Kasimpulan: Naon Anyar di AutoCAD 2013 hormat ka versi sejen

kamajuan tabel kasimpulan ieu gaduh AutoCAD 2013 ngeunaan parobahan dilaporkeun ku AutoDesk dina versi panganyarna (AutoCAD 2012, 2011 na 2010)

autocad 2013 bébasJelas, ieu kamajuan signifikan yen ngalaporkeun AutoDesk, ditambahan ieu geus dirobah atawa ningkat dina versi sejen na oge kagungan sababaraha fitur slight dina versi saméméhna tapi AutoDesk dijieun resmi dugi aranjeunna kapaksa operasi pinuh.

Salaku bisa ningali, ti AutoCAD 2009 lamun parobahan badag tina panganteur digawe, 2010 7 ngan dimaksudkan perbaikan penting. Mangkana kasaimbangan diantara tilu versi sejen dijaga ku nambahanana slight di AutoCAD 2012.

Teu resep kasus versi Mac, nu dimimitian ku 2011 sarta bakal ngalambatkeun turun palaksanaan fitur di 2012 loba fitur (17 dina total) éta malah dina paling hutang nya éta pending versi 2011. Dina 2013 7 ngan dilaporkeun tapi mawa kauntungan anu sipatna geus 2013 sipat versi PC.

hal nu husus

AutoCAD 2013

AutoCAD 2012

AutoCAD 2011

AutoCAD 2010

interaksi pamaké

sababaraha fungsi dina dicekel

X

Sumputkeun jeung ngasingkeun objék

X

Nyieun na milih objék sarupa

X

Otomatis lengkep dina garis paréntah

X

Dipiceun duplikat item

X

Explorer eusi

X

arrays associative

X

Klik pilihan garis paréntah

X

Nilik tina robah sipat

X

parobahan sawangan dina viewport

X

fitur Jurnalisme sarta éksplorasi

padet modeling

X

bolong modeling

X

Rojongan pikeun titik awan

X

perpustakaan bahan

X

permukaan associative modeling

X

Editable ikon UCS

X

Kadali Dina-kanvas viewport

X

Ngahiji jeung manggih

X

Nyoplokkeun permukaan melengkung

X

kontéks PressPull sénsitip

X

Dokumén fitur

parabot ngukurna geometric

X

palarangan configurable

X

Transparansi objék jeung lapisan

X

sawangan Hatch

X

Kirim surélék shaded tukang

X

nampa larangan

X

Projected Tampilan

X

ngagambarkeun kurva adun

X

Salinan na Asép Sunandar Sunarya simultaneous

X

view bagian sarta jéntré

X

téks strikethrough

X

témplat modern

X

Fitur Konéktipitas

Impor, ékspor, nelepon rujukan DGN V8

X

Nelepon rujukan tur nyebarkeun PDF

X

Impor sarta ékspor FBX

X

ngarobah DWG

X

Impor IGES, CATIA, Rhiino, Pro / Insinyur jeung hambalan

X

AutoCAD WS

X

format Impor manggihan

X

konektipitas awan sareng AutoCAD

X

Konéktipitas kalawan jaringan sosial

X

fitur kustomisasi

aktivitas Etching

X

format masalah CUIx

X

mindahkeun lisénsi online

X

migrasi dibalikan deui

X

Tina citakan gambar Langkung ti jalur

X

rojongan sinkronisasi

X

AutoDesk AutoCAD Exchange Aplikasi

X

total

13

15

13

7

Di dieu Anjeun tiasa AutoCAD sidang download 2013

Di dieu anjeun bisa ngundeur AutoCAD 2013 bébas (Ampir, sabab versi murid ngarojong 36 bulan)

Di dieu anjeun bisa nempo Anyar AutoCAD 2013 dina video

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.