GIS Manifold ngéléhkeun Geospatial Kapamingpinan Award di GeoTec

gambaran

acara GeoTec Éta parantos dilaksanakeun unggal taun ti saprak 1987 dina raraga ngamajukeun pangalaman pangsaéna dina inovasi sareng palaksanaan téknologi geospasial. Salaku kuring nunjukkeun anjeun dina jadwal June, anu diayakeun di Ottawa ti 2 nepi ka 5, mung dinten ayeuna anu ngeureunkeun panélang pangajén pikeun usaha anu langkung parantos diumumkeun.

Mékanika tina pangajén ieu sami sareng naon anu dirawat di taun-taun ayeuna, aranjeunna ditampi dugi ka sasih April, teras aya rohangan pikeun anjeun pariksa, ngajawab sareng nyempadkeun usulan di antara palanggan majalah GeoWorld, buletin GeoReport sareng pangguna sistem GeoPlace.com.

Sarta ieu teh winners:

Geospatial Innovator Award - dikirimkeun ka pamekar anu parantos nyiptakeun parangkat lunak énggal atanapi hardware anu kamampuan dilegakeun poténsi industri geospatial.

jelema nu meunang: System manifold

cuda manifold

Merit pinunjulna nyaéta ngaroko métrese pikeun ngembangkeun aplikasi ku kituna bentuk pamrosésan bit 64 bit anyar tiasa ngamangpaatkeun kinerja paralel, anu mangrupikeun salah sahiji prinsip dasar anu ayeuna urang terang salaku "multicore".  dual core Éta pikaresepeun yén Manifold sadar lamun tim ngagaduhan kartu grafis téknologi jenis Nvidia-CUDA sareng generasi aréa anu jarak panjang panjang, tina peta kalayan DTM kapadetan anu luhur ku titik triangulasi éta tiasa nyandak langkung ti menit 6 ka detik 11 !!!

Aya ogé tilu panyebaran anu terhormat pikeun:

  • AutoDesk, kalayan téknologi aksés na data FDO
  • ESRI Kanada, kalayan usulan PurVIEW na
  • LizardTech, kalawan Suite Express

 

Penghargaan Company Publik - dikirimkeun ka lembaga pamaréntah atanapi lembaga pikeun tujuan nirlaba

jelema nu meunang: Badan Teknik Militér Amérika sareng Transportasi ... (SDDCTEA) kalayan nyoko kana IRRIS dina prosés pembuatan kaputusan anu kompleks.

sddctea gis

Ogé dina kategori ieu aya tilu sebutan anu terhormat:

  • Kota Nanaimo, di British Columbia
  • Divisi Lingkungan Lingkungan sareng Darurat Kanada
  • Kota Quinte Kulon, Ontario.

 

Wasta perusahaan Award - Ieu dipasihan ka lembaga swasta anu parantos nyoko sareng inovasi téknologi GIS.

Tien Juara: ESRIjeung ArcGIS Explorer

ArcGIS Explorer Sababaraha dinten kapengker kuring émut ulasan deui alat ieu, anu sapertos Google Earth unggal dinten.

Dua édisi terhormat dina kategori ieu nyaéta:

  • EmerGeo, EmerGeoGIS software Mapping
  • Intermap PanyiaranKalawan 3D program nextmap na

Kami resep terang yén Manifold ngahontal jinis incursions ieu di lingkungan geospatial, sapertos anu kami ningal dina CalGIS... kumargi saatos sataun nyarioskeun kauntungan ngeunaan aplikasi ieu, seueur anu percaya yén dunya tiasa adil upami gagal posisi dirina diantara anu gedé, ngajaga dirina salaku téknologi mandiri sareng henteu dibésér ku industri mega sanés.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.