arsip pikeun

Kursus 3Ds Max

Kursus Autodesk 3ds Max

Diajar Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, mangrupikeun parangkat lunak anu lengkep anu nawiskeun sadaya alat anu mungkin pikeun nyiptakeun desain dina sagala daérah anu mungkin sapertos kaulinan, arsitektur, desain interior sareng karakter. AulaGEO nampilkeun kursus Autodesk 3ds Max na, tina metodologi AulaGEO, éta dimimitian ti mimiti, ngajelaskeun fungsi dasar tina ...