Kasalahan kursor, Bentley V8i

Kuring geus geus ngahontal versi Pilih Series 1 of PowerMap V8i (8.11.05.19) brings sababaraha warta metot.

PowerMap, kawas PowerDraft na PowerCivil teu nyandak lisénsi Microstation tapi ieu kaasup salaku Runtime dina laju anu cukup low dibandingkeun Bentley Peta + Microstation. Ku kituna eta ngalir kawas hiji aplikasi dikembangkeun ku muka diri dina API Microstation, kalawan sagala fitur iwal ieu moal ngajalankeun program sejen saperti Geopak Bentley, Descartes, jsb

Diantara nu paling istiméwa anu parobahan dijieun kana Browser, nu Sigana teuing kawas tampilan tabular konvensional, tapi leuwih ti éta, sabab bisa ngédit atribut meungpeuk (grid ngedit), simpen maluruh tur Miquis lianna. Ogé Sigana menarik, najan henteu acan ngabuktikeun alternatif pikeun napelkeun atribut kana objék tanpa ngabogaan ngawangun (Ngamajukeun Métode fitur).

Diantara kamajuan sejenna disebutkeun:

  • Ngagabung tabel (gabung), kaasup struktur XML dina DGN
  • Pamisah / ngagabung polygons kalawan pilihan pikeun inherit data
  • laporan analisis Topological. Kiwari hasil lapisan cross atawa Pilihan ku atribut bisa dikirim sakumaha laporan sarta nyebarkeun di Data Browser.
  • Panyiri, dumasar Annotation Pasipatan.
  • konvérsi dinamis jeung labél annotation permanén.

Sagala hal ieu heubeul di program GIS sejenna, tapi hey, urang ngabagéakeun maranéhna.

Kuring input kasalahan lumangsung:

Iwal: Teu bisa manggihan 'C: \ Windows \ Cursors \ hcross.cur' file.

Kasalahan kursor Bentley v8i 1

Kasalahan kursor Bentley v8i 2

Pikeun masihan Teu sangka kuring kungsi teu masang prerequisites, sakumaha kungsi geus dipasang Microstation V8i, tapi ulah ningali yen mung XML parser 6 1 Service Pack na DirectX 9c diropéa. Ku kituna kuring mungkas nepi pamikiran eta mangrupakeun tipe kursor anu henteu dipasang dina Windows abdi.

Pikeun ngajawab eta, anjeun ngan kudu buka folder C: \ Windows \ Cursors \ sarta ngadamel salinan salah sahiji crosshairs, renaming salaku hcross.cur

Kasalahan kursor Bentley v8i 4

Siap pikeun alesan henteu resep ieu program teh moal ngantep abdi ngaktipkeun nempo. Kuring gé jadi maén, ningali lamun kami nurunkeun tingkat astrality a alus tutorial step by step dina proyék integrasi jeung Urban Planning Cadastre poé geus dicincang brings kuring.

Kasalahan kursor Bentley v8i 5

Aya kuring ngabejaan anjeun, éta gampang neruskeun parabot nu éta dimekarkeun pikeun XFM di 2005Tapi pikeun pamakéan umum.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.