arsip pikeun

Masters

Masters online di Systems Émbaran Geographic

master SIG online
Pasti, ieu mangrupikeun salah sahiji pilihan gelar master online anu pangsaéna anu dilarapkeun dina daérah geospatial, sareng khususna dilayanan dina basa Spanyol. Program Pascasarjana MSc (GIS) –Master of Science (Élmu Informasi Geografi & Sistem), ditawarkeun sareng judul ku Universität Salzburg, Austria, ngaliwatan Departemén Geoinformatics - Z_GIS, nyaéta…

The Master of Management Land UNAH

Master of Planning na Land Manajemén ditawarkeun ku Otonom Universitas Nasional Honduras (UNAH), mangrupa program akademik saprak lahirna dina 2005, geus ngembang babarengan jeung Dines Géografi di Universitas Alcalá (Spanyol) . Pikeun pamundut nu sumping ka urang sawatara poe ka tukang, urang nyokot kasempetan pikeun ...