Manifold ngaronjatkeun hubungan jeung Microsoft

SQL Server manifold

Saméméhna, kami geus dilaksanakeun téknologi manifold Sistem teu ningali kamajuan saeutik dina ngembangkeun fungsional sareng platform SQL 2007 parah, anu nyababkeun anu langkung ageung kana program anu henteu tiasa dilakukeun kalayan SQL kaluar lisénsi kotak.

Sistem manifold Pentingna tina topik ieu kusabab pamakéan SQL express, versi bébas, ngaminimalkeun biaya palaksanaan teras nyababkeun pamakéan Mysql atanapi platform rojongan anu rumit. Ieu bakal tiasa nerapkeun sababaraha smoked tanpa henteu kedah gumantung kana perusahaan atanapi lisensi pamungkas, sareng anu tiasa dilaksanakeun di pangwangunan anu ngan ukur merlukeun lisensi runtime.

Muhun, nurutkeun hiji pernyataan ti Manifold, aranjeunna parantos ngaktifkeun pangpidangan sareng Microsoft, tiasa janten fitur anyar integrasi SQL Server 2008 pikeun ningkatkeun kapasitas pangwangunan ku garis Microsoft.

Diantara parobahan ieu nyaéta:

  • Ngadobarkeun sareng ngédit data dina SQL Server 2008
  • Ngédit sakaligus ku sababaraha urang
  • Ngédit data ku aréa dipikaresep ku indéks spasial
  • Konéksi langsung kana SQL Server 2008 tanpa nganggo software parantara
  • GUI terpadu kana Virtual Erth
  • Pungsionalitasna nganggo bit 64, Windows Vista, Multi-core, multi-processor
  • Reprojection, unggah sareng ngundeur data hiber dina basis data SQL Server 2008
  • Indexing spasial sareng réproduksi otomatis tina susunan gambar sareng model rupa bumi
  • Dukungan lengkep sareng ekstensi geocoding, analisis jaringan, analisis topologis, rujukan liniér sareng ngolah modél permukaan.
  • Fungsi prefabricated langkung pikeun tugas GIS
  • Panganteur otomatis kanggo layanan IMS di handapeun protokol WFS (Web Feature Services), WFS-T, WMS .... Panon, OGC cocog sareng sumber kabuka malah boga.

Manifold keukeuh yén ieu moal ngembangkeun Béta, tapi parantos dilaksanakeun di lisénsi versi 8 anu nembe dikaluarkeun.

Kanggo mindahkeun tina lisénsi 7x kana 8x anjeun kedah mayar $ 150, najan pamaké kagungan bulan Agustus dianggurkeun éta $ 50.

Liwat: Gratis Blog James

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.