GIS Manifold, kasimpulan tina pangalusna

GIS manifold Kuring ngagem hiji saeutik leuwih hiji taun maké Manifold System, jadi sanggeus sababaraha pos sumping kaluar tina pangalaman kuring maké software ieu, di dieu téh kasimpulan anu pangalusna.

peta Georeferencing jeung Gambar

Ulah ngalakukeun naon maranéhna ngalakukeun kalawan program CAD GIS

peta Georeferenced dwg / DGN

Salaku georeferencing peta discan

Trik jeung manual

manual Manifold di Spanyol

Kumaha Manifold naon atuh di ArcGIS

Acara jeung warta Manifold GIS

Mapping hareup

Konférénsi Manifold pangalusna

Manifold ngaronjatkeun hubungan jeung Microsoft

Nyieun peta tur perversions

Dupi anjeun ngingetkeun sareng peta tunggal?

Nyambungkeun peta kalayan Google Earth

babandinganana

Ngabandingkeun antara server peta (IMS)

Bandingkeun harga ESRI-Mapinfo-Cadcorp

platform GIS anu ngamangpaatkeun?

Manifold Systems, a GIS alat $ 245

Manifold sakumaha hancana tetep mirah

Kaunggulan best of Manifold, éta pikeun harga low tiasa ngadamel pisan mantap maranéhna ngalakukeun ArcGIS Desktop, ArcIMS, ArcSDE, ArcEditor jeung sababaraha ti ekstensi Arc. Hancana sagalana maranéhna ngalakukeun produk ESRI nu prettier, tapi teu ampir sagalana nu ngurus.

Kalemahan, saeutik dipikawanoh tur cara ngalakonan hal sanes nu conventionality of ArcGIS, jadi Anjeun kudu unlearn saeutik, The manual "kumaha carana ngalakukeun kalayan ArcGIS sareng Manifold" mantuan kuring pisan.

Pikeun ayeuna fits Manifold tarung perangna pikeun anonymity kaluar tanpa raising harga maranéhanana dina exaggerated ... na urang sadayana ditinggalkeun socar naha henteu meuli raksasa.

Anjeun oge tiasa mariksa link ieu kanggo jejer anu langkung lega tina jejer GIF Manifold anu keuna kana situs ieu.

Website resmi: http://www.manifold.net

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.