Honduras milih alternatif katilu


«Ku cara ieu, kuring nginpokeun ka anjeun yén kuring nyacad serat Organisasi Amérika Amérika anu luyu sareng dibekelan Pasal 143, énggal énggal»

14663 Ngan ieu kuring teu kakurangan, mun kudu muka kategori kanggo politik sareng hukum internasional, kusabab masalah éta anu panjangna. Kamari kuring nyarios ka anjeun tina pilihan mungkin, sareng ti opat, pamilihan nya éta katilu saloba Insulza ngusulkeun sakumaha per atanapi yén Propinsi mutuskeun.

Dunya bakal ngayunakeun béja yén Honduras nyuhunkeun aksara Organisasi Amérika Sarikat OAS, ku pangaruh langsung. Sateuacan sateuacan naon ieu ngakibatkeun, urang bakal nampilkeun sababaraha réfléksi:

1. Kunaon éta ngalakukeun halana sapertos Honduras ieu

Kudu aya inget yén anggota nyaéta Nagara Honduras, sanés otoritas na, jadi sanajan OAS henteu mikawanoh penguasa, aranjeunna tiasa meta atas nama nagara sareng nyawalakeun hurup.

Lajeng, pamaréntah keukeuh yén aya teu aya ngarecahna urutan konstitusi, hiji aspék anu aranjeunna menerkeun nurutkeun panerapan maranéhanana sanajan sanggeus datangna Insulza, anu henteu datang pikeun nanyakeun naon anu kajantenan tapi ngasahkeun upami aranjeunna daék balikkeun Présidén Zelaya. Ngaluarkeun janten kompleks ... pisan kompléks.

Numutkeun kumaha peringatan média, aya ogé predisposisi sabagean tina Sekjen, anu nganglang pikeun pambilihan deui, anu ogé militan kénca sarta anu sanggup babarengan jeung simpatisan ALBA. Alesan anu bakal ngalakukeun katerangan sateuacanna bahagakan ku Hugo Chávez pikeun nampilkeun sabagian tempat, henteu réaksi henteu dangukeun.

Samentawis pamaréntah samentawis, kanggo dibéré ngaran najan kudéta internasional disebut, dasarna tindakan na taaku Zelaya nuju tungtunan Chavismo, blunder bageur pikeun nyokot présidén ku sato galak ka Kosta Rika saolah-olah Pakét-pakét ménjangan teu boga sakaligus ngécéskeun deui bakal aya kalakuan anu sacara gembleng dunya moal hilap waé waé. Upami aya tindakan anu ditimbang dina ieu, nya éta pikeun nangkepna, supados berkomunikasi ka dunya ... sahanteuna aya anu paling jalma satuju; Ieu geus tangtu teuing gampang menerkeun kalakuan gigireun dunya.

2. Naon hartina hartosna pikeun nyawad hurup OAS

Numutkeun ka artikel 143 surat, nagara anggota tiasa nyawalakeun ku cara nulis komunikasi anu ditulis ka Sekretariat Jenderal, anu bakal komunikasi ka anggota séjén. Tapi, aya dua taun ti tanggal éta, waktos nalika hurup lirén, sareng ti jaman éta bakal 3 Juli tina 2011 nagara bakal leupas ti Organisasi. Sanaos kanyataan manifestasi "pangaruh geuwat" écés manten naha dua taun nerapkeun atanapi henteu.

Tukangeun subjekna aya otak, abdi miharep anjeun terang cukup ngeunaan masalah, upami anjeun katingalkeun, saha masihan pamariksaan nya éta wakil- rektor, anu mangrupikeun anggota pamaréntah Zelaya, bisi lamun anjeunna nyebutkeun yén menteri luar nagri nu anyar henteu diakuan ku OAS; Tétéla hajat kasebut pikeun lulus badai genep bulan tos sésana pikeun pamilu anu ditunjuk ku Mahkamah Agung Agung, atanapi badé antisipasina, miharep Insulza moal reelected salaku Jéndral Sekjen sareng cobian deui balik deui.

Insulza ogé nyatakeun yén OAS henteu ngalaksanakeun campur di nagara-nagara, éta, prakték tina helmets bulao nu bade mulangkeun urutan ku gaya sabab teu aya pangalaman nu hade.

3. Naon anu urang tiasa diharepkeun?

Ukuran kasebut gagabah, khususna hubungan internasional, sabab najan dina kasus PBB jeung OAS, nu mangrupakeun hubungan multilateral, ieu condong jadi pigura rujukan atanapi kaayaan hubungan hubungan. Ieu bakal dituduhkeun yen seueur nagara anu ngagaduhan pasatujuan gawé bareng tiasa mutuskeun pikeun mendakan atanapi numpurkeun kaitanana sareng sks internasional bakal dipeungpeuk.

Tapi sacara internal aya krisis polarisasi, ku ngabukung Zelaya sareng saha deui kalakuan teras seueur kudéta. Ngeureunkeun tekanan ieu sanés langkung basajan, panto perang sipil caket pisan, khususna, sabab ceuk kamari, upami aya pangrojong ti tilu sumber pikeun anu henteu kapisah pikeun ékonomis salami lila: Rojongan Chavismo, inherence tina trafficking narkoba sareng kajahatan anu diatur.

4. Alternatif tina optimism

Kuring ukur ngabejaan aranjeunna naon kadenge di media, teu kaditu teu kadieu ieu, éta guncangan kuring uninga yen sagalana bisa dihindari upami aya lampah kirang Bintara pajoang kakuatan sareng lembaga langkung tangkas dina kinerja tugas maranéhanana. Panawaran hurup OAS henteu tiasa balik, sabab ayeuna, moal aya usaha non-sectarian neangan dialog internal nganggo plebiscite, ngakibatkeun kaputusan populasi sateuacanna pamilu atawa malah mingpin populasi-sora pikeun ngadukung Zelaya pikeun ngeureunkeun sakaligus écés lamun populasi anu ngarojongna saé tibatan jalma anu nampik. Sanggeus pamilu Nopémber ieu, nagara kedah menerkeun yén pamaréntah anyar dilahirkeun tina pamilihan démokrasi ... anu terang sumberdaya anu bakal di dieu, isukan kuring bakal nyuhungkeun lalaki anu aya di handapeun tangkal almond anu nampi hujan di Macondo.

Aya ogé opsi anu OAS nimbangkeun balik, dina usulna anggota déwan, pikeun nyarankeun révisi kalimat interline dina aksara Honduran, sapertos "kaputusan sapihak ti OAS", sareng pikeun marios posisi anu geus disebutkeun ingkar internasional sapertos Hillary Clinton anu nyarios "nyebut anjeunna jalan sanés, tapi pastikeun yén anjeun ningali lamun kudéta sanésna kudéta". Upami kitu, eta bakal mimiti dina sajarah, sareng ngécéskeun ka dunya moal gampang.

Urang kedah janten optimistis, ka anu urang nyalira diduga pikeun dianggo, sareng miharep yén ngelek pait ieu ngahasilkeun transformasi urgent dina partisipasi populasi, dina merangan korupsi, reformasi ngalawan patronage pulitik, kawijakan santunan sosial, diantarana. Upami krisis ieu teu hudang, henteu aya parobahan di nagara-nagara dina lembaga anu lemah di wewengkon ieu.

Kuring hayang éta topik anu henteu pernah dimimitian, abdi sono ngawangkong ngeunaan téknologi.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.