Pakakas Béta sadia 2.0 PlexEarth

poé katukang anjeunna spoke ka aranjeunna tina inovasi eta bakal mawa Vérsi 2.0 of PlexEarth Pakakas pikeun AutoCAD, salah sahiji kamajuan paling praktis Kuring geus katempo dina Google Earth ku anggota Autodesk pamekar Network (ADN). download Dinten dirilis versi Béta, Anjeun bisa ngundeur, Test na kumaha penting dina hambalan ieu: laporan mungkin bug.

Anyar di release ieu

Narikna, Vérsi Béta ieu gratis bari versi komérsial dileupaskeun, nurutkeun kumaha geus I commented- di awal Juni 2010. Nu bisa jadi teu leungit sare.

Naon hadé ngeunaan naon kuring nempo sawatara poe ka tukang: Ayeuna aya dina basa Spanyol sarta séjén basa dirojong ku AutoCAD salaku:

  • Inggris
  • Portugis
  • Perancis
  • Italiano
  • Jerman
  • Czech
  • ngagosok
  • Hungaria
  • Rusia
  • Jepang
  • Chino
  • koreano

Tangtu, versi ieu teu ngajalankeun on AutoCAD 2009 atanapi samemehna, tapi ngeunaan 2010 na 2011. Eta dijalankeun dina:

  • AutoCAD® 2010-2011
  • AutoCAD® Sipil 3-2010 2011D®
  • AutoCAD® Peta 3-2010 2011D
  • AutoCAD® Arsitéktur 2010-2011Bedah jeung lisénsiKuring henteu weruh harga lisénsi, urang gé terang dugi Juni. Naon abdi terang éta bakal aya ngan hiji tipe lisénsi tapi tiasa ngadamel pro jeung Premium, nu halus jeung kuring climbing harga. Kuring ogé dilaporkeun salah sahiji Birokrat anak, anu baris masihan diskon husus pikeun jalma anu ngundeur versi Béta tur ngadaptar.

    The Pro TCTerms: fungsionalitas ieu bakal kaasup interaksi jeung gambar Google Earth, hal anu nepi ka kiwari teu katempo aplikasi sejen tur nyieun garing:

    • Jieun mosaic gambar, boh dina wewengkon rectangular dina polygon atawa sapanjang jalur a.
    • Impor gambar sakumaha unsur individu dina penyuluhan situs husus.
    • Ékspor ka Google Earth digeotag gambar dina AutoCAD.
    • Ékspor objék pikeun Google Earth.
    • Teken ti titik AutoCAD, polygons atanapi jalur ngabogaan Google Earth di tukang.
    • Nyeken langsung dina Google Earth, kalawan snap pilihan ngagambar dina dwg.

    plex parabot bumi autocad

    Abdi bogoh ka practicality sahiji siaran ieu, nya ayeuna mungkin pikeun ngundeur gambar mosaic atawa ogé dumasar kana polygon a.

    plex parabot bumi autocad

    El video nongkrong di Yutube Ieu merenah, éta ogé nempokeun kumaha anjeun bisa ngundeur raster mun vial hiji kotak atawa ogé ngageser sapanjang jalur a (jalur).

    plex parabot bumi autocad

    plex parabot bumi autocad

    Versi Premium: Dina ieu fitur modél digital bakal ditambahkeun, masih mibanda versi dasar AutoCAD, PlexEarth Pakakas nambihan fitur ieu nu ngan bisa dipigawé ti Civil3D.

    • titik Impor rupa bumi jeung garis kontur (garis kontur)
    • Jieun surfaces, ti titik ieu, ngangkat breaklines atawa naskah.
    • Itungan jilid antara surfaces
    • Contours, sarta Civil3D
    • Napelkeun pagunungan nepi nunjuk na nyieun 3D polylines sapanjang jalur a.
    • Patellar kontur, beungeut atanapi volume tingkatan.
    • Ogé boga alat maca lamping informasi atawa élévasi ogé aréa atawa jarak diitung.
    • Duanana surfaces ieu bisa didatangkeun ti Google Earth, atawa program sejen, kayaning kasus Civil3D.

    ngundeur PlexEarth.

  • Artikel ieu ceramah ngeunaan PlexEarth warta ti 2.5

Balesan keur 4 "Sadia PlexEarth Béta Pakakas 2.0"

  1. kontribusi hébat, hususna keur survey awal

  2. Sumuhun enya, éta hadir sareng manual anjeun. Sanaos ieu mangrupikeun versi Beta, anu akhirna teu acan sayogi.

  3. Aya bakal sadia manual pikeun alat ieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.