Maya International Symposium Cadastre

Ku ko-sponsor ti IKIP di Perograpis Peru sarta UNIGIS, Geowebss ngagentikeun simposium anu "kaayaan kiwari cadastral tur strategi pikeun Informatika sarta telematika pembaharuan«, Nu anu bakal lumangsung dina Jumaah 10 sareng Saptu 11 Agustus tina 2012. Kajadian raray-to-beungeut anjeun bakal diayakeun di Peru jeun pamakean di seluruh dunya bakal tiasa milu sacara ampir.

qeu ngadamel tangkal leuweungSigana hiji prakarsa pohara alus, nu rada di Ngepaskeun jeung momen alus nu Peru di taun anyar dina topik geospatial. Loba nagara Amérika Latin nyandak prosés sarupa, tapi kelestarian maranéhanana mindeng dugi ku equity jaringan goréng jeung kohési ngalibetkeun duanana pausahaan swasta jeung institusi umum jeung akademisi.

Bagikeun pangalaman internasional nyaéta strategi pohara alus pikeun ningkatkeun pidangan naon gaduh na diajar ti naon batur geus kahontal tur ieu téh ngan salah sahiji tujuan acara ieu.

agenda nu ngawengku sengit dua poé, nu sia lalaki aub ti kantor atawa imah ngagunakeun platform maya:

Dina Jumaah tulak lokal anu kaasup salaku bagian tina modernisasi diwanohkeun ku pamaréntah Péru ku Act ngadegkeun Nasional System Émbaran Integrated Cadastral Predial. Kamajuan ieu ogé disajikan dina masalah téhnologis sarta stasiun tracking permanén.

Lajeng sanggeus pangalaman dahar beurang di Honduras jeung palaksanaan bertahap tina aspék multiguna taneuh pikeun pangwangunan kota eta bakal dipintonkeun.

agenda Jumaah

08: 30 - 10: 00 Bantuan pendaptaran Konférénsi Video Platform
10: 00 - 10: 10 Acara bubuka
Jorge Quispe Armao
Dean tina College of Geographers of Peru
10: 10 - 10: 50 Dinten nu Cadastre Municipal di Peru.
Nuju pangwangunan modél modern pembangunan, administrasi sarta manajemén informasi - Digital Cadastral
David Albujar Almestar
Timbalan Manager of Cadastre - Municipality of Miraflores
ampe wawakil (Association of kotamadya di Peru)
10: 50 - 11: 20 Dina multiguna Cadastre Hukum 28294 - SNCP - Peru
Gisell Alviteres Arata
Sekretaris urut Téknis SNCP - urut Manajer Catastro
SUNARP
11: 20 - 11: 40 kopi putus
11: 40 - 12: 20 téhnologi informasi (IT) jasa Cadastre di Peru
Ing. Ahli karya Maria Reyes
12: 20 - 13: 00 Satelit geodesy di Peru (Stasion nyukcruk permanén)
Ing. Ruddy Reza. - RTK Leyuran
13: 00 - 14: 30 LUNCHEON
14: 30 - 15: 10 The bertahap palaksanaan multiguna Cadastre keur Kamekaran Municipal
Golgi Álvarez
Koordinator Program Municipal strengthening di Honduras
15: 10 - 15: 20 patarosan kabayang

Pikeun Jumaah:

Musa Poyatos, baris hadir dina pangalaman jeung téhnik maké gambar orthorectified, ogé dumasar kana hiji proyék pangalaman PROCORREDOR Honduran. Malah méméh kami ngadéngé Musa jeung téma gvSIG di kotamadya di Guatemala.

Lajeng aya hiji Peruvian pangalaman / Italia dina nanganan Gambar satelit; The Lincoln Institute baris hadir isu pangajen jeung harta pajeg di Uruguay jeung Bolivia ngalaman masalah prosés perencanaan pikeun strengthening kota.

Éta metot ogé, anu presentasi Rafael Beltran, kalawan proyék MuNet OAS geus disetir loba kotamadya di Amérika Latin dina latihan anu miboga partnership kalawan ESRI, Trimble na Stewart Leyuran.

Sarta pamustunganana, UNIGIS outlining kumaha proses akreditasi jalan di wewengkon Systems Émbaran Geographic.

agenda sabtu

9: 20 - 10: 20 pamilon kontrol
10: 20 - 11: 00 Planning darat, Cadastral Surveying kalawan Orthophotograph
Musa Poyatos Benadero
GIS spesialis sarta Manajemén Land
11: 00 - 11: 40 gambar satelit
Cesar Urrutia
SpaceDat
11: 40 - 12: 10 Cadastral, Cadastral pangajen jeung Pajak Harta - Uruguay
Miguel Aguila Sesser
Professor di Lincoln Institute of Sarat jeung Kaayaan Land
12: 10 - 13: 00 Aranjeunna rencanana di bantuan logistik, administrasi tur teknis jeung kagiatan strengthening di kotamadya - Bolivia
13: 00 - 14: 20 kopi putus
14: 20 - 15: 00 Efisien jeung transparan kotamadya Project, MuNet Cadastre - Organisasi Amérika Sarikat-OAS
Raphael J. Beltran Ramallo
15: 00 - 15: 40 UNIGIS di Amérika Latin, Master of Systems Émbaran Geographic
UNIGIS wawakil Latin America
15: 40 - 15: 50 panutupan

Kanggo inpo nu leuwih lengkep:

http://www.geowebss.com/I_Simposio2012/

Anjeun oge bisa turutan acara on Facebook jeung LinkedIn

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.