arsip pikeun

OpenStreetMaps

Impor data ti OpenStreetMap mun QGIS

Jumlah data nu aya dina OpenStreetMap estu lega, tur sanajan henteu lengkep diropéa, di hal nu ilahar nyaéta leuwih akurat ti data tradisional diangkat ku skala cartographical daun 1: 50,000. Dina QGIS nyaeta beban hébat lapisan ieu salaku peta tukang sakumaha gambar Google ...