Majalah MundoGEO ayeuna tablet

MundoGEO, pausahaan langkung wawakil tina widang geospatial dina daérah komunikasi Amérika Latin parantos ngajalankeun dua aplikasi supados majalah MundoGEO tiasa katingal tina alat nu bagerak, boh ku Apple iOS sareng Android.

ipad-simulador-web-1

Ngan di taun ieu, majalah ieu ngahiji eusi Majalah InfoGEO sareng InfoGNSS, tambah ogé versi dina basa Inggris, basa Spanyol sareng Portugis. Samentawis éta bisa ditingali dina Calameo, ngabogaan eusi anu dilayanan ku téknologi Flash dicegah ponsel ngaksés éta. Ayeuna, ku ngagunakeun HTML5, masalah kasebut direngsekeun sarta majalah-berorientasi mobile kalawan pengebatan multimédia sareng betah gestural ditingkatkeun kamampuhna sareng sababaraha latihan kedah dilakukeun ti waktos panah sareng kandungan anu langkung seueur henteu mindeng écés.

Salaku sobat urang, Eduardo Freitas, sacara harfiah nyebutkeun:

Peluncuran majalah dina format tablet mangrupakeun léngkah saluareun majalah MundoGEO nuju integrasi sababaraha cara pikeun disambungkeun komunitas geomatics.
Kalayan pilihan tablet, ayeuna kami nawiskeun jalan anu sanés-jalma anu tiasa terang sareng ngamutahirkeun diri dina larutan sareng téknologi geospatial, tapi ayeuna sareng interaksi anu sanés.

mza_3638473949051459487.480x480-75Aplikasina Anjeun bisa milarian dina iTunes, pikeun jalma anu ngagunakeun iPad atawa dina Android Store. Sanggeus aplikasi pas dipasang anjeun tiasa ningali édisi munggaran anu parantos disimpen dina format ieu. Ahirna kami anu sanésna anu sanés langkung seueur sareng samentawis anu masih kénéh dipiharepkeunkeunkeun jalan na loading sareng ngarojong kana versi anyar.

Saha bae anu tiasa ningali éta tina komputer, tiasa waé ogé di http://mundogeo.com/mundogeo67/, anu ningalikeun vérsi pangluhurna dina tempat éta nyaéta salvageable sarta saé kapaké pisan artikel dina Esdras de Lima, ngawangkong ngeunaan GPSPrune, salasahiji sababaraha program anu diajarkeun dina Java anu ngamungkinkeun data GPS dijalankeun ti Linux.

Drawta ogé tarik perhatian ka tema IDE, anu ayeuna bakal janten bagian permanén di handapeun ngaran IDE # Connect.

Dina bagian urang, urang ngabagéakeun anjeun, bari ngaku kontribusi anu pausahaan sapertos kieu mawa kana kelestarian sektor.

Undeur aplikasi tina iTunes.

Undeur aplikasi tina Android Store.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.