Microsoft ngajalankeun TrueSpace

Kuring ngarepkeun nyuhunkeun hampura keur musibat anu tiasa janten karasa di sawatara nagara cagarse Kang runtah anu Microsoft lakukeun ku alat anu seueur sanés anu diala bulan 5 tukang mun Caligari.

gambaran

Sareng naha sigana éta Microsoft sial walks dina TrueSpace?

Muhun, sabab ngasongkeun niat basajan pikeun berlaga ngalawan Sketchup! ti Google, anu katelah "sketchi", janten tina alat anu langkung pinter dina animasi kaulinan, arsitektur sareng obyek modeling, miharep ngarugikeun éta makara ngundeur 3D dina Maya Virtual Earth ... oh! kalawan harti luhur.

Bakal aya jalma anu percaya yén ngan ukur mimiti sareng yén Microsoft boga rencana baris ngalakukeun deui kalawan TrueSpace ... enya pak, kami henteu mungkir deui tapi anjeun rencanana pikeun bersaing ngalawan AutoDesk?

Pasti sanes, pasea anjeun ngeunaan ngalakukeun hal anu ningkatkeun daya tarik tina Virtual Bumi. Sababaraha bakal bagja (henteu jalma anu parantos mésér sofwérna) sareng sanés ogé nyarankeun yén rupa-rupa anu dipilih nyaéta hadé; Seueur kenal henteu terang naon nyangka.

,H, pungsi mendesain kaulinan 3D ngarencanakeun nerapkeun dina Microsoft Second Life. Kiwari nalika anjeun dina Windows Vista sarta anjeun kedah ngundeur apdet otomatis, tina dua waktos anu tiasa ngusulkeun anak anjing konéng Naha anjeun badé ngintunkeun kadua hirup anjeun pikeun ningali upami anjeun teu acan dipaling duit maya atawa mastikeun avatar anu luhur. harti teu panjara?

Sawatara tukang, Microsoft kaala Multimap, sababaraha ngomong nyieun makeup ka MapPoint, sarua jeung meuli Toyota anyar pikeun meunang bagian ka Chevrolet.

With TrueSpace ieu ukur ngingetkeun kuring nalika Microsoft meuli FoxPro ngan pikeun ngagambar logo na sareng maéhan éta supados nawiskeun kami Super Aksés.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.