Microstation: napelkeun Paréntah keyboard

Aya kali yen urang kudu buka paréntah anu pohara sering, sarta lamun paréntah anu sanes a klik nyaéta dimungkinkeun pikeun ngadaptarkeun tombol keyboard.

technicians abdi ilaharna ngalakukeun ieu jeung macros penjaga atanapi sabagian pesenan ti keyin, dina Microstation henteu sakumaha gampangna AutoCAD mana Paréntah téks téh di foreground nu. Diantara ieu, sababaraha Paréntah umum:

XY = dipaké pikeun nuliskeun koordinat

dialog cleanup angkat ka topological beberesih panel

pager file keur ekspor ka file lian ti eusi pager a (pager)

Masihan diri Dialog nyieun catetan tina pangkalan data nepi ka peta

sajarah dialog fmanager ngakses fitur nu geus maké tanpa ngabogaan buka manajer fitur.

Kumaha atuh eta

-Workspace> Fungsi kenop. Di dieu hiji panel mana kami milih tombol fungsi, jeung gabungan mungkin tina Ctrl, Alt atanapi Shift, sangkan bisa boga nepi ka 96 12 mungkin kombinasi kenop fungsi naék.

kenop fungsi MicroStation

conto

Pikeun masihan conto, lamun abdi hoyong napelkeun enol nu offset paréntah dina tombol F1, prosedur bakal jadi:

-Workspace> Fungsi kenop

Konci -Seleccionamos F1

-Presionamos tombol édit

-Agregamos dl = Komando 0

Oke, sarta toko.

Kumaha Larapkeun

lajeng hayu urang tingali kumaha nerapkeun. Abdi hoyong salin kuring teken sababaraha pasipatan nu gaduh rujukan dina file abdi.

-Seleccionamos nyalin objék

The salinan paréntah-nerapkeun

-We klik dina layar

-Presionamos tombol F1

Na siap, kalayan ieu kami disalin data tanpa ngabogaan milih hiji titik dina snap, sarta balik deui ka dinya, éta bakal jadi tedious lamun nuju ngalakonan ieu kalawan loba data.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.