GIS Manifold ngéléhkeun Geospatial Kapamingpinan Award di GeoTec

gambaran

acara GeoTec Hal ieu anu dilaksanakeun warsihan saprak 1987 dina urutan ngamajukeun pangalaman pangalusna dina inovasi sarta palaksanaan téknologi geospatial. Salaku I némbongkeun éta di jadwal June, Dilaksanakeun di Ottawa ti 2 mun 5 ngan tungtung kiwari geus ngumumkeun winners tina panghargaan pikeun usaha pangalusna.

Usaha mékanik tina pangajén ieu sarupa jeung naon geus dilaksanakeun dina taun panganyarna, nu katampa dugi April, lajeng aya hiji spasi bisa opine, sora na nyempad usulan diantara palanggan tina Majalah GeoWorld, newsletter GeoReport sarta pamaké sisted GeoPlace.com.

Sarta ieu teh winners:

Geospatial Innovator Award - anu dibikeun ka developer anu geus nyieun software anyar atawa hardware anu kamampuhan dilegakeun potensi industri geospatial.

jelema nu meunang: System manifold

cuda manifold

istighfar hébat nya éta haseup meterese pikeun ngembangkeun aplikasi maranéhanana ambéh cara anyar pamrosésan 64 bit bisa ngamaksimalkeun kinerja prosés paralel, anu mangrupakeun salah sahiji prinsip dasar naon ayeuna urang kenal minangka "multicore". dual core Manifold téh metot nu sadar mun komputer ngabogaan tipe grafik téhnologi kartu Nvidia-CUDA sarta generating permukaan rendered of extent considerable, ti peta kalawan kapadetan tinggi DTM triangulation titik tiasa langkung ti 6 11 menit detik !!!

Aya ogé tilu menak nyebutkeun ka:

  • AutoDesk, kalawan téhnologi aksés na data FDO
  • ESRI Kanada sareng PurVIEW proposal na
  • LizardTech, kalawan Suite Express

Award pikeun perusahaan Public - nu agénsi atawa lembaga pamaréntah dikirimkeun nirlaba

jelema nu meunang: AS Agénsi Téknik Militér sarta Angkutan ... (SDDCTEA) jeung nyoko IRRIS dina prosés-nyieun kaputusan kompléks na.

sddctea gis

Ogé di kategori ieu éta tilu menak nyebutkeun:

  • Kota Nanaimo, British Columbia
  • Divisi di Lingkungan na Emergencies, Kanada
  • Kota Quinte Kulon, Ontario.

Wasta perusahaan Award - lembaga swasta Ieu anu transpired dina nyoko jeung inovasi téknologi GIS dirumuskeun.

Tien Juara: ESRIjeung ArcGIS Explorer

ArcGIS Explorer Sababaraha poé ka tukang kuring inget ngalakonan review ngeunaan alat ieu, nu saban poé keur néangan dina Google Earth.

Dua menak nyebutkeun dina kategori ieu nya éta:

  • EmerGeo, EmerGeoGIS software Mapping
  • Intermap PanyiaranKalawan 3D program nextmap na

Urang ngahargaan nyaho yén Manifold ieu achieving forays sapertos kana lingkungan geospatial, sakumaha urang ningal dina CalGIS... sabab sanggeus taun ngawangkong ngeunaan mangpaat aplikasi ieu loba yakin dunya tiasa adil lamun eta gagal mun posisi sorangan dipimilik ku ngayakeun utama salaku hiji téhnologi bebas teu dibeli ku sejen mega-industri.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.