikeun Google AdSense gunana tapi diajar anu énggal unggal dinten ... éta pikaresepeun pisan.

5 Balesan kana "Sakumaha seueur parangkat lunak dina blog ieu"

  1. pamundut heubeul, abdi miharep someday mangga nya.

  2. Kuring kudu ngantep anjeun terang yen kuring maca blog anjeun kalawan sababaraha prekuensi. Na enya, kuring satuju yen loba hal kuring maca kudu ngalakukeun kalawan AutoCAD sarta Google Earth, sanajan kuring kapanggih artikel pisan metot ngandung program langka, anu, keur sagala rupa alesan, abdi teu dicandak kamerdikaan pikeun ngundeur atanapi mun nyarankeun ka kenalan abdi.

    blog anjeun sabab sigana kuring proposal pisan metot teknis (jeung naha henteu, komentar pribadi) anu presents hiji analisis metot ngeunaan program ilahar dipake teu jadi umum. Tangtu, Anjeun butuh waktos Anjeun pikeun manggihan ti aranjeunna, nebak atawa ngirim Anjeun informasi sarta anjeun kumaha bae aub. Nu éta rupa kalawan abdi, sabab niat téh babagi pamanggih anjeun dina produk na téknologi nu batur masihan urang uninga tina situs na teu fooling sabudeureun on loba kaca, nu kadang teu boga waktu pikeun ngalakukeun.

    Dina dasar ieu sareng nyobian ngartos harti pamungkas ngeunaan blog teh, urang kedah ngartos naon hartina iklan tikét anjeun dina hirup anjeun (anu kuring ngabayangkeun anu euweuh hal gede) atawa kumaha relevan nya éta pikeun anjeun. Jigana eta mah anu kanyataan pembelajaran-Bahan pangajaran nya éta kapuasan greatest bisi anjeun sarta mangrupakeun pragmatis, nu ngayakeun alus atawa goréng.

    Kuring kedah ngaku yén hésé pikeun kuring asup kana "iklan", kecuali lamun éta relevan pikeun terang program atanapi produk. Anu ngabantosan kuring kana pamundut ieu: (Kuring terang kuring henteu acan teuleum di jero halaman, tapi…) Naha anjeun tiasa marios ngeunaan produk anu pangsaéna, anu paling sering dianggo sareng anu paling diénggalan ngeunaan GPS? Abdi hoyong terang pendapat anjeun ngeunaan hal éta sareng évaluasi pikeun terang naon bédana konvensional antara produk sareng operasina sacara umum. Kuring janji bakal ningali tautan anu anjeun nyarankeun… hahahaha !!! :-))

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.