arsip pikeun

LibreCAD

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usulan latihan, dumasar kana spéktrum Geo-rékayasa, kalayan blok modular dina sekuen Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasarkeun kana "Kursus Ahli", fokus kana kompeténsi; Éta hartosna aranjeunna fokus kana latihan, ngalaksanakeun tugas dina kasus-kasus praktis, langkung saé hiji kontéks proyék sareng ...

Sistem Informasi Geografis: 30 video pendidikan

Kecap sistem informasi Pidio
Geolokasi intrinsik dina ampir sadaya anu urang lakukeun, ngagunakeun alat éléktronik, parantos ngajantenkeun masalah GIS langkung penting pikeun diterapkeun unggal dinten. 30 taun ka pengker, nyarioskeun ngeunaan koordinat, rute atanapi peta mangrupikeun perkawis kaayaan. Dipaké ngan ukur ku spesialis kartografi atanapi wisatawan anu henteu tiasa ngalakukeun tanpa ...