Oracle nyaeta Mitra sponsor Geospatial Dunya Forum 2019

Amsterdam: Media jeung Geospatial Communications téh resep nampilkeun Oracle salaku Sponsor Mitra pikeun 2019 Geospatial World Forum . Kajadianna bakal lumangsung ti 2 ka 4 April tina 2019 di Taets Art & Event Park, Amsterdam.

Oracle nawiskeun rangkeian kamampuhan spasial 2D sareng 3D dumasar kana standar OGC sareng ISO dina basis data, middleware, data badag sareng platform awan. Téhnologi ieu dianggo ku alat-katilu, komponén sareng solusi ti pihak katilu, sareng aplikasi perusahaan Oracle pikeun asup kana enggon sareng di awan.

Dua paréntah senior ti Oracle, Siva Ravada, Diréktur sénior Development Software sareng Hans Viehmann, Manajer Produk, EMEA bakal nepikeun panongton na konferensi dina program Analytics lokasi & Usaha AKAL y Lokasi Smartmasing-masing.

"Pikeun leuwih ti dua puluh taun, Oracle parantos ngembangkeun sareng ngirim téknologi ruang salaku bagian tina platform manajemén data kami, alat pangwangunan, aplikasi sareng jasa awan," saur James Steiner, Wakil Présidén Oracle. "Kami yakin yén téknologi geospatial penting pikeun unggal aplikasi sareng bagian penting tina solusi pikeun tantangan bisnis sareng sosial anu urang nyanghareupan dinten ayeuna sareng di hareup."

Manajemén data Oracle sareng platform solusi terpadu ngagaduhan dampak anu saé dina industri geospatial, khususna dina aplikasi bisnis, intelijen bisnis, GIS skala ageung sareng jasa lokasi. Kami resep yén Forum Geospatial Dunya terus janten platform pilihan Oracle pikeun nyambung sareng séwang-séwang pangguna géospatial na, "saur Anamika Das, Wakil Présidén Pengembangan Business and Outreach in Geospatial Media and Communications.

Ngeunaan Geospatial Dunya Forum

Forum geospatial Dunya mangrupakeun platform kolaborasi sareng interaktif anu nunjukkeun ayana visi koléktif sareng dibagikeun masarakat geospatial global. Anta mangrupikeun pasamoan taunan langkung ti langkung ti 1500 professional sareng inohong anu ngawakilan sakabéh ékosistem geospatial: kawijakan publik, agénsi kartografis nasional, pausahaan swasta, organisasi multilateral sareng ngembangkeun, lembaga ilmiah sareng akademik sareng, saluh sadayana, pamaké ahir pamaréntah , Usaha sareng Jasa pikeun warga.

Diatur babarengan sareng Kadman Walanda, 2019 Forum bakal mawa téma '# standar geospatial - Ngaberdayakeun milyaran!' pikeun nunjukkeun téknologi geospatial salaku ubiquitous, generalized sareng "predetermined" dina kahirupan urang sapopoé. Sababaraha topik anu bakal dibahas nyaéta tujuan pangwangunan sustainable, kota pinter, konstruksi sareng rékayasa, analisis lokasi sareng intelegénsi bisnis, lingkungan; sareng téknologi muncul sapertos AI, IoT, data gedé, awan, blockchain sareng anu sanésna. Diajar langkung seueur ngeunaan konperénsi di www.geospatialworldforum.org

media Kontak

Sarah Hisham

Manajer produk

sarah@geospatialmedia.net

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.