arsip pikeun

Kursus - Modél 3D

Kursus Blénder - Modél kota sareng lanskap

Blénder 3D Kalayan kursus ieu, siswa bakal diajar ngagunakeun sadaya alat pikeun modél objék dina 3D, ngalangkungan Blénder. Salah sahiji program multiplatform open source anu pangsaéna sareng gratis, didamel pikeun dimodelkeun, dilakukeun, animasi sareng generasi data 3D. Ngaliwatan panganteur saderhana anjeun bakal tiasa kéngingkeun ilmu anu diperyogikeun pikeun nyanghareupan ...

Kursus - Modél Sketchup

Sketchup Modelling AulaGEO nampilkeun kursus modél 3D sareng Sketchup, éta mangrupikeun alat pikeun konsép sadaya bentuk arsitéktur anu aya di daérah. Salaku tambahan, elemen sareng bentuk ieu tiasa langkung dikenal sareng ditempatkeun di Google Earth. Dina kursus ieu, aranjeunna bakal tiasa diajar konsép dasar sketsa sareng modél 3D tina ...

Kursus Autodesk 3ds Max

Diajar Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, mangrupikeun parangkat lunak anu lengkep anu nawiskeun sadaya alat anu mungkin pikeun nyiptakeun desain dina sagala daérah anu mungkin sapertos kaulinan, arsitektur, desain interior sareng karakter. AulaGEO nampilkeun kursus Autodesk 3ds Max na, tina metodologi AulaGEO, éta dimimitian ti mimiti, ngajelaskeun fungsi dasar tina ...

Kursus Modél Realitas - Recap AutoDesk sareng About3D

Ngadamel modél digital tina gambar, nganggo parangkat lunak gratis sareng Recap Dina kursus ieu anjeun bakal diajar nyiptakeun sareng interaksi sareng modél digital. -Nyiptakeun modél 3D nganggo gambar, sapertos téknik fotogrametri drone. -Gunakan perangkat lunak gratis About3D sareng MeshLab -Damel nganggo AutoDesk Recap, -Damel nganggo Bentley ContextCapture, -Generate point cloud ...