Masalah sareng publikasi Live Writer WordPress

Live Writer nembe dimimitian ka ngabalukarkeun masalah dina sahenteuna dua kasus:

1. Lamun item anyar anu dijieun, nepi ka unggah deui ngirimkeun hiji pesen kasalahan upami item nepi. Lajeng cobaan deui nyieun item anyar sapertos nu lamun noting masalahna, geus aya sababaraha artikel diterbitkeun kalawan nami sami sareng teu kaciri jadi climbing handap nanaon.

2. Mun hiji acan diterbitkeun, pikeun ngapdet deui ngirimkeun pesen kasalahan lamun update teh anu dipigawé dina hiji artikel muka.

Sakabeh masalah anu ngamutahirkeun hiji garis file kelas-wp-xmlrpc-server.php anu henteu ngirimkeun pesen reply. Sami kajadian di lakukeun sangkan jauh tina platform naon via metoda metaWeblog salaku hal Blogsy ti iPad / iPhone.

Suratna Sigana mah ieu:

Metoda respon MetaWeblog.editPost nampi ti server blog éta sah: dokumen respon sah balik ti server XmlRpc.

masalah writter Live

Muhun, output ieu: asupkeun via cPanel atawa berkas jasa hosting /public_html/wp-includes/class-wp-xmlrpc-server.php tur aya milarian kodeu 3948 online:

lamun (is_array ($ kantétan)) {

foreach ($ kantétan sakumaha $ file) {

lamun (strpos ($ post_content, $ file-> guid)! == palsu)

$ Wpdb-> update ($ wpdb-> tulisan, Asép Sunandar Sunarya ( 'post_parent' => $ POST_ID), Asép Sunandar Sunarya ( 'ID' => $ file-> ID));

Kudu dirobah ka:

lamun (is_array ($ kantétan)) {

foreach ($ kantétan sakumaha $ file) {

lamun ($ file-> guid &&! ($ file-> guid == hypothesis))

lamun (strpos ($ post_content, $ file-> guid)! == palsu)

$ Wpdb-> update ($ wpdb-> tulisan, Asép Sunandar Sunarya ( 'post_parent' => $ POST_ID), Asép Sunandar Sunarya ( 'ID' => $ file-> ID));

masalah writter Live

Lamun neuteup, naon kami geus dipigawé nyaéta nambahkeun garis ditandaan beureum.

Kalawan ieu masalah kudu ngumbar. Jeung perawatan anu kudu dipigawé pikeun ngamutahirkeun WordPress deui bari teu ngabéréskeun aranjeunna sacara permanen.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.