arsip pikeun

LibreCAD

Systems Émbaran geografis: 30 video atikan

Kecap sistem informasi Pidio

geolocation intrinsik ampir sagalana wé, maké alat éléktronik, geus dijieun masalah SIG téh beuki urgent pikeun diimplementasikeun. taun 30 katukang, omongan hiji koordinat, jalur atawa peta éta hiji hal henteu langsung. Dipaké ukur ku spesialis di Biologi Kelautan sarta Akuatik atanapi wisatawan anu teu bisa ngalakukeun tanpa ...

Geo kelas, kursus GIS online pikeun Téknik, Cadastre na Topografi

AulaGEO nyaéta latihan alternatif anyar jeung inovatif, kursus husus pikeun rékayasa, surveying sarta topografi. Kursus ngawula jalur a, keur sanggup nyandak individual atanapi babarengan, sakumaha ditémbongkeun hereinafter. Sahiji aspék paling inovatif ngeunaan AulaGEO sipatna: kursus tukang ngaput-dijieun. Éta nu dirancang dina cara modular, jadi ...