arsip pikeun

Masters

Masters online di Systems Émbaran Geographic

master SIG online
Pasti, ieu mangrupikeun salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun master online anu dilarapkeun ka daérah geospasial, sareng anu paling penting dina basa Spanyol. Program Pascasarjana MSc (GIS) –Master Élmu (Élmu & Sistem Informasi Geografi), ditawarkeun sareng dijudulan ku Universität Salzburg, Austria, ngalangkungan Departemen Geoinformatics - Z_GIS, nyaéta…

Master dina Perencanaan Daérah UNAH

Gelar Master dina Manajemén Lahan sareng Perencanaan anu ditawarkeun ku National Autonomous University of Honduras (UNAH), mangrupikeun program akademik anu, ti saprak didirikeun taun 2005, parantos dikembangkeun babarengan sareng Departemen Geografi Universitas Alcalá (Spanyol) . Kusabab pamundut anu sumping ka kami sababaraha dinten ka pengker, kami nyandak kasempetan pikeun ...