program Konférénsi ngumumkeun AEC jeung SPAR salajengna 3D 2019

100 geus ngumumkeun speaker konferensi, kaasup presentasi anyar ku National Geographic jeung IBM.

March 28 2019 (Anaheim, California, AS ..) - panitia tina AEC salajengna Téhnologi Expo + Konférénsi y SPAR 3D Expo & KonférénsiKajadian ko-lokasi utama fokus kana téhnologi pikeun dunya diwangun jeung téhnologi komérsial di 3D masing-masing ngumumkeun program konferensi pinuh nu eta kaasup tilu narasumber keynote tambahan kiwari.

Rebo, May 22, ngagabung Mimi eung, NASA JPL, Dr. Robert S. Sutor, IBM Wawakil Présidén Stratégi sarta ékosistem Q, IBM ku presentasi dijudulan Komputasi kuantum: A View mun Future nu. Jon Snoddy Disney Imagineering on Kemis Méi 23 mangrupakeun konferensi gabungan sareng Fredrik Hiebert, anggota Geographic Nasional na Kathryn Keane, Wapres jeung diréktur programming publik Nasional Museum Geographic sareng presentasi na dijudulan téknologi 3D pikeun pangalaman arkéologis maya immersive.

"Kami resep ngumumkeun tambahan tambahan pikeun Keynote," saur Linda McLaughlin, Diréktur Program Konférénsi, Komunikasi Diversified. "Kami sadayana panasaran pikeun terang parobahan komputasi kuantum anu bakal kéngingkeun sareng tantangan anu ayeuna hese direngsekeun kalayan presentasi Robert. Sareng kuring resep ka Fredrik sareng Kathryn ngajajah kemungkinan ngagunakeun téknologi pikeun ngabagi harta arkeologis sadunya. "

Di lima speaker keynote dibédakeun leuwih 100 pamingpin lianna bakal gabung dina téhnologi inovatif. Salajengna AEC jeung SPAR Konférénsi 3D program gaduh program sorangan unik teknis pangajaran misah, sarta ngagabung pikeun ieu kontribusi strategis. Program konferensi dimimitian kalawan kamajuan produk Salasa isuk 21 Méi jeung terus salila tilu poé pinuh. Program pinuh bisa ditempo di dieu https://www.spar3d.com/event/full-conference/

«Kami resep sareng agenda AEC Next: ngagambarkeun rupa-rupa téknologi inovatif anu diterapkeun ka industri AEC. Sagalana ti AR / VR sareng blockchain kana épolusi desain tradisional 'konstruksi' tradisional nyaéta dina agenda, "saur Bill Emison, Présidén Konferensi, Komunikasi Diversified. "Kami difokuskeun dina nyayogikeun carita kasuksésan customer sareng pamimpin AEC anu ngamungkinkeun para hadirin nyurtian kumaha téknologi munculna dampak sadaya industri."

Ngomong ngeunaan program Konperénsi SPAR 3D, Ibu McLaughlin nambahan, "Kuring bungah pisan pikeun sesi Integrated Project Delivery (IPD) anu anyar pikeun SPAR 3D taun ieu. Sesi ieu difokuskeun kana integrasi alat sareng workflows pikeun proyék-proyék khusus sapertos LAX, Caltrans sareng Giant Mines. Aktor utama sapanjang ranté niléy, tina pamilik aset ka kontraktor, bakal ngajelaskeun sadaya alur kerja tina evaluasi syarat-syarat sakumaha anu aya pikeun ngolah sareng ngirimkeun, parangkat keras sareng parangkat lunak anu dipaké. integrasi tina set data anu kasebar, transfer data, téknologi sareng visualisasi AR / VR anyar, ogé mangpaat pelengkap ngagunakeun téknologi 3D «.

daptaran

Pendaptaran pikeun AEC salajengna Téhnologi Expo + Konférénsi na Expo & Konférénsi 3D SPAR ayeuna muka. panitia acara nyarankeun professional téhnologi AEC jeung 3D ngadaptar mimiti pikeun meunangkeun harga pangalusna sarta nyingkahan garis dina loka. Pendaftar bisa ngadaptar di salah sahiji konferensi hadir presentasi keynote marengan sesa program dipilih pikeun konferensi, atanapi mungkin milih enroll dina sagala-aksés lolos asup kabeh sesi konferensi on duanana program. Pikeun ngadaptar, mangga buka https://xpressreg.net/register/aesp0519/landing.asp?sc=207793.

Ngeunaan AEC salajengna jeung SPAR 3D Co-lokasi

AEC salajengna Téhnologi Expo + Konférénsi coincide dina ruang jeung waktu kalawan SPAR 3D Expo jeung Konférénsi 2019 pikeun sataun padeukeut kadua. Kalawan babarengan, kajadian bakal Fitur pamingpin pamikiran sabudeureun dunya dina dua program konferensi béda. The némbongkeun bakal terpadu kana kamar paméran nétral keur suppliers, sahingga sadaya Hadirin aksés pinuh ka sadaya sellers. Jejaring acara sarta sababaraha daérah demonstrasi hirup oge bakal sadia pikeun sakabéh Hadirin. Pendaftar boga pilihan tina konferensi pas atawa AEC salajengna SPAR 3D atanapi hiji Sadaya Aksés lulus hadir konferensi.

Ngeunaan AEC salajengna Téhnologi Expo + Konférénsi

AEC salajengna Téhnologi Expo + Konférénsi teh acara dagang Premier jeung konferensi nétral keur suppliers di Amérika Kalér nu museurkeun kana palaksanaan sarta integrasi téhnologi global diwangun Manjang sakabéh siklus kahirupan proyék. Panyadia nawiskeun hardware, software jeung jasa, téhnologi munculna jeung produk konstruksi / konstruksi complementing program atikan komprehensif. Diajar di www.aecnext.com.

Ngeunaan SPAR 3D Expo & Konférénsi

SPAR 3D Expo & Konférénsi teh acara internasional Premier pikeun aplikasi komérsial téknologi 3D 3D fokus kana beungeut, pamrosésan 3D sarta parabot visualisasi 3D. Ti drone deteksi, platform mobile jeung alat handheld ngagunakeun kanyataanana augmented, kanyataanana maya jeung parabot visualisasi dicampurkeun kanyataanana, kabeh di 3D éta di dieu, di hijina pasar acara bebas sarta ngajual nétral. Diajar di www.spar3d.com/event.

Ngeunaan Diversified Communications

Diversified Communications nyaéta parusahaan média internasional ngarah ku portopolio tina paméran jeung konferensi jelemana komunitas online tur publikasi digital sarta print. Salaku produser produk-ngarah pasar ieu, Diversified Komunikasi nyambungkeun, didik na empowers komunitas bisnis di leuwih ti industri 14, kaasup dahareun jeung inuman, kaséhatan,, manajemén bisnis alam sarta organik jeung téhnologi. Didirikeun taun 1949 sarta kantor pusatna di Portland, Maine, AS. UU., Kalawan bagean sarta kantor di sakuliah dunya, Diversified Communications masih parusahaan swasta, generasi katilu kulawarga-milik. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.divcom.com.

Contacto:
Jason Lavigne, Diversified Communications
jlavigne@divcom.com | 207-842-5494

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.