Seminar internasional on Manajemén Land

seminar OT

Ti 27 ka 29 Januari 2009 baris ngembangkeun seminar ngeunaan Manajemén Tanah Lima di Lima, tujuan pikeun para profésional (diantarana politikus) anu damel kana pusat ngokolakeun lahan, diantara pamerep aya Brazilians, Peruvians sareng Paraguayans. Sadar yén salaku widang ieu janten jejer anu sawala anu umum, boh ti fokus akadémik sareng aplikasi praktisna urang tiasa ngartos nyusun pesenan kanggo langkung ti peta anu dicét, supaya kami ngalakukeun sababaraha propaganda ayeuna.

tujuan:

  • Mbaran kasadaran profésional sareng aparat kota ngeunaan masalah sareng poténsi manajemén téritorina.
  • Ngamekarkeun visi anyar tina Daerah, Kacamatan Propinsi na prosés perencanaan Lokal, ngaliwatan hiji perencanaan nyukupan di wewengkonna kalayan nekenkeun kana infrastruktur ekonomi jeung sosial, pangwangunan padumukan populasi jeung kagiatan produktif.
  • Ngamajukeun sareng ngamangpaatkeun pamakéan sustainable sumberdaya alam sarta karagaman biologis, ngurusan mantri daérah numutkeun ka ciri sareng poténsi poténsi ékosistem, konservasi lingkungan, pelestarian tina warisan budaya sakuduna jeung karaharjaan populasi.
  • Nyieun atanapi nguatkeun pangabisana pikeun téknis sarta ahli anu dianggo kana prosés perencanaan sareng ngembangkeun lembaga sareng organisasi lembaga nasional jeung lokal, anu peryogi nerapkeun konsép, metodologi sareng instrumén pikeun nyiapkeun rencana manajemen darat nasional, régional, kota sareng lokal, ogé dina baskom.

Téma:

  • Delimitation Pulitik
  • Manajemén Pengetahuan Alam
  • Manajemén DAS
  • Sofwer Spring - Brazil
  • Kaamanan pangan
  • Partisipasi Gender
  • Konflik sosial
  • Kaamanan manusa
  • Sistem Nasional Investment Public - SNIP

Sanaos dikelompokeun ku PGA, kanyataan yén sababaraha lembaga akademis sareng pamaréntahan mensponsorkeun éta masihan urang gambaran yén éta bakal nguntungkeun, nyaéta sababaraha sponsor ti mana diharepkeun peserta:

  • Pangwangunan Désa Singkungan OngDRIS.
  • Universitas Nasional Federico Villarreal - Fakultas Teknik Lingkungan Kecap Geografis sareng otkotorisme.
  • Universitas Cesar Vallejo - Fakultas Téknik Lingkungan.
  • National University of Cajamarca - Fakultas rékayasa.
  • National University of Pilar - embeembucu - Paraguay.
  • Himpunan Kotamadya di Peru.
  • Direktorat Hidrografi sareng Napigasi Angkatan Laut Peru

Sareng harga anu mimitian ti 300 péta anyar, sakedik ngadaptar ayeuna, peserta bakal nampi CD sareng sadaya paméran, dokumén tangtu; Sajaba ti éta, seueur pangéménan, sertipikasi sareng katuhu pikeun layanan parkir bakal disadiakeun ... bakal di Club de la Marina, sahingga parkir bakal langkung kapaké.

Anjeun tiasa manggihan leuwih dina PGA

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.