Inohong Latin Amérika Forum on Instrumén campur Urban

Program pikeun Amérika Latin jeung Karibia nu Lincoln Institute of Sarat jeung Kaayaan Land announces forum penting ieu, nu bakal diayakeun di Quito, Ékuador 5 10 mun 2013 Méi.

Amérika forum Latin urban

Dikelompokeun ditéang jeung Nagara Bank Republik Ékuador, éta boga tujuan pikeun nyebarkeun, dibagikeun jeung evaluate susunan anu luar biasa instrumen campur urban dimekarkeun tur éféktif dilaksanakeun di kota di Amérika Latin. Éta susunan instrumen 20, sababaraha di antarana saeutik dipikawanoh tur dipilih di handapeun kriteria relevan pikeun impinge on isu kritis, ayana évaluasi husus tur poténsi replicability di jurisdictions lianna di wilayah Jawa Barat.

Motivasi aslina keur prakarsa ieu ngadegna ayana (jeung palaksanaan éféktif) instrumén anu mangaruhan isu kritis dina agenda publik urban di wilayah Jawa Barat. Langkung importantly, sababaraha instrumén ieu moal salawasna sadar planners urban (atawa makers kaputusan sacara umum), contona, sertipikat ti Poténsial Konstruksi Tambahan (CEPAC), efektif dipaké di São Paulo. instrumen disarengan signifikan lianna, sanajan maranehna anu hadé dipikawanoh, nyaéta sugan inadvertently merhatikeun 4 boh prasangka atawa misinformation ngeunaan kaayaan beton palaksanaan na, kitu ogé gambar ku sumbangan perbaikan.

instrumen légal, fiskal na administrasi anu mangaruhan regularization na titling tanah bakal dianalisis, hak-hak ngembangkeun, zoning minat sosial, administrasi nilai sipat, pamakéan sistem informasi geografis, perbaikan neighborhoods, anu peta swasta di ngembangkeun urban, akuisisi publik taneuh, perpajakan sipat sarta kelestarian parobahan guna lahan, antara séjén.

Forum ngagabungkeun konferensi kalawan presentasi keynote on instrumen dituturkeun ku mini kursus ditawarkeun sakaligus, pamilon sangkan museurkeun boga kasempetan pikeun deepen aspék teoritis sarta operasional unggal alat. Duanana ceramah sarta mini kursus bakal diajarkeun ku para ahli Amérika Latin jeung pangalaman dipikawanoh di campur diusulkeun instrumen urban.

aktivitas nu geus aimed dina otoritas, pajabat jeung technicians tina pamaréntah lokal, régional jeung nasional Amérika Latin aub dina nyusun sarta palaksanaan instrumen campur jeung manajemen kawijakan darat, kitu ogé akademisi universitas sarta technicians ti organisasi henteu pamaréntah, jeung minat sarta kaahlian dina eusi forum.

Amérika forum Latin urban

Di antara jejer bisa didiskusikeun nyaeta:

  • Sumbangan perbaikan
  • Akusisi ti darat ku jalur fiskal na pangaturan
  • Nilai newak ku hakna buildable
  • integrasi sosial pakotaan
  • pangakuan umum hak ulayat
  • lampah preventif pikeun hal nu teu resmi
  • Penyediaan taneuh pikeun perumahan social5
  • Interventions ku ajen pribadi
  • pajeg sipat alternatif
  • Expropriations pikeun perumahan sosial giat
  • redevelopment urban

aplikasi online bakal kabuka antara 25 18 bulan Januari jeung Fébruari sarta kudu dipigawé dina dua bagian. Bagian kahiji nyaéta tina kaca tangtu:

  • Forum postulation bagian 1

jeung kadua dina link misah:

  • Forum postulation bagian 2

Anu diperlukeun pikeun ngarengsekeun duanana bentuk paduli naha pikeun ilubiung dina konferensi hijina lamun ceramah sarta mini kursus.

Kanggo inpo nu salajengna mangga ngahubungan:

eusi Forum:
Catalina Molinatti
cmolinatti@yahoo.com.ar

Prosés aplikasi:
Laura Mullahy
lmullahy@gmail.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.