Manifold GIS 9 ... gancang

Dinten ayeuna, 16 Maret, Manifold parantos ngaluarkeun siaran pers, dimana anjeunna nyarioskeun ngeunaan prioritas anu nyandak versi 9 produk na. Numutkeun ka anu aranjeunna parantos nyarios, Manifold GIS 9 badé angkat ka pasar dina paruh pertama taun 2009, sareng Chris C.

Eta ngarugikeun Manifold 9

Numutkeun kana sékrési, pamutahiran ti Manifold 8 ka Manifold 9 bakal ngarugikeun antara $ 50 sareng $ 100. Aranjeunna parantos nyebatkeun tambahan pikeun pembaruan tina vérsi sateuacana, anu kasusna, sigana mah éta bakal mayar $ 150.

Ieu jelas yen lamun urang ngan boga dua activations sadia sawaktos ngaronjatkeun kana versi janten 9 5 boga activations ... hooray! ku software murah.

Manifold brings deui 9

gtx295 Aranjeunna teu acan nyarios seueur, kecuali fokus aranjeunna pikeun damel sareng prosesor Multicore. Versi 8 parantos ngagaduhan fungsionalitas operasi sareng kartu Nvidia Cuda, anu prosés anu ngonsumsi sumberdaya janten saderhana, sahingga mesin henteu ngan ukur katingalina sapertos komputer super tapi ogé perangkat lunak anu éfisién pisan. Sadayana pikeun ngamangpaatkeun sababaraha prosés hardware tapi dilarapkeun kana pamekaran parangkat lunak.

cpus_gpus Jeung lamun kuring nyarita prosés leuwih efisien, abdi hartosna naon maranehna di demonstrating yén modél rupa bumi digital dinya nyandak keur ngahasilkeun 6 menit sarta nerapkeun pengiriman barang via sababaraha prosés dilaksanakeun dina 11 ngan detik.

Ieu pikeun ngurangan waktu processing, nu tuh meunang Geotec taun ka tukang.

Sigana Manifold bakal fokus kana ieu, ngamangpaatkeun kagancangan ngolah sabab dina pernyataan éta aranjeunna bakalan seueur pikeun méréskeun patarosan umum ngeunaan kartu vidéo anu versi 9 bakal dukung sareng béaya rendah kartu Nvidia. Éta bakal hartosna henteu ngan ukur prosés tapi pananganan anu langkung saé pikeun format .map anu dijantenkeun Manifold sacara praktis sagalana sareng kamungkinan manjangkeun poténsial pikeun terbitan jasa IMS.

Pikeun ayeuna mah geus antosan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.