Mang-bama

Aya inpormasi anu langkung lengkep ihwal masalah Obama dina média, anu masalah geospatial teu acan tinggaleun.

Diantara anu pang relevanna sékrési gambar tinggi resolusi Geo-mata ngan sababaraha jam deui, anu ngajadikeun urang muhasabah kumaha hirup bakal di alam maya dina taun 6. Ogé Google Earth manéhna resep mintonkeun anu pangsaéna, aya jalma anu dikritik naha Obama estu hideung dina ngabandingkeun éta jeung Zaplana.

yobma Salah sahiji aplikasi anu kuring resep éta Obamicom anu ngidinan anjeun nyiptakeun gambar anjeun sorangan dina gaya salah sahiji poster anu paling kawentar ti kampanye anu mingpin Obama. Kuring ninggalkeun sampelna sareng bari kuring nuju wisata deui, kuring ngidinan sorangan pikeun ngagambarkeun saeutik dina sababaraha persepsi tina sisi ieu monitor.

Kabeneran aya yén jalan Obama ngagaduhan ka kapersidenan Amérika Serikat ngaharepkeun urang sareng rasa pikaresepeun sabab ngingetkeun urang yen mungkin ngahontal parobahan naon ném kami démokrasi, tapi dicegah ku sabab watek goréng tina ékonomi ékonomi di mutuskeun saha anu tiasa jadi layak Palajaran anu saé pisan sareng aya seueur pisan tina anu didinya, salami présidén "non-white" nawiskeun korsi anu hadé sanés ieu anggapan anjeunna henteu ngan saukur waé tapi anjeunna gaduh langkung palajaran pikeun masihan ka dunya.

Urang Amerika Latina sadar yén hiji manusa henteu sanggup ngaréngsékeun masalah manusa, parah sanes dina kaayaan ayeuna.

Tapi urang miharep yén pamaréntah AS anyar sahenteuna bakal mopohokeun hampana perang pikeun minyak, anu pasti salah sahiji panyabab krisis ékonomi anu di manusa bangsa ieu ngalaman ... salaku akibatna naon anu terakhir aya anu aya kajadian di tingkat régional sareng komo global. Pribadi kuring henteu ngarareunah sareng peringan sabab balita ngalantosan sahiji mangsa ieu, pikeun ngajaga nagara mana anjeunna henteu dilahirkeun sareng bendera anu ngan ukur indungna menghari nalika anjeunna masihanna ka anjeunna pikeun masihan anjeunna ka macet. Jantenna hadé pikeun Amérika Serikat pikeun ngulik norma kasabaran ka bentuk-bentuk pamikiran béda, sareng ngeureunkeun akting nama PBB; Ieu bakal ngirutan ngarobih Kuba sareng nengetan putusan anu parantos dileupaskeun ngeunaan peungpeuk ékonomi.

Aya teu seueur kulawarga Hispanik anu teu gaduh rélatif padamelan sacara hukum atanapi ampir henteu ngagaduhan haram di nagara éta. Memang bener yén nagara Amérika Latin anu paling ngerakeun ku masalah ieu parantos seueur pikeun ngalakukeun ku nyalira pikeun nungkulan masalah pangangguran, korupsi sareng anu buta hurup. Tapi urang ogé miharep yén éménderna migrasi bakal nimbang-usik pikeun aranjeunna; kabiasaan manusa pikeun maksud hadé tur moal ngalanggar kriminal; ku kituna eta dipiharep yén kawijakan migrasi dibales ku cara anu leuwih kamanusaan ku nagara anu diadegkeun ku imigran ... najan Ricardo Arjona nyariosana pangalusna.

Abdi nuju perjalanan ... sakali deui, kuring ninggalkeun anjeun perusahaan Live Writer hal anu bakal aranjeunna dina sesa sabtu minggu.

Mang-bama

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.