Microstation: napelkeun Paréntah keyboard

Aya kali yen urang kudu buka paréntah anu pohara sering, sarta lamun paréntah anu sanes a klik nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadaptarkeun tombol keyboard.

Téknisi kuring biasana ngalakukeun ieu nganggo makro anu disimpen atanapi sababaraha paréntah keyin, anu dina Microstation henteu ngagaduhan fasilitas anu sami sareng AutoCAD, dimana paréntah téks aya di payuneunana. Diantara ieu, sababaraha paréntah umum:

XY = dipaké pikeun nuliskeun koordinat

dialog cleanup angkat ka topological beberesih panel

pager file keur ekspor ka file lian ti eusi pager a (pager)

Masihan diri Dialog nyieun catetan tina pangkalan data nepi ka peta

sajarah dialog fmanager ngakses fitur nu geus maké tanpa ngabogaan buka manajer fitur.

Kumaha atuh eta

-Workspace> Konci Fungsi. Di dieu panel diangkat dimana urang milih tombol fungsi, kalayan kamungkinan kombinasi ctrl, Alt atanapi shift, sahingga urang tiasa ngagaduhan 96 kamungkinan kombinasi antara 12 tombol fungsi.

 kenop fungsi MicroStation

conto

Pikeun masihan conto, lamun abdi hoyong napelkeun enol nu offset paréntah dina tombol F1, prosedur bakal jadi:

-Workspace> Konci Fungsi

Konci -Seleccionamos F1

-Presionamos tombol édit

-Agregamos dl = Komando 0

Oke, sarta toko.

Kumaha Larapkeun

Hayu urang tingali kumaha nerapkeunana teras. Abdi hoyong nyalin kana gambar kuring sababaraha sipat anu kuring gaduh salaku rujukan dina file kuring.

-Seleccionamos nyalin objék

The salinan paréntah-nerapkeun

-We klik dina layar

-Presionamos tombol F1

Na siap, kalayan ieu kami disalin data tanpa ngabogaan milih hiji titik dina snap, sarta balik deui ka dinya, éta bakal jadi tedious lamun nuju ngalakonan ieu kalawan loba data.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.