Pangaruh 10 + Twitter akun dina medium geospatial

Sababaraha poé katukang urang dijieun saran akun 15 Twitter nuturkeun. Pikeun nutup taun urang marios 2012 mun 11 munggaran dina daptar eta, tempo jalma anu miboga leuwih ti pengikut 1,000; data dipercaya jadi mangpaat pikeun maranéhanana anu resep statistik Internet sarta saliwatan diajar hal ti SEO dilarapkeun ka jaringan sosial.

Kami kaasup sababaraha aspék nu characterize hiji leuwih jéntré saeutik:

  • pengikut / handap hubungan. Ieu, mun kalan antara maranéhanana anu gaduh seueur pengikut tapi masih jadi loba nu hubungan sora silih provokes jenis noise. Ku kituna, pikeun batur anu boga pengikut jeung nuturkeun 500 500, 1 hubungan anjeun bakal, lamun terus ngaliwatan jalma anu nuturkeun manehna bakal kirang ti hiji.
  • Tempat ngumpulna pangaruh. Ieu nu reflected dina peta dina pendekatan skala sami, nu nunjukkeun warna magénta lamun leuwih ti pengikut 1,000 dina wilayah ngumpul; beureum nunjukkeun titik kalayan leuwih ti 100 pengikut, jeruk jeung biru leuwih 10 10 sahandapeun. Ieu geus dicokot make potensi Followerwonk. aplikasi nu simulates mana pengikut hiji akun ku korelasi hiji dumasar kana pengikut nyata jeung lamun rekening seueur pengikut saolah-olah maranéhna miboga 5,000.
  • Otoritas, ieu téh mangrupa indéks nu nyadiakeun Peerindex.comDina ngalakonan balancing kaayaan béda, sabab pengikut patali konsekuensi aktivitas sarta cara éféktif éta pengikut hiji akun ningali eusi diwanohkeun.
  • Sajaba urang nempatkeun kecap konci utama nu characterize pengikut 10.

Netelakeun yen kedah aya batur, tapi keur prioritas urang istilah GIS na geospatial hartina urang ngawatesan Sunan Gunung Djati pikeun rekening 11 ieu. 5 sahijina pendekatan Anglo-Saxon, prioritas 2 na 4 konteks Portugis média Hispanik. waktu ieu, urutan baris nempatkeun rekening bakal salawasna jadi jumlah pengikut tapi rekening pamustunganana diringkeskeun nu gaduh kaayaan hadé. Simkuring miharep ka pamustunganana ngamutahirkeun artikel ieu salaku loba ieu parobahan data mibanda aktivitas.

@gisuser

Kalawan pengikut 11,125, anjeunna boga titik 3 di Amérika Serikat, 3 di Éropa, hiji di Asia jeung hiji di Karibia AS.

Hubungan jeung fans nya 4.46 sarta Otoritas 67.

Konci pengikut: kapur Inpo - - bisnis - sosial - software - pemetaan - Téhnologi - Geospatial - data - solusi

twitter akun egeomates

@MundoGEO

pengikut 8,057, anjeun tiasa ningali, anu ngan hiji ku magénta titik (pengikut 1,423) dina Brazil, di Amérika Kidul salajengna dua beureum, dua di Amérika Kalér jeung dua di Éropa.

Pitifully handap loba leuwih jalma anu nuturkeun manehna, mere anjeunna nisbah pisan low tina pengikut 0.91

Ulubiung wewenang anu anjeun scratch

Konci jalma anu nuturkeun manehna: kapur - Géografi - Lingkungan - geographer - hirup -estudante - guru - Lingkungan - Usaha - Dunya

twitter akun egeomates

@Esri_Spain

Kalawan 4 titik beureum: dua di Amérika Kidul, hiji di Amérika sarta hiji di Éropa.

pengikut 2,945 na nisbah nu kieu 2.21

Otoritas 56

Konci jalma anu nuturkeun manehna: kapur - géografi - informasi - geographer - SIG - -geografica insinyur - esri - gestion - murid

twitter akun egeomates

A Méi 2014 ieu update nu Esri_Spain

twitter Anjeun egeomates

@URISA

pengikut 2,301; Lolobana lingkungan Anglo-Saxon, nu bisa ditempo dina titik beureum 6, 5 di Amérika Kalér jeung hiji di Éropa.

pengikut hubungan: 2.11

Otoritas: 39

Konci tina pengikut na: kapur - Geospatial - data - pemetaan - informasi - téhnologi - profésional - esri - solusi - peta

twitter akun egeomates

A Méi 2014 ieu update URISA

twitter Anjeun egeomates

Anjeun @geofumadas

Ayeuna ku pengikut 1,831, dua titik beureum nembongkeun yen pangasilan panggedena aya dina Mesoamerica jeung Samenanjung Ibéria.

Otoritas 69, 4.67 pengikut hubungan

Konci pengikut: kapur - Émbaran - insinyur - géografi - topografi - SIG - geographer - Kecap - software - sistem

twitter akun egeomates

A Méi 2014 ieu update egeomates:

twitter Anjeun egeomates

@orbemapa

Akun ieu mangrupa titik beureum di Spanyol jeung hiji di Amérika Kidul, di wewengkon Bolivia.

Otoritas 14, hubungan 1,816 kalawan pengikut na: 0.91

Konci tina pengikut na: geografia - kapur - geographer - informasi - murid - SIG -ingeniero - lingkunganana - Kecap - topografia

twitter akun egeomates

@comunidadign

Akun ieu pisan museur, dina Spanyol sarta disebarkeun pangaruh di Amerika Latin titik.

Otoritas 21, hubungan 1,543 kalawan pengikut na: 2.12

Konci tina pengikut na: geografia - kapur - geographer - Émbaran - SIG -topografia - murid - master - insinyur - Kecap

twitter akun egeomates

@gim_intl

1,376 pengikut, kalawan tilu titik beureum: 2 di Amérika Serikat tur salah di Éropa. Hubungan-Na jeung fans nya 1.91

Otoritas 44

Konci pengikut: kapur - Geospatial - data - pemetaan - solusi - software - informasi -Technology - taneuh - bisnis

twitter akun egeomates

@pcigeomatics

1,375 pengikut, dua titik beureum di AS jeung hiji di Éropa. Hubungan jeung pengikut: 1.35

Otoritas 46

Konci pengikut: kapur - Geospatial - data - informasi - Geomatics - Mapping - sensing - jauh - jasa - solusi

twitter akun egeomates

@ClickGeo

Ieu tinimbangan sejen diposisikan dina media Portugis, jeung 2 titik beureum di Brazil.

1,218 pengikut, kalayan saha anjeunna mertahankeun hiji 8.82 hubungan

Otoritas 45

Konci pengikut: Geografi - geographer - geoprocessamento - kapur - estudante - Téhnologi - Geotecnologies - Professor - Lingkungan - engenheiro

twitter akun egeomates

Update nepi ka April 2014

twitter Anjeun egeomates

@POBMag

1,023 pengikut, kalawan hubungan jeung wewenang 5.19 6.

Ieu mangrupa akun dua titik di AS jeung hiji di Éropa.

Konci pengikut: darat - surveying - kapur - rékayasa - juru ukur -Solutions - profésional - jasa - Geospatial - konstruksi

twitter akun egeomates

Pondokna, akun rék ngalacak naon kajadian di lingkungan geospatial. persentase jadi pengikut 34,608 nu nyebarkeun na kumaha aranjeunna geus dipelak di bulan panganyarna 8 rekening ieu anu diala jumlahna 7,885 pengikut anyar di hiji rata-rata 29% anu kaasup dina tabel di handap.

rekening eusi pengikut hubungan pengikut Autho
rity
% Anjeunna tumuwuh nepi di 8 bulan
@gisuser GIS pamaké warta tabloid lingkungan geospatial. 11,125 4.46 67 32% 29%
@MundoGEO dunya geo portal web, acara na majalah dikandung dina lingkungan geospatial. 8,057 0.91 ? 23% 21%
@Esri_Spain Esri Spanyol akun resmi Esri di Spanyol 2,943 2.21 56 9% 31%
@URISA URISA Asosiasi lapangan GIS Profesional 2,300 2.11 39 7% 34%
Anjeun @geofumadas Anjeun egeomates Eusi pikeun pamaké téhnologi CAD / GIS 1,831 4.67 69 5% 44%
@orbemapa Orbemapa Blog fokus GIS, GPS jeung isu sejenna 1,816 0.91 14 5% 34%
@comunidadign komunitas nandatangan Spasi diwanohkeun ku National Institute Gegoráfico 1,545 2.12 21 4% 30%
@gim_intl GIM Internasional Majalah geospatial format dicitak 1,375 1.91 44 4% 32%
@pcigeomatics PCI Geomatics parusahaan Kanada fokus kana widang sensing jauh jeung jasa pakait 1,374 1.35 46 4% 38%
@ClickGeo Anderson Madeiros Eusi seger teuing dina widang geospatial dina Portugis 1,219 8.82 45 4% 41%
@POBMag Point of Begining Majalah topografi na élmu patali séjén 1,023 5.19 6 3% 29%

GIS pamaké téh rekening jeung paling pengikut, ClickGEO nu mertahankeun pengikut hadé / handap hubungan. Egeomates paling Otoritas jeung kami pleased yén urang téh tumuwuh.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.