InfoGEO + InfoGNSS = MundoGEO

Eta geus dibuka édisi munggaran majalah MundoGEO, anu sakumaha urang kungsi dipikawanoh bakal integrasi tina dua jurnal diwanohkeun ku ramatloka ieu: InfoGEO / InfoGNSS.

MundoGEO

The format anyar kudu unggal dua bulan, sangkan gé mibanda sahanteuna 6 salinan sataun. Pikeun ayeuna mah eta nu geus dilakukeun sadia ka édisi Portugis, tapi bakal aya dina basa Inggris sarta basa Spanyol, nu diharepkeun anjog ti Maret. Sajaba format dicitak format digital eta oge bakal dijaga, najan advertisers henteu sami.

Sigana hiji hambalan menarik, MundoGEO nyaho naha ngumpulkeun dua majalah dina hiji, undoubtedly bakal publikasi langkung wawakil Industri Hispanik di wewengkon Geo-Téknik. Anjeun gaduh versi dina basa Spanyol, éta mangrupa milestone penting internationalization na attracting panon pausahaan pikeun wewengkon anu ngabogaan loba potensi tapi dimana nyokot-off tina sababaraha Investasi di sektor ieu téh laun.

artikel Wilson Holler Anderson reminds urang yen dunya teu tungtungna 2012 sarta robah kieu gandeng jeung peluncuran Geo Connect Jalma urang sigana kontribusi berharga tina komunitas Brasil ekosistem Pan.

Urang ngabagéakeun majalah na saliwatan kami nyebut sababaraha isu nu narik perhatian urang:

  • Saha nu saha di geotechnology.
  • Wawancara jeung Santiabo Borrero Mutis, anu Pan Amérika Institute of Géografi jeung Sajarah.
  • Kumaha anu IDEs di Amérika Latin.
  • Aplikasi tina GIS kana angkutan perkotaan.

MundoGEO

Tempo Majalah MundoGEO

majalah ieu diangkat dina Calameo, platform pohara alus pikeun nyebarkeun majalah dina format digital. Ti dinya Anjeun tiasa ngundeur di versi resolusi luhur. Pohara alus pikeun ngundeur, tapi hiji disadvantage pikeun navigasi salaku mahluk naékna beurat dina format, leuwih ti kantos di colokan Flash hangs wanting ngirim hiji PDF dimana sakabeh objek anu di-resolusi luhur format vektor.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.