Manifold GIS gancang 9 ...

Dinten Maret 16 Manifold geus nyieun siaran pers, nu speaks tina prioritas nu geus ngalakukeun versi 9 sahiji produk Anjeun. Nurutkeun naon ceuk maranehna, Manifold GIS 9 bakal datang ka pasar dina satengah mimiti 2009, sarta geus diucapkeun ngeunaan Chris C.

Eta ngarugikeun Manifold 9

Numutkeun pernyataan éta, ngamutahirkeun Manifold 8 9 mun Manifold bakal leumpang diantara $ 50 na 100 $. Aranjeunna disebutkeun hiji tambah keur upgrades tina versi sateuacanna, nu jigana mah, abdi nebak Abdi gé balik pikeun $ 150.

Ieu jelas yen lamun urang ngan boga dua activations sadia sawaktos ngaronjatkeun kana versi janten 9 5 boga activations ... hooray! ku software murah.

Manifold brings deui 9

gtx295 Aranjeunna teu ngomong teuing acan, iwal fokus maranéhanana nyaéta dina gawe bareng jeung prosesor Multicore. Jeung versi 8 boga pungsi pikeun beroperasi kalayan kartu Cuda Nvidia dina prosés sumberdaya-consuming jadi kawilang basajan sahingga sigana moal ukur super-komputer mesin tapi oge software kacida efisien. Kabéh keur mangpaatkeun sababaraha prosés hardware tapi dilarapkeun kana ngembangkeun software.

cpus_gpus Jeung lamun kuring nyarita prosés leuwih efisien, abdi hartosna naon maranehna di demonstrating yén modél rupa bumi digital dinya nyandak keur ngahasilkeun 6 menit sarta nerapkeun pengiriman barang via sababaraha prosés dilaksanakeun dina 11 ngan detik.

Ieu pikeun ngurangan waktu processing, nu tuh meunang Geotec taun ka tukang.

Sigana nu Manifold ieu bakal difokuskeun mangpaatkeun speed processing sabab dina pernyataan na pisan dedicated mun ngarengsekeun patarosan umum ngeunaan kartu vidéo anu bakal ngarojong 9 na versi béaya rendah jeung kartu Nvidia. Tapi teu ukur hartosna prosés manajemén hadé format .map dina nu handles ampir sagalana Manifold jeung kamungkinan dilegaan publikasi potensi jasa IMS.

Pikeun ayeuna mah geus antosan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.